Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Jord » 02 дек 2013 21:59

зеления написа:
Jord написа:В момента не мисля, че имаме пост, на който сериозно да издишаме. Единствено на десния бек. Станчев е по-добра опция от Сашо, но като цяло си е играч средна класа. Ако намерим някой от класата на Мишо Венков за десния фланг ще е супер. Не мисля обаче, че това ще е приоритет в селекцията ни.

Разиграващ халф не ни трябва. В мачовете, в които Еденилсон бе използван като такъв се справи повече от добре. Включително и последния двубой с Левски, където бе най-добрия в състава след Жоро Илиев. А и имаме Бекир Расим. Ако вземем още един халф, то това означава Расим да го отпишем, а не бива.

Нужен ни е централен нападател, който да засили конкуренцията, дясно крило на мястото на Окоро (най-добре е да се откажем от него и да вземем друг чужденец) и централен защитник, защото вече на всички е ясно, че Росен Колев си заминава. Максимум 2-3 попълнения и то ако наистина намерим нещо класно. Само да мъкнем боклуци за да имитираме селекция няма смисъл.

Извинявай, но в противовес на твоето мнение, а до скоро и мое такова ще ти кажа, че в този момент Бекир е във вреда на отбора. Според мен най-правилно е да бъде преотстъпен някъде за една година да се обиграва. При всичките си качества, с които разполага, Беки започна да играе симулативно ( като Капитанов ) и ако продължи в тоя дух скоро ще бъде загубен за футбола.
Не си прав и за разиграващия халф според мен. Такъв ни е жизнено необходим.
ЦЗ надали ще търсим при положение, че Живко е в отбора. Десен бек също не вярвам да вземем, но виж дясно крило и нападател - задължително!

Да, това е другия възможен вариант - да преотстъпим някъде Бекир. В такъв случай още един разиграващ халф ще влезе в употреба.

Ако обаче вземем нов халф и Беки остане в отбора, то тогава това ще е пагубно за него. Не бива толкова бързо да се отписва след 4-5 мача. Ясно е, че е голям талант, а до колкото съм запознат е и доста по-различен характер от Капитанов. За това тая големи надежди, че няма да тръгне по неговия път.

На Живко никога не съм бил привърженик. А и с това да го слагат, където се отвори дупка... и той самия вече сигурно се обърква.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 дек 2013 00:00

Пичове,имаме си достатъчно силен отбор,както се вижда от резултатите.Нямаме единствено дълбочина в състава,което си го знаехме още през лятото.Но с оглед на късата пауза и подмяната на 10 играча си мисля че нещата си изглеждат повече от добре.Какво нямаме и какво ни трябва в този отбор при положение че знаем имената на напускащите/Росен,Окоро/?За домакинските мачове задължително попълнения в атаката-ЦН таран и разиграващ халф.За домакинствата определено ни трябва едно ясно изразено дясно крило,с потенциала минимум на Коконов в моментното му състояние.Стигам до три необходими попълнения,като жизнено важни за отбора са първите две.Ако имаме нов ЦН виждаме че Бакари се справя нелошо на тази позиция и тормози цял мач бека ,като не спира да помага и на защитата.Даже съм на мнение че е по полезен на крилото,където играейки ек на ек елиминира защитника много по лесно с физиката която има,скоростта и дрибъла си.В защита нямаме нужда от нови хора.Без Росен остават 4 ЦЗ,като двамата са ясни,а другите на евентуална смяна.Единствено имам желание за още един ляв бек,защото Мишо ако излезе за няколко мача и загиваме.Иначе ако е здрав няма алтернатива.С тази защита и този вратар пускаме голове много трудно,така че не трябва да се пипа нищо генерално.Някой спомена за Иван Стоянов и ако иска да дойде при нас ще е супер.Той е играч като Бакари-две в едно,може и на фланга,може и в центъра,а и гола му иска.Също е и боец и ще ни пасне на стила.В халфовата линия един плеймейкър ще реши всички проблеми,а иначе си имаме страхотни играчи и там.Като се върне и Божилов и ставаме страшилището което винаги сме били.Остана да започнем да печелим и навън и всичко ще се нареди.Относно подготовката една Анталия звучи супер и сякаш не е много скъпо.Контроли там дал Бог и то доста сносни отбори.Смятам че ТИМ ще вземат на Гонзо тези две-три попълнения които иска,а аз си мисля че вече са и набелязани.Дано Иван Стоянов избере да играе при нас,а не в ЦСКА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 дек 2013 01:23

По въпроса за селекцията мисля,че много малко ни трябва.Прочетох мнения за нов вратар.Мисля,че това ще е нужно,само ако някой от сегашните напусне.Иначе на този пост сме повече от бетон.За тези,които не са доволни много от Георги Китанов,искам мъдро да кажа,че "МЛАДОСТА НЕ Е ПОРОК!"и да ги запитам.Колко са играчите,в БГ-шампионата,че и по света,които са твърди титуляри в отборите си на 19 години?Особено на такъв отговорен пост,като вратарския?Колко 19 годишни момчета са поели такава отговорност?И се справя отлично.Не напразно половината футболен свят,го следи и го иска.И какво ще стане,ако ние великите разбирачи,започнем да му подвикваме и да го тормозим?Много е лесно,да изпереш килотите на жена си,да и опечеш курабийки на милата....и като награда за добрата работа,тя да те пусне на мач.А там вече сме други.Смучем си сладко цигарката и критикуваме.А я да се поставим на мястото на това момче.Нямаш право на грешка,на най-горещото място.Справяш се направо супер,защото той се справя отлично...а като се забави малко да даде пас,след като е спасил поредния удар му викат.Е не знам за него,но аз не бих го изтърпял това извращение.Толкова за вратаря.Защитата ни също е бетон.С ГОЛЕМИЯ АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ и с неповторимия Кирил Котев,най-добрата двойка централни защитници в България.С Живко и Слави,никой не ни трябва.На Росен,като не му харесва да си заминава.И той като Танко,реши че е голяма звезда.И той като Танко не се сети,че да играеш до ГОЛЕМИЯ САШО е много лесно.И той като Танко до Любимец ще я докара.Забрави Ком-Миньор Берковица.За двата бека е добре да се помисли.На Мишо му трябва резерва,а със Сашо Емилов трябва да се работи.Много е сърцат и много дава на отбора.Гори в играта,както сам скоро каза,но за съжаление често изгаря.Не мисля,че не е възможно да изчисти играта си.Опорни халфове имаме добри.Там са Дани Георгиев,Бергонси и Капитана,ако трябва.А Паланков го бяхме отписали много рано,струва ми се.Макар,че е играл и преди при нас и много добре го познаваме.Мача с Левски доказа,че е класен футболист и боец.Напред с Божилов,Бакари,Райков и Коконов не сме толкова зле.Просто както отбеляза Готвача ни трябва дълбочина.Окоро и Младенов мен специално малко ме разочароваха.Имат още време,да ни убедят,че не са за изхвърляне.Ако не го направят,значи са за изхвърляне.Наско и Бекир не искам да ги коментирам,защото са млади и всичко е пред тях.И само от тях зависи,как ще се развиват.Дали при нас,или под наем Гонзо да решава.Според мен ни трябва един разиграващ халф,дясно крило и ЦН.Между впрочем,не че ми е работа да давам съвети но аз бих пробвал Окоро като разиграващ халф.Има техника и мек пас.А да не забравяме,че нашата работа е да ги покрепяме.Дори когато играта не върви!Особено тогава!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 дек 2013 01:34

Да на Бекир Расим наистина нивото му падна главоломно за съжеление жалко доста ми хареса в началото на сезона / но ми се иска да остане и пролетта в отбора / , за Наско Илиев изобщо няма какво да говоря освен аут /и аз искам наши момчета в отбора но той просто не може или по скоро не иска/ :!: И двамата получиха шансове за изява :!: За новите попълнения говори се , че се преговаря с футболисти та да видим аз лично вярвам , че Гонзо няма да докара заплатаджии и вече е наясно с новите попълнения :!:

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 03 дек 2013 12:01

Господа Меринджеи , ходете на стадиона подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с неща , които не зависят от вас има кой да прави трансфери !
ex Popeye

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 дек 2013 13:01

Ron Jeremy написа:Господа Меринджеи , ходете на стадиона подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с неща , които не зависят от вас има кой да прави трансфери !

Пишещите в този форум с малки изключения са на Тича почти всеки мач.А останалото е част от удоволствието да си фен на някой отбор.При проведено изследване в САЩ на мъже във възраст между 21 и 60 години,75% са казали че ако имат финансовата възможност биха си купили професионален клуб/без значение какъв,в зависимост от предпочитанията към даден вид спорт/ за да покажат на хората имащи такива,как се управлява такова нещо по най правилният начин. :) А ние както се вижда и в този форум не падаме по долу от американците.Да имаме само някой лев за инвестиране и ще направим чудеса с любимия си клуб.Нека всеки от пишещите тук си признае честно дали не се е виждал в ролята на собственик или мениджър на Тича. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 дек 2013 13:31

дали не може да си върнем марио жардел? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 дек 2013 14:08

Ron Jeremy написа:Господа Меринджеи , ходете на стадиона подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с неща , които не зависят от вас има кой да прави трансфери !

Форума е за развинтване на фантазията, ако някой се взема за сериозен меринджей по-добре да изкара някой лев и да купува отбора от ТИМ :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

gogo208
Контакти:

Мнениеот gogo208 » 04 дек 2013 08:30

Марадончо е свободен агент

Инженера

Мнениеот Инженера » 05 дек 2013 08:40

Обърнете внимание на Илия Мунин - разтрогнал е договора си с Любимец , заради неизплатени заплати,може да ти играе десен и ляв бек(тоест ако стане нещо с Мишо Венков, ти и идеален заместник), и опорен халф - на три позизии, младежки национал е , за мен трябва да го вземем, докато някой по-хитър отбор от нас не се е сетил да го вземе! Ще ти играе тук на малко пари, гледал съм му почти всички мачове, на Любимец, той им дирижира защитата и е само на 20 години!

Играчи които бих освободил и няма да ми полезни за пролетта:
1.Стефан Станчев
2.Стенли Окоро
3.Даниел Младенов
4.Росен Колев
Слави Сталев , Бекир Расим и Наско Илиев трябва да се преотстъпят някъде да играят , за да трупат опит и игрова практика, било в Добруджа , Дунав, Калиакра или някъде в Б група, защото на реаервната скамейка няма да се развият!Така в някой отбор в Б група като натрупат игрова практика , след 1-2 години натрупан стаж някъде може да се развият и да са ти полезни играчи, защото има футболисти, които с развиват потенциала и на по късна възраст в диапазона 22-23 години!
Играчи, които биха ги заместили идеално:
1.Илия Мунин (Обърнах спечиално внимание за него)
2.Величко Величков(две класи над Росек Колев)
2.Иван Вълчанов(Набор 1992 , младежки национал дясно крило)
4.Антон Огнянов(Сташно ляво крило , може да ти играе и като офанзивен халф)
На Любимец трябва да им разграбим най-добрите играчи, защото , повечето разтрогват!
И с заплата на Окоро да вземем един хубав разиграващ халф от чужбина!Замен трябва да имаме група от 20 полеви футболиста, всеки като влезе да играе!Идеята е да взимаш млади играчи на малко пари , които да са перспективни в между 18 и 25 години!

Върни се в “Черно море”