izumrud написа:Мадански или не, отборът е тотално разбит, но не Мадански е проблема. Мадански ли да ги учи да се обръщат по-бързо? че не знаят кога да тръгнат да бият човека? че не знаят кога да застанат на 5 метра и кога да дадат дълбочина? че не могат да изпреварят никой? Той ли е виновен, бе????
Като беше Сашо Станков и му пукаха кофата Белгия 1:4 в София, каква беше разликата?
трябвало да бъдат топ 8 - че кой е топ 8 от българия и на какво бе?
леле, че сте прости...а пък голямата публика в Стара Загора - на мача с дания имаше ли 500 човека? Бях на стадиана и ако това, което присъства там е над 450 човека, значи си сменете критериите
Имаше срамно малко публика. Причини много, но нито една не трябва да ни извинява като град - ревахме мачовете да са в Стара Загора, а не можем да съберем дори 2-3 000 души. Грозно е. И все пак със сигурност не е това причината за това, че Мадански не можа да вземе нито един мач освен двата с… Андора!
Мадански е виновен, че не знае как да ги нареди, че не си е направил разузнаването на съперника и че прави грешни смени и грешни смени на тактиката когато отборът изравни или поведе в резултата. Хайде не ме убеждавай, че Георги Миланов не е научен футболист, няма да успееш.
От футболист, част от този отбор (футболист, който не е част от Берое) знам какъв е бил разбора на Мадански преди мача със Словения. Казал им: "Момчета, за мен вие сте звезди. Няма нужда да ви давам аз указания." и ги завел на кино в Сливен. Същият футболист му вика "специалиста" с една такава ирония, че… Представи си какъв респект буди тоя у тях.
П.П.: Статията съм я писал аз, но няма никакво значение кой я е писал. Бори аргументите в нея, а не кой й е автор. Другото е безсмислено. Вярно ли е че Мадански е единствения треньор в БГ хванат в момент на даване на подкуп на противник? Вярно ли е че няма задържане в нито един отбор повече от година и винаги е бил разкриван? Вярно ли е че няма никакви треньорски успехи освен едно класиране на U19 Евро 2008, където ни разкатаха? Вярно ли е че Боби Михайлов с неговите компромиси му отне футболисти, които можеха да му помогнат? Ако не е - кое е вярното?