Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц

Мнениеот Parmalat » 29 ное 2013 14:28

ralka_levskarka написа:
Udoji90 написа:Есберг постигнаха по 2 победи над Стандарт (в групата) и Сент Етиен (в елиминациите) - крив отбор ми изглеждат. Либерец също са корави - направиха 2 равни със Севиля. И като се сетя за мачовете с Черноморец, мисля, че при всяко положение е хубаво да бъдат избегнати украинските отбори - Днипро и Динамо най-вероятно ще заемат 2-ри места в групите си, а определено са по-качествени от отбора от Одеса.

То кой остава :mrgreen:
Тези Варегем- не съм ги гледала, някой нещо? Някакви впечатления от тях?

Втори са в Белгия,но отпаднаха от Шампионската Лига от ПСВ в потока на нешампионите с общ резултат 0-5.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 29 ное 2013 14:38

И как може толкова невярна статия да пишете по темата? По-добре вземете това момиче Ралка за писач, ще ви свърши къде къде по-добра работа. :P

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 ное 2013 14:41

bufara написа:И как може толкова невярна статия да пишете по темата? По-добре вземете това момиче Ралка за писач, ще ви свърши къде къде по-добра работа. :P

[offtopic]Не ме вземат просто, защото ще засенча всички :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 ное 2013 14:46

Betchualeng Arnaikem написа:Ясно е, че Лудогорец не може да е фаворит в 1/16 финал.

Не, не е ясно. Когато си един от четирите най-добри по показатели отбори в турнира имаш право да излезеш като фаворит срещу някой като Анжи, Уигън, Есберг или нещо подобно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 ное 2013 14:49

Jürgen написа:Апоел Никозия и Либерец са добри варианти

Стига с този Апоел Никозия. Те нямат практически шанс за класиране. Сложени са там от куртоазия.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 ное 2013 14:51

bufara написа:От ШЛ, който и да се падне ще бъде много трудно да бъде отстранен като гледам отборите. Изключение правят Копенхаген и Пилзен, отбори на нивото на Лудогорец, но те най-вероятно ще си остант и последни в групите. От отборите в Лига Европа според мен почти всички са преодолими. Най-добре е да се падне отбор от големите първенства в Европа, който е замесен в оцеляването в шампионата си като Анжи, Фрайбург или Бетис. Тези отбори със сигурност ще гледат на първо място да оцелеят в първенството и най-вероятно ще оствят ЛЕ на заден план. Не искам да се паднат украйнските отбори Днипро и Динамо Киев, които за мен за класи над Одеса и на Лудогорец ще им е много трудно срещу тях. За мен по-важно е да натрупат достатъчно точков актив, за да са поставени в плейофите на ШЛ за 5 години и да атакуват групите с преодолими отбори още от следващия сезон.

По мои сметки

Непостижимо поставените:

FC Basel 63.085
Dinamo Zagreb 23.775
BATE Borisov33.725
FC Salzburg 34.505
Celtic 36.813
Plzen 33.320/Sparta 28.320
Steaua Bucuresti 37.301
Anorthosis17.366/Omonia 35.500.

Първите седем места се отписват.Лудогорец може и да ги настигне,но не и за 1 сезон.Първите десет отбора са поставени.Така че ако Лудогорец стане шампион ще трябва да се вмести в останалите три позиции.Някои отбори като ФК Копенхаген се представят слабо в първенството си и в момента например там Водач е Мидтиланд който е с по-нисък коефициент от Лудогорец.

Възможно достижимите:

Legia Warsaw 15.149/в групите на ЛЕ/(Гостува на Аполон Лимасол)
Sheriff Tiraspol 14.925/в групите на ЛЕ/(домакинство на Тромсьо от което ще вземе точка или две към коефициента) последния поставен

///////////////////////////////////////////////////

Чакащи да влязат при поставените:

Макаби Тел Авив 14.625(почти сигурен класирал се на Елиминации)
Марибор 13.050(има минимални шансове за елиминации)
Лудогорец 12.875

Ако Легия не спечели точки в последния мач както и Шериф на Лудогорец ще са му достатъчни още 3 да е поставен.(Една победа и равен)

Ако Легия спечели една точка както и Шериф на Лудогорец ще са му достатънчи още 4 точки да е поставен
(Две победи)
Ако Легия и Шериф бият на Лудогорец ще му трябват 5 точки да е поставен.
(Две победи и равенство)
Последна промяна от Parmalat на 29 ное 2013 14:52, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 ное 2013 14:51

Мачовете са през февруари и е най-добре да се паднат с отбор, който няма да е във форма защото и нашите отбори не са във форма по това време на годината. Както и по-рано споделих за мен най-добри варианти са Анжи и Есберг, като към тях мога да добавя и Зулте Варегем и Аз Алкмаар, но в никакъв случай отпаднали отбори от ШЛ. ;)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 ное 2013 14:54

Този път са ти верни сметките, Пармалате, само в Кипър шампион ще е отбор извън посочените от теб, с по-нисък коефициент, докато другите първенства изглеждат решени :shock: още през ноември. С много условности, късмет и брилянтно представяне, евентуално и Динамо Загреб може да бъде изпреварен тази година, но това няма да стигне за поставеност на плейоф.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 ное 2013 14:58

drvasko98 написа:Този път са ти верни сметките, Пармалате, само в Кипър шампион ще е отбор извън посочените от теб, с по-нисък коефициент, докато другите първенства изглеждат решени :shock: още през ноември. С много условности, късмет и брилянтно представяне, евентуално и Динамо Загреб може да бъде изпреварен тази година, но това няма да стигне за поставеност на плейоф.

Сметките ми са за третия предварителен кръг.За плейофа ще трябва поне още 1 година силно представяне като това до момента.Все пак има отбори които може да отпаднат като БАТЕ тази година и да свалят по-ниско летвата за коефициените.
Последна промяна от Parmalat на 29 ное 2013 14:59, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 ное 2013 14:58

amstel_beer написа:Мачовете са през февруари и е най-добре да се паднат с отбор, който няма да е във форма защото и нашите отбори не са във форма по това време на годината. Както и по-рано споделих за мен най-добри варианти са Анжи и Есберг, като към тях мога да добавя и Зулте Варегем и Аз Алкмаар, но в никакъв случай отпаднали отбори от ШЛ. ;)

Кой знае то не е казано че отборите които отпаднат от ШЛ ще играят както са играли в групите там сещам се миналата година на 1/16 финал в ЛЕ какво "направи" Наполи:
http://www.youtube.com/watch?v=WlTKidhS_EU

Върни се в “Лудогорец”