Карлош и си стискаме ръцете.milen.hristov написа:португалеца Карлос Фонсека

Черноморец изпада, така че не е изключено тия двамата (звуча като Пената

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Карлош и си стискаме ръцете.milen.hristov написа:португалеца Карлос Фонсека
milen.hristov написа:"Левски" е набелязал за привличане двама офанзивни играчи от "Черноморец". Става дума за алжиреца Нажиб Амари и португалеца Карлос Фонсека, съобщава "Лайвспорт". Чужденците хванали окото на треньорския щаб на "сините" и Христо Йовове вече се заинтересувал дали Херо би пуснал звездите си на "Герена".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Laetitia написа:Карлош и си стискаме ръцете.milen.hristov написа:португалеца Карлос Фонсека![]()
Черноморец изпада, така че не е изключено тия двамата (звуча като Пената) да акостират на Герена.
milen.hristov написа:Laetitia написа:Карлош и си стискаме ръцете.milen.hristov написа:португалеца Карлос Фонсека![]()
Черноморец изпада, така че не е изключено тия двамата (звуча като Пената) да акостират на Герена.
Ако наистина изпаднат защо не и онзи третият който ги тренира.
milen.hristov написа:Laetitia написа:Карлош и си стискаме ръцете.milen.hristov написа:португалеца Карлос Фонсека![]()
Ако наистина изпаднат защо не и онзи третият който ги тренира.
metodito написа:Иначе от Ловеч, ако може да вземем Ваюши и Илия Миланов ще е много добре.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:Иначе от Ловеч, ако може да вземем Ваюши и Илия Миланов ще е много добре.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 23 госта