зеления написа:Jord написа:В момента не мисля, че имаме пост, на който сериозно да издишаме. Единствено на десния бек. Станчев е по-добра опция от Сашо, но като цяло си е играч средна класа. Ако намерим някой от класата на Мишо Венков за десния фланг ще е супер. Не мисля обаче, че това ще е приоритет в селекцията ни.
Разиграващ халф не ни трябва. В мачовете, в които Еденилсон бе използван като такъв се справи повече от добре. Включително и последния двубой с Левски, където бе най-добрия в състава след Жоро Илиев. А и имаме Бекир Расим. Ако вземем още един халф, то това означава Расим да го отпишем, а не бива.
Нужен ни е централен нападател, който да засили конкуренцията, дясно крило на мястото на Окоро (най-добре е да се откажем от него и да вземем друг чужденец) и централен защитник, защото вече на всички е ясно, че Росен Колев си заминава. Максимум 2-3 попълнения и то ако наистина намерим нещо класно. Само да мъкнем боклуци за да имитираме селекция няма смисъл.
Извинявай, но в противовес на твоето мнение, а до скоро и мое такова ще ти кажа, че в този момент Бекир е във вреда на отбора. Според мен най-правилно е да бъде преотстъпен някъде за една година да се обиграва. При всичките си качества, с които разполага, Беки започна да играе симулативно ( като Капитанов ) и ако продължи в тоя дух скоро ще бъде загубен за футбола.
Не си прав и за разиграващия халф според мен. Такъв ни е жизнено необходим.
ЦЗ надали ще търсим при положение, че Живко е в отбора. Десен бек също не вярвам да вземем, но виж дясно крило и нападател - задължително!
Да, това е другия възможен вариант - да преотстъпим някъде Бекир. В такъв случай още един разиграващ халф ще влезе в употреба.
Ако обаче вземем нов халф и Беки остане в отбора, то тогава това ще е пагубно за него. Не бива толкова бързо да се отписва след 4-5 мача. Ясно е, че е голям талант, а до колкото съм запознат е и доста по-различен характер от Капитанов. За това тая големи надежди, че няма да тръгне по неговия път.
На Живко никога не съм бил привърженик. А и с това да го слагат, където се отвори дупка... и той самия вече сигурно се обърква.