Безкомпромисен написа:viali69 написа:Logical person написа:Аз съм с 10на гидини по-млад. И съответно невинен за уродствата както преди 89-та, така и през 90те годиниВъзнамерявам да търся сметка на поколенията, които осрахте държавата и ми я оставихте в такъв вид.
Айде първо да ви видим вие какво ще направите, пък после да се съдим, а ?! Какво ще кажеш ?
Защото виждам, че вашето поколение е с далеч по-промити мозъци, отколкото примерно това на моите родители.
Защото знам, че те построиха България. Всичко, което го виждаш - пътища, мостове, заводи е построено по тяхно време.
Ние поне не допуснахме България нито да изчезне, нито да бъде мултиетническа и мултирелигиозна.
Прогнозирам, че вие няма да успеете да я опазите, но дано да съм лош пророк ...
Значи вие сте комунист , правещ се на независим , пропагандирате комунизъм и русофилство! Комунистическите престъпници построиха заводи , тровещи въздуха , построиха 105 концлагера в които вкарваха всеки един нормален човек!По границата течеше ток и стражарите убиваха всеки, който не искаше да стоИ в този концлагер наречен незаконна антинародна република България, след 09.09.1944г. България няма войска ,а съветски филиал на съветската пияна сган окупирала незаконно България! България преди злокобния и кървав ден 09.09.1944г. е била на шесто место в Европа!Но комунистите фалшифицираха историята на България!24 Май е празник НЕ на славянската писменост, а на БЪЛГАРСКАТА писменост!Панславизма е антибългарски мит измислен от русофилите комунисти, с цел да възпитават младото поколение на антибългарщина! За това казавам че комунистите докараха България до всякаква разруха!
Ти в колко епохи си живял и живееш бе марсианец?