Путин възстановява "съветския" съюз,кани и България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Путин възстановява "съветския" съюз,кани и България

Мнениеот barca4ever » 18 ное 2013 22:01

Jürgen написа:Абе Жеков кога ще дойде :mrgreen: ?

и аз това питам, ама може да е зает да звъни по телевизии и ще се яви по-късно :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 ное 2013 22:11

ЕМИЛ написа:
DarkPsy написа:Не ни трябват нито руснаци, нито американци, нито ЕС. Трябва ни един Балкански съюз и никой няма да ни спре!

С кого да го правим този балкански съюз бе брате :o

Това вече е въпрос с повишена трудност :) Желанието ми е такова, но знам, че реализацията е невъзможна. Инак си представи България, Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Косово, Гърция в единен балкански съюз, игнорирайки етнически, политически и прочее различия. Ще ни го лапат мощно. Имаме потенциала, ресурса и волята да бъдем много, много силни! Ама....болни мои фантазии.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 ное 2013 22:15

DarkPsy написа:Не ни трябват нито руснаци, нито американци, нито ЕС. Трябва ни един Балкански съюз и никой няма да ни спре!

Това е може би истината, и най-малкото зло, колкото и да се "обичаме" със съседите. Но пак ще се опре до проблема с липса на суровинии, и ще трябва да се гравитира около някой голям.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 ное 2013 22:17

DarkPsy написа:
ЕМИЛ написа:

Това вече е въпрос с повишена трудност :) Желанието ми е такова, но знам, че реализацията е невъзможна. Инак си представи България, Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Косово, Гърция в единен балкански съюз, игнорирайки етнически, политически и прочее различия. Ще ни го лапат мощно. Имаме потенциала, ресурса и волята да бъдем много, много силни! Ама....болни мои фантазии.

Свещената Източна Римска Империя, а? :)

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 18 ное 2013 22:17

.... ако това е вярно , то означава само едно ... нещо , което винаги ме е тормозело като отговор ... защо падна бившия СССР И ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР ..... и дали наистина е паднал и всичко това не е било просто една добре замислена в тактическо отношение крачка ... и ето .. 25 години по късно , светът се тресе от кризи , нищо чудно да е предизвикана по втория начин от внедрени шпиони на Уолстрийт , и ако Путин реши да прави нещо , няма реално кой да му се противопостави .... щото няма излищни пари , Европа няма армия, САЩ се занимават със талибаните .... хм.... това комунистите са си мръсни гадове ... да не се окаже обаче , че са и зли гении ... не знам дали е истина , но едно знам .... като гледам коментарите от добре познатите и редовни Виалита и прочие КНДР и Джугашвилита , едно е ясно .. в България има достатъчно хора , които ще ни продадат и без да се замислят даже ...даже и пари няма да искат ... само да стане , това което им е кратуните и после да са на подходящите постове , в новата про руска България .... боже боже .... дано дотогава да сме далече от тук... щото оправия няма ... ние искаме да си подават оставка .... ква оставка бе ... те искат да ни вкарват в нов СССР.... мухахахахха ... само дето не е смешно ... чак ми се повръща ... баси и държавата , баси и народа ... няма думи ...

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 18 ное 2013 22:17

FLANKER написа:
radoslav_rashkov написа:Влезте в час, "другари"! Всички античовешки съюзи и империи са обречени да си заминат, пък ако ще и да идват танковете. Още търсите мандри за обиране, а? Работата много плаши...

Да разбирам ли ,че и ЕС и САЩ са античовешки?

Времето ще покаже! Бъди сигурен!В природата празно няма.
Изображение

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 18 ное 2013 22:23

barca4ever написа:
Jürgen написа:Абе Жеков кога ще дойде :mrgreen: ?

и аз това питам, ама може да е зает да звъни по телевизии и ще се яви по-късно :mrgreen: :mrgreen:

Вместо да коментирате г-нъ Жековъ, не губете време, а се запишете за следващия пародиен контрапротест. Личи си, налапали сте го до дупка червения...
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 ное 2013 22:34

tiamat написа:
DarkPsy написа:
ЕМИЛ написа:

Свещената Източна Римска Империя, а? :)

Ми да :) А за суровините не съм съгласен. Петролът все някога ще свърши. Има няма 40-50 години. Тогава суровините ще се измерват с други величини и единици. А ние ги имаме! Освен това....Китай нямат нефт, Япония нямат нефт, Германия нямат нефт, Англия нямат нефт. Примери много.Не всичко е петрол или други суровини.
Последна промяна от DarkPsy на 18 ное 2013 22:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 ное 2013 22:35

FLANKER написа:
badboy95 написа:Ама защо само с Турция се оправдавате, ако се опитат да ни превземат, ще се борим като истински българи, а не "кой ще ни спаси, кой тва, кой онова", Васил Левски и останалите революционери как са си дали живота за България, наще животи да не би да са по-стойностни, че някой трябва да ни спасява? А и ако ни нападнат, какво си мислите, че цяла Европа ще стои и ще гледа? Да не си мислите, че нормалните хорица из всичките тея държави са всички бездушни комунисти като вас??!? Ама гледате да пропагандирате като използвате страха и отчаянието в българите, не ви ли е срам, изроди и убийци!??!

A какво е правила цяла Европа пет века? Чинила ни е сеира! Не им дреме на европейците за нас!
П.П.Не съм комунист.

Комуникацията и информацията не е била лесно достъпна като сега, а и говорим за времена, когато е имало много войни, а завземането на държави се е приемало като нещо нормално. А ако никой не ни помогне при евентуална война, НАТО и ЕС ще изгубят всякаква легитимност и тогава ще настане световен конфликт. И единствените, които имат "империалистични" възгледи са лидерите им, нормалните хората там нямат нищо против нас.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 18 ное 2013 22:41

botevist_75 написа:
viali69 написа:
doktora25 написа:И още нещо искам да те питам: ако турците решат да си следват имперските апетити САЩ кого биха подкрепили: тях или нас?

Докторе, както винаги мнението ти е много точно и компетентно. Мнение на мислещ човек !
А, що се отнася до риторичния ти въпрос, то е ясно - вижте какво се случи с Кипър !
Кипър беше член и на ЕС и на НАТО ... Сега е разделен на Севернокипърска турска република и Република Кипър.
Ето нещо такова ще се случи и с България, ако Турция реши да ни нападне.
А, САЩ няма да си мръднат пръста, както не го мръднаха за Кипър ! :oops:
Затова надеждата е само в Русия !!! ;)

Разделянето на Кипър става през 1974 г. Кипър влиза в ЕС през 2004 г. А на НАТО никога не е бил член.

Прав си в забележката си , но проблема за Кипър е между Гърция и Турция...Тогава САЩ категорично взеха страната на Турция.Ако някой си мисли че американците няма пак да подкрепят Турция за нейните регионални интереси е пълен кретен.Лошото за нас е ,че първото приятелче на Борисов Ердоган е решило да реставрира Османската империя и ние, благодарение на всички политически партии през последните 24 години ,сме със свалени тотално гащи !

Върни се в “Свободна зона”