Мони Славчев на мястото на Марселиньо?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Re: Мони Славчев на мястото на Марселиньо?

Мнениеот Dundy » 02 дек 2013 07:12

fiesta написа:Пояснение:
При положение, че Литекс смята да го продава и без това, а Лудогорец търси хора в средата на терена, които могат да играят и по-напред, не виждам причина да се привлича чужденец в Лудогорец.

Така че това допълнително ще му помогне да си намери по-добър клуб в бъдеще. Плюс това, ако отиде в италиански клуб, не е сигурно, че ще играе в него, а ще бъде преотстъпен, например. Така че в Италия може да има по-лоши условия, отколкото предлага Лудогорец. А за него е важно да се развива.
Мечтател, все едно че този футболист е в немилост и за да се отърват от него да го дават на Домус ага.
Второто подчертано Лудогорец били тръмплин за по добър - те в МЮ, Барса или Реал си продават играчите?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 02 дек 2013 08:25

BadBoy написа:Симеон Славчев е опорен халф, как така искаш да замести Марселиньо?

Много яяя,Лудогорец си имат трима добри играчи на тази позиция,Дяков,Златински и Ешпиньо.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
nikikriviq
Контакти:

Мнениеот nikikriviq » 02 дек 2013 08:46

Raid написа:
BadBoy написа:Симеон Славчев е опорен халф, как така искаш да замести Марселиньо?

+1
Освен това Гришата на друг български отбор освен на ЦСКА няма да даде футболист на нормална цена. Ако 4 млн. евро за вътрешен трансфер не са проблем за Домусчиев - ще му се отвори парашутът. Според мен сумата е абсурдна. Освен това някой представя ли си, как Славчев пред Рим избира Разград?

По-точно едва ли някой може да го каже!

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 02 дек 2013 09:16

Ама какъв съм скаут :mrgreen: Тоя съм го харесал като играч още от дебюта му за Литекс - просто се виждаше, че ще стане нещо от него ;) 4млн. евро, обаче, а много. Не е реална тая цена и се съмнявам да я вземат, а сега е момента да го продадат в чужбина :!: Постовете на терена са изяснени, също и факта, че няма как да отиде в Разград. За мен това момче има по-големи заложби и от Миланов, но ще видиме как ще се развие занапред. От тук нататък всяка минута в "А" група е вредна за него :!: Той ще може да играе в Русия, за разлика от Миланов, за когото за съжаление нямам добри прогнози - просто първенството е твърде силово за физиката му :!:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 дек 2013 09:51

Славчев е страхотен футболист за нашите стандарти, но ако искаше да го вземе отбор от България, то отдавна е изпуснал момента. Въпреки че и аз не мисля, че реално за него "Литекс" ще вземат повече от 2,5 мил., това са пари които няма икономически смисъл да се плащат за нашето първенство. Предполагам, че тези 1-2 мил.евро, които планира да даде Домусчиев ще са за играчи като Славчев, но все още не с толкова висока цена. Лично аз предпочитам две момчета като Мисиджан, било то и чужденци, вместо един Славчев за такива пари.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 02 дек 2013 10:03

аз си мисля че следващия ни трансфер ще е точно на този пост - АМ. И затова се бавят толкова преговорите и т.н... защото качеството за тази позиция е скъпо!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 дек 2013 10:10

Трябват ни бек, крило, атакуващ полузащитник и нападател до лятото. Най-належащи ми зглеждат бека и крилото.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 02 дек 2013 10:15

Симеон Славчев е опорен халф, как така искаш да замести Марселиньо?

Той е доста умен за опорен халф, от това, което съм виждал. А за офанзивен халф мисленето плюс физиката са основните качества, според мен. Другата причина да пиша е, че поне в transfermark.de пише, че може да играе и като офанзивен. Последната причина да пиша е, че Лудогорец се нуждае от четвърти дефанзивен халф, защото Бургзорг не е от класата на другите трима.

Освен това Гришата на друг български отбор освен на ЦСКА няма да даде футболист на нормална цена. Ако 4 млн. евро за вътрешен трансфер не са проблем за Домусчиев - ще му се отвори парашутът. Според мен сумата е абсурдна. Освен това някой представя ли си, как Славчев пред Рим избира Разград?

Той Домусчиев е бил и той в ЦСКА. Така че точно този довод би трябвало да помогне, а не да попречи на трансфера. А че сумата е абсурдна, абсурдна е. Не само за България. Не забравяй, че тя е за Борат, който е доказан мизерник. И да, представям си, че ще избере Разград пред Рим. Причините са следните:
1. В Италия се дават адски много тактически указания на играчите.
2. Там също има специфика във футбола.
3. Мони не знае италиански и в началото просто няма да има как да играе в първия отбор на Рома.

Бих се радвал ако футболист като него продължи да подсилва класата на нашето първенство, вместо да го прилапат на запад, но има 2 неща:
1. Независимо от поредицата трансфери по оста Ловеч-Разград към момента Литекс е основният конкурент на Лудогорец за титлата и е някак си неуместно да им дават може би най-добрия си играч.
2. Въпреки високите приходи до момента и обещанията че всичко ще бъде реинвестирано все пак не вярвам, че Лудогорец ще брои 2 млн. евро за един играч, при положение че най-добрата си покупка през лятото я взеха за 700 млн. евро, а реално имат нужда от още 1-2-ма от неговата класа.

Така си е. И двата аргумента са солидни. Обаче, футбола си е бизнес. Така че Домусчиев ако извади исканите от Ганчев пари (, а той след продажбата на Марселиньо ще ги има), а другите - не, сделката ще стане. Плюс това Домусчиев ясно заяви, че ще надгражда отбора за Шампионската лига. Така че рано или късно ще трябва да даде няколко милиона. Защото на този етап не излизат футболисти от школата на Лудогорец. Така че остава въпроса дали Мони Славчев е добра инвестиция.

Славчев ще напусне Литекс само в посока Европа.
Ако стане така, че отиде в Лудогорец ще замиришат много мачовете между двата отбора от типа - вземаш - даваш.

Освен всичко посочено горе купувайки го, Лудогорец прави услуга повече на Левски, ЦСКА и Ботев за класирането в Европа, отколкото на себе си :)

Комбинирани, двата аргумента са железни. Очевидно, ще трябва да има още няколко равностойни отбора в А група, за да има смисъл играчи като Славчев да остават тук.

Благодаря на другите, които са писали, а не съм им отговорил. Беше наистина интересна тема.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 02 дек 2013 10:21

doktora25 написа:Бих се радвал ако футболист като него продължи да подсилва класата на нашето първенство, вместо да го прилапат на запад, но има 2 неща:
1. Независимо от поредицата трансфери по оста Ловеч-Разград към момента Литекс е основният конкурент на Лудогорец за титлата и е някак си неуместно да им дават може би най-добрия си играч.
2. Въпреки високите приходи до момента и обещанията че всичко ще бъде реинвестирано все пак не вярвам, че Лудогорец ще брои 2 млн. евро за един играч, при положение че най-добрата си покупка през лятото я взеха за 700 млн. евро, а реално имат нужда от още 1-2-ма от неговата класа.

:o :o :o
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Лудогорец”