Банален ставаш.
  Банален ставаш.Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Панджаров, само толкова ли можеш?   Банален ставаш.
  Банален ставаш.

Банален ставаш.
  Банален ставаш.- 

Plovdiv_1926
- Контакти:
DarkPsy написа:Панджаров, само толкова ли можеш?Банален ставаш.
А ти, като напишеш името му, много ли си голям?
П.с Днес ми харесахте с това '' Але, само БотЯФ е'' за дербито давайте и с аранжимент на ''Да запеем пак песента'' и "О, Локо Пловдив за нас си всичко'' и може някога да станете като нас, някога, някъде!
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
						- Пловдив1926
- Контакти:
Мани ги анонимни фесчета  Колко зор виждат да си закарат хореото до стадиона само те си знаят...
 Колко зор виждат да си закарат хореото до стадиона само те си знаят...

Колко зор виждат да си закарат хореото до стадиона само те си знаят...
 Колко зор виждат да си закарат хореото до стадиона само те си знаят...[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Plovdiv_1926 написа:DarkPsy написа:Панджаров, само толкова ли можеш?Банален ставаш.
П.с Днес ми харесахте с това '' Але, само БотЯФ е'' за дербито давайте и с аранжимент на ''Да запеем пак песента'' и "О, Локо Пловдив за нас си всичко'' и може някога да станете като нас, някога, някъде!
За писането на имена питай амфетаминовото ви гуру s.th.1926! A Невестулката кой не я знае? Обикновено за да те знаят си или някакъв гений или отрепка. Не съм убеден, че е гений

DarkPsy написа:За писането на имена питай амфетаминовото ви гуру s.th.1926! A Невестулката кой не я знае? Обикновено за да те знаят си или някакъв гений или отрепка. Не съм убеден, че е гений
Ако се опитваш да кажеш, че понеже теб никой не те познава и на никой не му пука кой си и какъв си, значи не си отрепка, не ти се получава.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
						C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Пичове,стига сте се дрънкали бе! Това е едно от най-големите дербита(в последно време най-голямото) на България. Имате велики публики.Направете си шоуто по трибуните, и нека по-добрият победи. Аз като неутрален зрител, ще очаквам с нетърпение този мач.Успех на любимите ви отбори!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- 

Plovdiv_1926
- Контакти:
DarkPsy написа:Plovdiv_1926 написа:DarkPsy написа:Панджаров, само толкова ли можеш?Банален ставаш.
За писането на имена питай амфетаминовото ви гуру s.th.1926! A Невестулката кой не я знае? Обикновено за да те знаят си или някакъв гений или отрепка. Не съм убеден, че е гений
Много преди s.th.1926 да започне да пише тук, писахте на Пловдив1926- Иги, Невестулко и тем подобни, така че не се оправдавай и не лъжи.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
						- evernazion
- Контакти:
Айде Локо ! Искам прически тип -,,проскубан папагал " !

- Пловдив1926
- Контакти:
evernazion написа:Айде Локо ! Искам прически тип -,,проскубан папагал " !
Един е Ботев, един е Ботев от Враца! Мерси пичове, дано се видим в неделя с някои ваши момчета!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
						- slash1912
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Няма аргументи за жълтите абонаменти хахааха замо презрение и тормоз за жълТУРСКИЯ ви отбор. Ибрикчии гнусни.
Абонати,колко да сме абонати и кога ви е последната победа срещу нас?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]