Интересно ми е да ви чуя отговорите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?
pomiqr80 написа:James Beattie написа:Надявам се след време, еволюцията да си изиграе работата и прасетата,телетата и пилците да се развият интелектуално и да започнат да колят хората по кланници, за да си пият биричката с мезенце на скара.
Подкрепям. Стига безчинства и унижения над тези животински видове. Хората са създадени да се хранят с растения, а не да са канибали. Нека и ние да поживеем в страх, че едно говедо всеки момент може да влети вкъщи, да ни насече и сготви.
Siegfried написа:Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
doktora25 написа:pomiqr80 написа:James Beattie написа:Надявам се след време, еволюцията да си изиграе работата и прасетата,телетата и пилците да се развият интелектуално и да започнат да колят хората по кланници, за да си пият биричката с мезенце на скара.
Подкрепям. Стига безчинства и унижения над тези животински видове. Хората са създадени да се хранят с растения, а не да са канибали. Нека и ние да поживеем в страх, че едно говедо всеки момент може да влети вкъщи, да ни насече и сготви.
Усещам една тънка ирония, но аз съвсем сериозно го мисля това. Сигурен съм, че човечеството ще достигне фазата на духовното си развитие, в която ще осъзнае че яденето на месо е варварски и животински акт, от който няма нужда, защото всички необходими хранителни вещества могат да бъдат набавяни от плодовете, зеленчуците и млечните изделия. По същия начин както е достигнало до схващането, че войните не трябва да са ежедневие.
Soulen написа:Siegfried написа:Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?
Ако това е позитивен отговор, съм шокиран. Ти не би трябвало да си фен на Челси, ако мразиш негрите, понеже при нас виреят
Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?
DarkPsy написа:Soulen написа:Понеже това е спортен форум, кажете вие фенове на футбола, мразите ли черните футболисти в отборите си. Сигфрид, мразеше ли Дрогба, а ти Станко?
Аз лично не мразя негрите. Мразя гнусните негри, които по нищо не отстъпват на гнусните бели! В момента например мразя повече белите, отколкото негрите. Щото в основата на жалкото ни мизерстване стоят БЕЛИ! Нямам спомен да ни е управлявал черен.
Няма как да не мразя черна отрепка, която удря жена. Няма как да не мразя и бяла отрепка, която удря жена. Това е.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта