Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Мнениеот FLANKER » 05 дек 2013 20:51

Безкомпромисен написа:
viali69 написа:
Logical person написа:Аз съм с 10на гидини по-млад. И съответно невинен за уродствата както преди 89-та, така и през 90те години :) Възнамерявам да търся сметка на поколенията, които осрахте държавата и ми я оставихте в такъв вид.

Айде първо да ви видим вие какво ще направите, пък после да се съдим, а ?! Какво ще кажеш ?
Защото виждам, че вашето поколение е с далеч по-промити мозъци, отколкото примерно това на моите родители.
Защото знам, че те построиха България. Всичко, което го виждаш - пътища, мостове, заводи е построено по тяхно време.
Ние поне не допуснахме България нито да изчезне, нито да бъде мултиетническа и мултирелигиозна.
Прогнозирам, че вие няма да успеете да я опазите, но дано да съм лош пророк ...

Значи вие сте комунист , правещ се на независим , пропагандирате комунизъм и русофилство! Комунистическите престъпници построиха заводи , тровещи въздуха , построиха 105 концлагера в които вкарваха всеки един нормален човек!По границата течеше ток и стражарите убиваха всеки, който не искаше да стоИ в този концлагер наречен незаконна антинародна република България, след 09.09.1944г. България няма войска ,а съветски филиал на съветската пияна сган окупирала незаконно България! България преди злокобния и кървав ден 09.09.1944г. е била на шесто место в Европа!Но комунистите фалшифицираха историята на България!24 Май е празник НЕ на славянската писменост, а на БЪЛГАРСКАТА писменост!Панславизма е антибългарски мит измислен от русофилите комунисти, с цел да възпитават младото поколение на антибългарщина! За това казавам че комунистите докараха България до всякаква разруха!

Ти в колко епохи си живял и живееш бе марсианец?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 дек 2013 20:52

Logical person написа:
viali69 написа:
Logical person написа:Много нагла позиция. Значи провалениете , от позицията на ментори ще гледали ние какви ще ги свършим ? хахахаха

Не си в позиция нито да гледаш, нито да поучаваш, нито сметка да държиш.

п.п. Виждал съм отблизо пътища, мостове и заводи в западни страни и те са в пъти по-добри , тъй че построеното с откраднати пари е пълен провал :)

Аууу, така ли ?! Ти, от позицията на какъв ще ме съдиш ?!
Щом теб те има, значи все пак нашето поколение е успяло да запази нещо от България.
Вас няма да има кой да ви съди, просто защото след вас няма да има България !
Факт ! Вие сте поколението на промитите мозъци. Вие ще затриете България и ще я превърнете в една мултиетническа и мултирелигиозна кочина, в която ще ядете "черния салам" ! :lol: :lol: :lol:
Дано да съм жив да ви гледам сеира !
Понякога ми се иска да се боря, но като ви гледам колко сте тъпи и нагли си мисля, че може би друго не заслужавате.

Много е забавно да говориш за хора които се информират на по 3-4 езика и от по 5-10 източника за всичко, че сме с промити мозъци ?
Съдейки по информацията която цитираш и нейните източници, ти си този който е ограничен, пригажда всичко според вече намислената идеология. Всъщност самият факт, че изповядваш идеология е достатъчен сам по себе си. Да не говорим, че хора като теб са скарани с математиката и логиката. Освен това винаги подминаваш неудобните въпроси. Класически трол :) :) :)

Информирате се "както трябва"
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 20:54

СТАМАТ написа:
Logical person написа:
СТАМАТ написа:
Според мен НЕ! Защото в едно семейство, няма анархия! Има ред и се управлява демократично!!! Смисълът на Комунистическото общество е по друг. Дълго е за обяснение...............просто не бива човешко същество да получава 20 пъти повече, от друго такова. Не земята е собственост на даден индивид, а земята, приема индивида в недрата си, след има няма 60-80 години..........и го превръща в шепа минерали!!!:)

Ако едно човешко същество работи 20 пъти по-ефективно от друго, пак ли не трябва да получава повече ???

Няма такова чудо в природата!!! Нито един вълк, не може да улови 20 пъти повече плячка от друг в глутницата!!!!! Може да се случи веднъж, два пъти, но НИКОГА ПОСТОЯННО!!!За консумация, да не говорим.:))) Няма търбух 20 пъти по-голям от този на себеподобния!!:)

Значи някой, който мести пясък с количка и друг, който има умението да го прави с багер, имат една и съща ефективност ?? Да не говорим за сравнение между чистач и сърдечен хирург например. Кой може да оцени кое колко е полезно освен другите хора ? Ако ти създадеш с труда и ума си продукт, който никой не иска да купи, а аз създам продукт, който е търсен от милиони хора, пак ли еднакво трябва да вземем ?

Чиста завист е в основата на комунизма :) Некадърните завиждат на кадърните и си измислят идеология, която да ги приравни. За целта сравняват разумно същество с вълци :) :) :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 20:55

FLANKER написа:Информирате се "както трябва"

Конспирация казваш :) :) Някой седи в тъмното и ни дърпа конците. за целта подправя информацията от всички източници :) :) :) Така ти се иска да бъде, за да си обясниш по-лесно света.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 дек 2013 20:56

Logical person написа:
FLANKER написа:
СТАМАТ написа:
badboy95 написа:
СТАМАТ написа:
pomiqr98 написа:А много хора не знаете, че комунизъм не е имало и комунизмът поне за сега е утопия. Този закон може би е най-голямата смешка в историята на човечеството. Обявява се за престъпно нещо несъществувало и го осъждат без санкция и целият закон се явява едно правно нищо, което не води до никакви последствия и не се знае срещу кого е насочен. Вероятно към 95% от народа, който е членувал в БКП? Към кого е насочен този т. нар. закон, каква сила има за субектите, кое е задължаващото, оправомощаващото или забраняващото в този закон, какви обществени отношения регулира? Има белезите на закон: член, алинея, но не е закон. Интересно защо не са обявени за престъпни и режимите преди комунизма, които са завземали властта също насислствено, което е довело до появата на БКП. Ако този закон, който всъщност не е закон, а е една декларация беше закон, БСП нямаше да съществува, защото тя е правоприемник на БКП. Или всъщност, защото този закон не е закон, а един преразказ на минали събития без санкция за нарушителите БСП съществува.

+1912
С малка забележка:) Комунизъм съществува в най-малката брънка на обществото-СЕМЕЙСТВОТО!!! СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ Е УТОПИЯ!!! Нормално е да се очаква, постепенно, с постигане на нужното съзнание в цялото общество, и с унищожаване на АЛЧНОСТТА, да заживеем като в едно голямо семейство! Дерзайте хора!!

В такъв случай, анархизмът не е ли по-добра идеология, тъй като при нея всички пак биха живели задружно, но без някой да властва над тях?

Според мен НЕ! Защото в едно семейство, няма анархия! Има ред и се управлява демократично!!! Смисълът на Комунистическото общество е по друг. Дълго е за обяснение...............просто не бива човешко същество да получава 20 пъти повече, от друго такова. Не земята е собственост на даден индивид, а земята, приема индивида в недрата си, след има няма 60-80 години..........и го превръща в шепа минерали!!!:)

Стамате,кажи го с няколко думи:Комунизма е равноправие. Но тази идеология не просъществувала никога,благодарение на алчността на хората.Тук някои не могат да разберат значението на думата комунизъм.Алчност за власт му е майката.

В грешка си :). Демокрацията е равноправие :). Капитализма не може да съществува без равноправие. При комунизма равноправие няма, защото ако двама души имат равни права, нали по-кадърния, по-работливия и по-образования, следва да бъде и по-богат :) Ами родения в буржоазно семейство равноправен ли е ? Или може да бъде убит без съд и присъда, а имуществото му заграбено ?

Избистри си мислите в главата и не бъркай демокрацията с Капитализъм, Социализъм или Комунизъм!!! Роденият в бедно семейство, трябва ли да бъде клан като кокошка или задължаван да работи по 16 часа на ден? Капиталиста без работника, не струва ПУКНАТА ПАРА!!! Във всяко семейство има по-умни, по-трудолюбиви, но не са по-богати 100 пъти от децата си!!! Семейството е мини модела за Комунизъм!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 дек 2013 20:57

Logical person написа:Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите :)

Ще изсерете едно огромно лайно ! Това ще направите ! :lol: :lol:
Вие сте най-калпавото поколение, което е имала България от Освобождението насам, а предполагам, че и по турско младите българи са били по-будни и умни от вас.
Няма майтап ! Аз съм живял 20-ина години при комунизма и малко повече след това. Видял съм и онова време, и това. Живял съм и с онова поколение, живея и с това.
Убедено твърдя, че поколението на моите родители е много по-стойностно от вашето поколение.
Вие ще затриете напълно България ! Бас държа ! Мога и да се аргументирам, но ще ми трябва цяла нощ писане, защото вашите недостатъци са толкова много, че ще ми е трудно да ги опиша за по-кратко време.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 дек 2013 20:58

FLANKER написа:
Безкомпромисен написа:
viali69 написа:
Logical person написа:Аз съм с 10на гидини по-млад. И съответно невинен за уродствата както преди 89-та, така и през 90те години :) Възнамерявам да търся сметка на поколенията, които осрахте държавата и ми я оставихте в такъв вид.

Айде първо да ви видим вие какво ще направите, пък после да се съдим, а ?! Какво ще кажеш ?
Защото виждам, че вашето поколение е с далеч по-промити мозъци, отколкото примерно това на моите родители.
Защото знам, че те построиха България. Всичко, което го виждаш - пътища, мостове, заводи е построено по тяхно време.
Ние поне не допуснахме България нито да изчезне, нито да бъде мултиетническа и мултирелигиозна.
Прогнозирам, че вие няма да успеете да я опазите, но дано да съм лош пророк ...

Значи вие сте комунист , правещ се на независим , пропагандирате комунизъм и русофилство! Комунистическите престъпници построиха заводи , тровещи въздуха , построиха 105 концлагера в които вкарваха всеки един нормален човек!По границата течеше ток и стражарите убиваха всеки, който не искаше да стоИ в този концлагер наречен незаконна антинародна република България, след 09.09.1944г. България няма войска ,а съветски филиал на съветската пияна сган окупирала незаконно България! България преди злокобния и кървав ден 09.09.1944г. е била на шесто место в Европа!Но комунистите фалшифицираха историята на България!24 Май е празник НЕ на славянската писменост, а на БЪЛГАРСКАТА писменост!Панславизма е антибългарски мит измислен от русофилите комунисти, с цел да възпитават младото поколение на антибългарщина! За това казавам че комунистите докараха България до всякаква разруха!

Ти в колко епохи си живял и живееш бе марсианец?

Аз знам истинската история на България и я разпространявам , за да може българския народ да се отърси от постоянната съветско-болшевишка пропаганда пръскана по медиите! Аз имам антитела срещу комунистическите бацили! Гледам колкото се може по-малко да се докосвам до комунистическата зараза, искам да съм екологично чист!Българите трявва да знаят истинската си история!От СССР и Русия не е дошло нищо добро , само злини!
Оня ден някакво зомби вика "Децата не знаят къде е Москва ужас" , ами по-добре да не знаят къде е Москва, защото от там са дошли само злини!По-хубаво е да научат истината за комунистическите зверства, за масовите гробове след нещастния и кървав ден 9 Септеври 1944г.! Това което чух от нормалните хора видяли тази ужасна гледка живи хора да бъдат слагани в ямата и заравяни живи, абсолютно невинни, това само комунистически изрод и убиец може да го направи!Нормален човек дори и не може да си го помисли!Никой след 1989г. не ги осъди тези убийци, защото и те са комунисти като тях!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 20:59

Logical person написа:Чиста завист е в основата на комунизма :) Некадърните завиждат на кадърните и си измислят идеология, която да ги приравни. За целта сравняват разумно същество с вълци :) :) :)

Много логика влагаш, приятел, тук трудно някой ще разбере твоите писания. :roll:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 дек 2013 21:06

viali69 написа:
Logical person написа:Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите :)

Ще изсерете едно огромно лайно ! Това ще направите ! :lol: :lol:
Вие сте най-калпавото поколение, което е имала България от Освобождението насам, а предполагам, че и по турско младите българи са били по-будни и умни от вас.
Няма майтап ! Аз съм живял 20-ина години при комунизма и малко повече след това. Видял съм и онова време, и това. Живял съм и с онова поколение, живея и с това.
Убедено твърдя, че поколението на моите родители е много по-стойностно от вашето поколение.
Вие ще затриете напълно България ! Бас държа ! Мога и да се аргументирам, но ще ми трябва цяла нощ писане, защото вашите недостатъци са толкова много, че ще ми е трудно да ги опиша за по-кратко време.

Ако БАП дойде на власт всички комунисти без значение от кой филиал на БКП(БСП,СДС,ГЕРБ,АТАКА,ДПС,НДСВ,ВМРО,ДСБ,Деформаторски Блок,РЗС ит.н.) са ще бъдат натикани в затвора, и ще докараме българия до шесто место в Европа такава, какво е била преди злокобния ден 09.09.1944г.!И много други неща ще направя в полза на България , киито съм ги казвам не веднъж п връщам химна Шуми Марица, Търновската конституция и декомунизирам България из основи!Махам паметника на съветската пияна сган окупирала незаконно Царство България, както и асолютно всички паметници с петолъчки, сърпове и чукове , възхваляващи убийци,терористи и национални предатели!Всяка една комунистическа банда ще бъде забранена и извадена извън закона!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 дек 2013 21:10

Logical person написа:Много е забавно да говориш за хора които се информират на по 3-4 езика и от по 5-10 източника за всичко, че сме с промити мозъци ?
Съдейки по информацията която цитираш и нейните източници, ти си този който е ограничен, пригажда всичко според вече намислената идеология. Всъщност самият факт, че изповядваш идеология е достатъчен сам по себе си. Да не говорим, че хора като теб са скарани с математиката и логиката. Освен това винаги подминаваш неудобните въпроси. Класически трол :) :) :)

Може да се информирате на 3-4 езика, но те са от една Система. Затова сте с промити мозъци. Същото ще е, ако гледаш BTV, NOVA, ТВ Европа .. Уж различни телевизии, а говорят едно и също, което доста често се разминава с истината.
Бас държа, че езиците , на които се информираш са английски, френски, немски и иврит ...
Все едно, че се информираш на един език и от един източник ! Равносилно е. :lol:

Кои са неудобните за мен въпроси, които подминавам, "професоре" ? :roll:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Архив”