Зловеща "Нокаут" игра в САЩ, черни повалят бели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Зловеща "Нокаут" игра в САЩ, черни повалят бели

Мнениеот Soulen » 25 ное 2013 21:18

Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?
Интересно ми е да ви чуя отговорите 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 ное 2013 21:48

Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?

;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 ное 2013 21:49

pomiqr80 написа:
James Beattie написа:Надявам се след време, еволюцията да си изиграе работата и прасетата,телетата и пилците да се развият интелектуално и да започнат да колят хората по кланници, за да си пият биричката с мезенце на скара.

Подкрепям. Стига безчинства и унижения над тези животински видове. Хората са създадени да се хранят с растения, а не да са канибали. Нека и ние да поживеем в страх, че едно говедо всеки момент може да влети вкъщи, да ни насече и сготви.

Усещам една тънка ирония, но аз съвсем сериозно го мисля това. Сигурен съм, че човечеството ще достигне фазата на духовното си развитие, в която ще осъзнае че яденето на месо е варварски и животински акт, от който няма нужда, защото всички необходими хранителни вещества могат да бъдат набавяни от плодовете, зеленчуците и млечните изделия. По същия начин както е достигнало до схващането, че войните не трябва да са ежедневие.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 ное 2013 21:51

Siegfried написа:
Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?

;)

Ако това е позитивен отговор, съм шокиран. Ти не би трябвало да си фен на Челси, ако мразиш негрите, понеже при нас виреят :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 ное 2013 21:52

doktora25 написа:
pomiqr80 написа:
James Beattie написа:Надявам се след време, еволюцията да си изиграе работата и прасетата,телетата и пилците да се развият интелектуално и да започнат да колят хората по кланници, за да си пият биричката с мезенце на скара.

Подкрепям. Стига безчинства и унижения над тези животински видове. Хората са създадени да се хранят с растения, а не да са канибали. Нека и ние да поживеем в страх, че едно говедо всеки момент може да влети вкъщи, да ни насече и сготви.

Усещам една тънка ирония, но аз съвсем сериозно го мисля това. Сигурен съм, че човечеството ще достигне фазата на духовното си развитие, в която ще осъзнае че яденето на месо е варварски и животински акт, от който няма нужда, защото всички необходими хранителни вещества могат да бъдат набавяни от плодовете, зеленчуците и млечните изделия. По същия начин както е достигнало до схващането, че войните не трябва да са ежедневие.

Изображение
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 ное 2013 21:53

Soulen написа:
Siegfried написа:

;)

Ако това е позитивен отговор, съм шокиран. Ти не би трябвало да си фен на Челси, ако мразиш негрите, понеже при нас виреят :)

Нямаше да съм, ако бях фен на Челси от 2004, само че дето не съм. Този отбор не се крепи върху един котдиоваерец. Най-добрите играчи на Челси от ерата Абрамович са Чех, Лампард и Тери :!: Не ме занимавай с това дрогбе.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 ное 2013 21:54

Аз лично не мразя негрите. Мразя гнусните негри, които по нищо не отстъпват на гнусните бели! В момента например мразя повече белите, отколкото негрите. Щото в основата на жалкото ни мизерстване стоят БЕЛИ! Нямам спомен да ни е управлявал черен.

Няма как да не мразя черна отрепка, която удря жена. Няма как да не мразя и бяла отрепка, която удря жена. Това е.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 ное 2013 21:59

DarkPsy написа:

Аз лично не мразя негрите. Мразя гнусните негри, които по нищо не отстъпват на гнусните бели! В момента например мразя повече белите, отколкото негрите. Щото в основата на жалкото ни мизерстване стоят БЕЛИ! Нямам спомен да ни е управлявал черен.

Няма как да не мразя черна отрепка, която удря жена. Няма как да не мразя и бяла отрепка, която удря жена. Това е.

Разбирам, мразиш хората, но не на расов признак, а на качества, което е нормално. А да чуя лоша дума за Сър Дидие Дрогба от фен на Челси никога не съм очаквал :|

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2013 22:16

Негрите са за да тичат и да ритат 8-) Те друго не могат да правят :!: В този ред на мисли, Дрогба е голям професионалист и си върши перфектно работата, за която му се плаща 8-) Я и аз да те питам, като фен на Челси, мразиш ли Джон Тери или не 8-) Щото и той не харесва негрите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2013 23:24

Аз също нямам нищо против негрите, но не понасям негърските номера.
Същото е и с циганите... Не ми пречат, само да не си правят циганските номера.

При черните има така-нареченият - обратен расизъм.
ОК, преди години са били третирани като животни, но в последствие получиха невероятни привилегии, възможности и признание, само защото голяма част от човечеството се чувстваше виновно.
И сега, не е нормално някои от черните да плюят на това, като вадят от нафталина случилото се преди десетилетия или векове.
Обратният расизъм не е нищо друго, освен избиване на комплекси.

В голяма част от света ( особено в САЩ ) ... Към момента, негрите са считани за пълноправни членове на обществото, така че, ще е добре да започнат да се държат като такива.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”