Незабавно освобождаване на Михаил Мадански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Оставка на Михаил Мадански

Мнениеот джони » 19 ное 2013 20:34

smoothc написа:
джони написа:след като Любо Пенев-не си подаде оставката,а дори обратното-бетонираха го като треньор при едни и същи резултати-5-то място в групата и изкуствена еуфория по медиите не виждам защо трябва да се маха,ако критериите са еднакви

Гледам си доста елементарен човек,та...ще ти го кажа по-опростено:Ако Любо Пенев все пак успя да "отлепи ютията от дъното",то Мадански(с "работата",която върши в Мл.Национален отбор) не само,че нищо не отлепя,ами натиска,натиска,натиска и така...до дъното ;)
Мадански е пълен селяндур...достатъчно е само да погледнеш празната му физиономия,издаваща некомпетентност,клишираност и некадърност в най-пълна степен!

eлементален съм бил-ок,но незнам ти тогава какъв си при положение ,че защитаваш тоя ретард супата,който ако го сложиш срещу мадански с един тест за интелигентност ще се получи много срамен резултат

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 ное 2013 20:50

джони написа:
smoothc написа:
джони написа:след като Любо Пенев-не си подаде оставката,а дори обратното-бетонираха го като треньор при едни и същи резултати-5-то място в групата и изкуствена еуфория по медиите не виждам защо трябва да се маха,ако критериите са еднакви

Гледам си доста елементарен човек,та...ще ти го кажа по-опростено:Ако Любо Пенев все пак успя да "отлепи ютията от дъното",то Мадански(с "работата",която върши в Мл.Национален отбор) не само,че нищо не отлепя,ами натиска,натиска,натиска и така...до дъното ;)
Мадански е пълен селяндур...достатъчно е само да погледнеш празната му физиономия,издаваща некомпетентност,клишираност и некадърност в най-пълна степен!

eлементален съм бил-ок,но незнам ти тогава какъв си при положение ,че защитаваш тоя ретард супата,който ако го сложиш срещу мадански с един тест за интелигентност ще се получи много срамен резултат

Мъжкият отбор завърши на 4-то, а не на 5-то място. Мъжкият отбор не загуби по такъв срамен начин от нито един отбор. Мъжкият отбор не загуби и гостуванията си на Дания и Чехия, а младежите май само от Андора ще вземат точки навън.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 ное 2013 20:56

PFC Litex написа:
donDiego написа:Не оставка, а дисциплинарно уволнение за системно уронване на престижа на страната :evil:

И теб да попитам, как се уволнява някой, на който е изтекъл договора?
Мадански е тотален неграмотник и две мнения няма, но нека, като водим дискусии те да бъдат с реални факти.

Кой ти каза, че на Мъдански му е изтекъл договора?
Статия в Гонг:
„Договорът ми изтича в края на месеца, не е обсъждано удължаване, но ако не ми предложат от БФС, ще бъдат абсолютно право. Резултатите не са добри като цяло, имаше съживяване, но с последни резултат зарихме всичко. Аз самият не мога да кажа дали имам желание да продължа.“
http://gong.bg/view_article.php?article_id=386247
Нека наистина, като водим дискусии те да бъдат с реални факти :mrgreen: .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Незабавно освобождаване на Михаил Мадански

Мнениеот smoothc » 19 ное 2013 21:02

че защитаваш тоя ретард супата,който ако го сложиш срещу мадански с един тест за интелигентност ще се получи много срамен резултат.

Да го защитавам!? Нещо си се объркал,пич ;)
Извеждам фактите,които много,много не ти отърват(или пък просто не си в състояние да оцениш адекватно),така че...всичко друго си е изцяло твой проблем.
За какви IQ тестове говориш,за какви супи...аз просто не знам!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 ное 2013 21:12

smoothc написа:
че защитаваш тоя ретард супата,който ако го сложиш срещу мадански с един тест за интелигентност ще се получи много срамен резултат.

Да го защитавам!? Нещо си се объркал,пич ;)
Извеждам фактите,които много,много не ти отърват(или пък просто не си в състояние да оцениш адекватно),така че...всичко друго си е изцяло твой проблем.
За какви IQ тестове говориш,за какви супи...аз просто не знам!

Ми всъщност фактите, друго говорят, а именно 2 победи срещу "величието" Малта и една измъчена домакинска победа с 1:0 срещу другия "гранд" в групата Армения и 4-то място в групата с равен брой точки с предпоследния. Те тва са фактите.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 19 ное 2013 21:19

bigfish написа:
child in time написа:Мадански ли е единствения проблем? И 100 треньора да се сменят с този манталитет на клубовете към младежкия национален отбор нищо няма да се промени. Като гледам по - добре въобще да се закрие тази формация да са спокойни всички ! В противен случай тези мачове ще са ежедневие !

Кой е виновен за този манталитет? Кой допусна компромисите?

Ще подскажа с една статия, която го описва перфектно: Ефектът на пеперудата

ейййй, страшна статия! Направо чудо! да не си я писал ти? Или просто случайно познаваш автора :) хахахахах
ясен си ми бе
Мадански или не, отборът е тотално разбит, но не Мадански е проблема. Мадански ли да ги учи да се обръщат по-бързо? че не знаят кога да тръгнат да бият човека? че не знаят кога да застанат на 5 метра и кога да дадат дълбочина? че не могат да изпреварят никой? Той ли е виновен, бе????
Като беше Сашо Станков и му пукаха кофата Белгия 1:4 в София, каква беше разликата?
трябвало да бъдат топ 8 - че кой е топ 8 от българия и на какво бе?
леле, че сте прости...а пък голямата публика в Стара Загора - на мача с дания имаше ли 500 човека? Бях на стадиана и ако това, което присъства там е над 450 човека, значи си сменете критериите

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 ное 2013 21:20

izumrud написа:трябвало да бъдат топ 8 - че кой е топ 8 от българия и на какво бе?

Как кой бе, волейболистите ни :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 20 ное 2013 01:16

Тоя некадърник трябва да бъде уволнен незабавно- деистваи Боби.

Потребителски аватар
ravasholata
Контакти:

Мнениеот ravasholata » 20 ное 2013 09:05

terata написа:
bigfish написа:Мадански, с двама играча от "А" националния отбор. С така желания Чочев, с над 5 мениджъра в Стара Загора да ти гледат играчите, ти падаш с 1:5. Професиите учител по физическо и футболен треньор нямат нищо общо. Не знам кой ти е дал на теб треньорски лиценз, но да иде и да се гръмне. Оставка!

Не може две победи над Андора да е върха за отбор с играчи като Георги Миланов в състава си!

Днес кой ти е виновен, Мадански?

Мадански си е доказан физкултурник и отдавна трябваше да е напуснал младежкия национален отбор, но пък виж кво нещо е двойния стандарт. Мадански с 2 победи над Андора е провал, но един друг треньор с две победи над Малта е герой.

Доказан физкултурник, ама е и естет, че и художник, щом има красива жена, и още по-хубава щерка.
"ИДВАМ ОТ ДРЕВНОСТТА, ОТИВАМ В БЪДЕЩЕТО!"

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 20 ное 2013 12:57

izumrud написа:Мадански или не, отборът е тотално разбит, но не Мадански е проблема. Мадански ли да ги учи да се обръщат по-бързо? че не знаят кога да тръгнат да бият човека? че не знаят кога да застанат на 5 метра и кога да дадат дълбочина? че не могат да изпреварят никой? Той ли е виновен, бе????
Като беше Сашо Станков и му пукаха кофата Белгия 1:4 в София, каква беше разликата?
трябвало да бъдат топ 8 - че кой е топ 8 от българия и на какво бе?
леле, че сте прости...а пък голямата публика в Стара Загора - на мача с дания имаше ли 500 човека? Бях на стадиана и ако това, което присъства там е над 450 човека, значи си сменете критериите

Имаше срамно малко публика. Причини много, но нито една не трябва да ни извинява като град - ревахме мачовете да са в Стара Загора, а не можем да съберем дори 2-3 000 души. Грозно е. И все пак със сигурност не е това причината за това, че Мадански не можа да вземе нито един мач освен двата с… Андора!

Мадански е виновен, че не знае как да ги нареди, че не си е направил разузнаването на съперника и че прави грешни смени и грешни смени на тактиката когато отборът изравни или поведе в резултата. Хайде не ме убеждавай, че Георги Миланов не е научен футболист, няма да успееш.

От футболист, част от този отбор (футболист, който не е част от Берое) знам какъв е бил разбора на Мадански преди мача със Словения. Казал им: "Момчета, за мен вие сте звезди. Няма нужда да ви давам аз указания." и ги завел на кино в Сливен. Същият футболист му вика "специалиста" с една такава ирония, че… Представи си какъв респект буди тоя у тях.

П.П.: Статията съм я писал аз, но няма никакво значение кой я е писал. Бори аргументите в нея, а не кой й е автор. Другото е безсмислено. Вярно ли е че Мадански е единствения треньор в БГ хванат в момент на даване на подкуп на противник? Вярно ли е че няма задържане в нито един отбор повече от година и винаги е бил разкриван? Вярно ли е че няма никакви треньорски успехи освен едно класиране на U19 Евро 2008, където ни разкатаха? Вярно ли е че Боби Михайлов с неговите компромиси му отне футболисти, които можеха да му помогнат? Ако не е - кое е вярното?

Върни се в “Национален отбор”