Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 26 ное 2013 09:57

milen.hristov написа:португалеца Карлос Фонсека
Карлош и си стискаме ръцете. :mrgreen:

Черноморец изпада, така че не е изключено тия двамата (звуча като Пената :lol: ) да акостират на Герена.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 ное 2013 10:02

milen.hristov написа:"Левски" е набелязал за привличане двама офанзивни играчи от "Черноморец". Става дума за алжиреца Нажиб Амари и португалеца Карлос Фонсека, съобщава "Лайвспорт". Чужденците хванали окото на треньорския щаб на "сините" и Христо Йовове вече се заинтересувал дали Херо би пуснал звездите си на "Герена".

Леле мале, вземете такива поне от чужбина, та да има елемент на изненада като почнат Кевин Бру стайл :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 ное 2013 10:12

Добре бе, Черноморец го бият като тъпан на сватба, на път са да изпаднат, имат вкаран по по-малко от гол на мач и ние харесваме офанзивни футболисти от там? Тва не може да е сериозно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2013 10:35

Има един Гламаков...единствено той някак ми се нрави... иначе тносно селекцията, изключително ни е нужен Дарко или нов Бардон. Генков не вкарва, но се връща и помага. Може да не може да вкарва, но се вижда, че момчето има желание. Макар че то и Жоро Метъла имаше желание... Но не е като Силва "Двата гола", да седи и да чака наготово.

Леле, каква червена врява обаче настана след победата над Ловеч... Супер забавно. Сега, поне до февруари март не трябва да мислим за титла. Най-важното е първо да направим отново Герена крепост, на която като дойдат съперниците ни да идват с нагласата, че колкото по-малко паднат, толкова по-добре. Преса и тичане. Навън трябва да сведем грешките до минимум и по-важното - спокойствие. Няколко години тея футболисти не си знаеха колегите - един идва, друг се маха, директори, които всеки дърпа чергата към себе си и треньори, които са за месец-два. И в тази връзка, предчувствам, че Батко пак може да направи глупостта да изчака Сухия да проведе подготовка и трансфери и да го смени през февруари. От Йовчо нищо не зависи...И говорейки за Ицо, нека му се доверим. Млад е. Не е безмозъчен. И е нестандартен като човек. Засега гласувам за него и се надявам, че няма да ме разочарова и ще внесе най-важното нещо в този отбор - спокойствие.

Сухия добър-лош, нека остане до репешажите поне и ни вкара в седмицата. Най-малкото с вероятното отказване на Пирин и Нафтата и слабите акули, това надали ще е проблем. Ботев и Мъри почнаха да издишат - нещо, което малко очаквах в началото, а пловдивското Локо не е нищо особено. Не мисля, че и Гонзо ще има сили за седмицата...за мое съжаление...

Проблематични ще са оттук-нататък Разград, Славия, Локо Сф (не подценявайте Стефан Генов), вероятно Тройчо и Берое. Ако сменят Загорчич може да стане проблем и Ловеч, но не вярвам строителя на къщи за кученца да се сети, че тоя сърбин е менте...

Иначе от Ловеч, ако може да вземем Ваюши и Илия Миланов ще е много добре.

За организатор в средата на терена мечта ми е Манолев, ма няма начин. Не знам защо Любо баш последните два мача не го пусна в средата, където е най-добре.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2013 10:49

Laetitia написа:

Черноморец изпада, така че не е изключено тия двамата (звуча като Пената :lol: ) да акостират на Герена.

Ако наистина изпаднат защо не и онзи третият който ги тренира.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2013 10:52

milen.hristov написа:
Laetitia написа:

Казваш пак смяна на треньора? И докога така, човек? Плюс това не пожелавам на Херо да му се случи такава гадост като Батков. В настъоящия момент само някой като мустакатия глупак му е нужен. Ей го закрепи се човека. Представяш ли си качулките като го емнат или Батков, като му се врече във вярност и след седмица го изпъди като мръсно коте?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 ное 2013 11:09

Давайте да обираме от изпадащите отбори треньори и футболисти! Па ако и са некадърни чужденци още по-добре! Явно са много добри щом са първи кандидати за Б група!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 ное 2013 11:23

milen.hristov написа:
Laetitia написа:

Когато имаше възможност за избор, той избра Черноморец. Нека да уважим избора му, да му пожелаем успех в борбата за оцеляване и да не се занимаваме с него.
Не го казвам с никакви лоши чувства.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 ное 2013 14:05

metodito написа:Иначе от Ловеч, ако може да вземем Ваюши и Илия Миланов ще е много добре.

Гришата по-скоро би се самоубил ритуално, отколкото да ни продаде играч. От Ловеч и куче (на мястото на Гери :cry: ) не можем да си вземем.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 ное 2013 14:57

metodito написа:Иначе от Ловеч, ако може да вземем Ваюши и Илия Миланов ще е много добре.

Естествено, че може, единия струва около 2 милиона, другия поне милион евра, плащате сумата и акостират на Герена.
Има ли сте апетит и за Славчев, който в момента ни е най-добрият футболист http://www.gol.bg/litex/2013-11-23/lite ... n-slavchev плащате сумата и го имате и него.
Изображение

Върни се в “Левски”