Jürgen написа:Абе Жеков кога ще дойде?
и аз това питам, ама може да е зает да звъни по телевизии и ще се яви по-късно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jürgen написа:Абе Жеков кога ще дойде?
ЕМИЛ написа:DarkPsy написа:Не ни трябват нито руснаци, нито американци, нито ЕС. Трябва ни един Балкански съюз и никой няма да ни спре!
С кого да го правим този балкански съюз бе брате
DarkPsy написа:Не ни трябват нито руснаци, нито американци, нито ЕС. Трябва ни един Балкански съюз и никой няма да ни спре!
DarkPsy написа:ЕМИЛ написа:DarkPsy написа:Не ни трябват нито руснаци, нито американци, нито ЕС. Трябва ни един Балкански съюз и никой няма да ни спре!
Това вече е въпрос с повишена трудностЖеланието ми е такова, но знам, че реализацията е невъзможна. Инак си представи България, Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Косово, Гърция в единен балкански съюз, игнорирайки етнически, политически и прочее различия. Ще ни го лапат мощно. Имаме потенциала, ресурса и волята да бъдем много, много силни! Ама....болни мои фантазии.
FLANKER написа:radoslav_rashkov написа:Влезте в час, "другари"! Всички античовешки съюзи и империи са обречени да си заминат, пък ако ще и да идват танковете. Още търсите мандри за обиране, а? Работата много плаши...
Да разбирам ли ,че и ЕС и САЩ са античовешки?

barca4ever написа:Jürgen написа:Абе Жеков кога ще дойде?
и аз това питам, ама може да е зает да звъни по телевизии и ще се яви по-късно![]()

tiamat написа:DarkPsy написа:ЕМИЛ написа:DarkPsy написа:Не ни трябват нито руснаци, нито американци, нито ЕС. Трябва ни един Балкански съюз и никой няма да ни спре!
Това вече е въпрос с повишена трудностЖеланието ми е такова, но знам, че реализацията е невъзможна. Инак си представи България, Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Косово, Гърция в единен балкански съюз, игнорирайки етнически, политически и прочее различия. Ще ни го лапат мощно. Имаме потенциала, ресурса и волята да бъдем много, много силни! Ама....болни мои фантазии.
Свещената Източна Римска Империя, а?
FLANKER написа:badboy95 написа:Ама защо само с Турция се оправдавате, ако се опитат да ни превземат, ще се борим като истински българи, а не "кой ще ни спаси, кой тва, кой онова", Васил Левски и останалите революционери как са си дали живота за България, наще животи да не би да са по-стойностни, че някой трябва да ни спасява? А и ако ни нападнат, какво си мислите, че цяла Европа ще стои и ще гледа? Да не си мислите, че нормалните хорица из всичките тея държави са всички бездушни комунисти като вас??!? Ама гледате да пропагандирате като използвате страха и отчаянието в българите, не ви ли е срам, изроди и убийци!??!
A какво е правила цяла Европа пет века? Чинила ни е сеира! Не им дреме на европейците за нас!
П.П.Не съм комунист.
botevist_75 написа:viali69 написа:doktora25 написа:И още нещо искам да те питам: ако турците решат да си следват имперските апетити САЩ кого биха подкрепили: тях или нас?
Докторе, както винаги мнението ти е много точно и компетентно. Мнение на мислещ човек !
А, що се отнася до риторичния ти въпрос, то е ясно - вижте какво се случи с Кипър !
Кипър беше член и на ЕС и на НАТО ... Сега е разделен на Севернокипърска турска република и Република Кипър.Ето нещо такова ще се случи и с България, ако Турция реши да ни нападне.
А, САЩ няма да си мръднат пръста, както не го мръднаха за Кипър !![]()
Затова надеждата е само в Русия !!!
Разделянето на Кипър става през 1974 г. Кипър влиза в ЕС през 2004 г. А на НАТО никога не е бил член.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта