Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Панджаров, само толкова ли можеш?
Банален ставаш.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
DarkPsy написа:Панджаров, само толкова ли можеш?Банален ставаш.
А ти, като напишеш името му, много ли си голям?
П.с Днес ми харесахте с това '' Але, само БотЯФ е'' за дербито давайте и с аранжимент на ''Да запеем пак песента'' и "О, Локо Пловдив за нас си всичко'' и може някога да станете като нас, някога, някъде!
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- Пловдив1926
- Контакти:
Мани ги анонимни фесчета
Колко зор виждат да си закарат хореото до стадиона само те си знаят...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Plovdiv_1926 написа:DarkPsy написа:Панджаров, само толкова ли можеш?Банален ставаш.
П.с Днес ми харесахте с това '' Але, само БотЯФ е'' за дербито давайте и с аранжимент на ''Да запеем пак песента'' и "О, Локо Пловдив за нас си всичко'' и може някога да станете като нас, някога, някъде!
За писането на имена питай амфетаминовото ви гуру s.th.1926! A Невестулката кой не я знае? Обикновено за да те знаят си или някакъв гений или отрепка. Не съм убеден, че е гений
DarkPsy написа:За писането на имена питай амфетаминовото ви гуру s.th.1926! A Невестулката кой не я знае? Обикновено за да те знаят си или някакъв гений или отрепка. Не съм убеден, че е гений
Ако се опитваш да кажеш, че понеже теб никой не те познава и на никой не му пука кой си и какъв си, значи не си отрепка, не ти се получава.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Пичове,стига сте се дрънкали бе! Това е едно от най-големите дербита(в последно време най-голямото) на България. Имате велики публики.Направете си шоуто по трибуните, и нека по-добрият победи. Аз като неутрален зрител, ще очаквам с нетърпение този мач.Успех на любимите ви отбори!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
Plovdiv_1926
- Контакти:
DarkPsy написа:Plovdiv_1926 написа:DarkPsy написа:Панджаров, само толкова ли можеш?Банален ставаш.
За писането на имена питай амфетаминовото ви гуру s.th.1926! A Невестулката кой не я знае? Обикновено за да те знаят си или някакъв гений или отрепка. Не съм убеден, че е гений
Много преди s.th.1926 да започне да пише тук, писахте на Пловдив1926- Иги, Невестулко и тем подобни, така че не се оправдавай и не лъжи.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- evernazion
- Контакти:
Айде Локо ! Искам прически тип -,,проскубан папагал " !
- Пловдив1926
- Контакти:
evernazion написа:Айде Локо ! Искам прически тип -,,проскубан папагал " !
Един е Ботев, един е Ботев от Враца! Мерси пичове, дано се видим в неделя с някои ваши момчета!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- slash1912
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Няма аргументи за жълтите абонаменти хахааха замо презрение и тормоз за жълТУРСКИЯ ви отбор. Ибрикчии гнусни.
Абонати,колко да сме абонати и кога ви е последната победа срещу нас?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]