АЕЛ и Ивайло Петев излязоха на първо място в Кипър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: АЕЛ и Ивайло Петев излязоха на първо място в Кипър

Мнениеот tsonpen » 07 дек 2013 20:35

hd29 написа:Типично по български Петев бе оплют и обруган,но ето че сега натрива носовете на всички псевдоразбирачи в жалката ни държава.Най-забавни ми бяха разградските футболни ''корифеи'',които набързо забравиха всичко направено от Петев за отбора им и се включиха в общия тон, на отричане на качествата му.Жалко,жалко ''цонпене"...и не само :lol:

Аз и сега твърдя, че Петев трябваше да бъде сменен. В същото време никога нито съм го обиждал, нито съм го наричал бездарник или нещо друго. Дори на няколко пъти съм бил в ролята на защитник на Петев. Разгледай темата за него във форума на Лудогорец и след това ще е добре да ми се извиниш. Не имало мач след който ако излезе на терена да не съм му ръкопляскал, което впрочем ми е принцип за всеки, който работи за Лудогорец.
За мен той си има качества, но в Лудогорец се беше изчерпал и това се видя през втория полусезон на втората година в А група. Стоев буквално отпусна ръчната спирачка на отбора. Петев нямаше потенциала да направи това, което направи Стоев през последните месеци. Естествено, че поне частично Петев има принос за успеха сега.
И като съм почнал да говоря - не бях никак въодушевен от назначението на Стоев. Но Стоев опроверга скептицизма ми.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 дек 2013 21:13

Кой от двамата? :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 дек 2013 21:40

tsonpen написа:
Аз и сега твърдя, че Петев трябваше да бъде сменен. В същото време никога нито съм го обиждал, нито съм го наричал бездарник или нещо друго. Дори на няколко пъти съм бил в ролята на защитник на Петев. Разгледай темата за него във форума на Лудогорец и след това ще е добре да ми се извиниш. Не имало мач след който ако излезе на терена да не съм му ръкопляскал, което впрочем ми е принцип за всеки, който работи за Лудогорец.
За мен той си има качества, но в Лудогорец се беше изчерпал и това се видя през втория полусезон на втората година в А група. Стоев буквално отпусна ръчната спирачка на отбора. Петев нямаше потенциала да направи това, което направи Стоев през последните месеци. Естествено, че поне частично Петев има принос за успеха сега.
И като съм почнал да говоря - не бях никак въодушевен от назначението на Стоев. Но Стоев опроверга скептицизма ми.

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот D.Georgiev на 07 Окт 2013 18:32
Не, предварително се извинявам за изказванията си, но не мога да се сдържа. Този човек го ненавиждам и доста му сипвах из нашия форум. От месец не се бях сещал за него, но сега отново е на първа линия. За мен денят в който си тръгна беше абсолютен празник!

Оказа се(след половинчасово ровене из форума),че поста,който ме е подразнил не е бил твой,а на твой зелен "колега" ....sorry

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 07 дек 2013 21:56

Браво
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 дек 2013 23:10

Най-вероятно съдбата ще му бъде като тази на ''кауна''.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 дек 2013 00:23

hd29 написа:
tsonpen написа:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот D.Georgiev на 07 Окт 2013 18:32
Не, предварително се извинявам за изказванията си, но не мога да се сдържа. Този човек го ненавиждам и доста му сипвах из нашия форум. От месец не се бях сещал за него, но сега отново е на първа линия. За мен денят в който си тръгна беше абсолютен празник!

Оказа се(след половинчасово ровене из форума),че поста,който ме е подразнил не е бил твой,а на твой зелен "колега" ....sorry

Благодаря за труда да се поровиш и за извинението.
Имаше настроения срещу Петев и хората, които са настроени така срещу него не мисля, че са си променили мнението. Аз също не съм променил моето.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 дек 2013 11:52

Факт е ,че пътя който извървя с Лудогорец му попречи да продължи на горе , калта натрупана по обувките му ,му пречеше да се движи напред . Падна ми в очите единствено след като го съблякоха в обора, той отново каза:- аз съм треньор на Левски . Но това най-вероятно е било с цел да не наруши някоя клауза във вече подписан договор. Дано успее да се развие като треньор , там където е .

Върни се в “Футбол - Свят”