Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот iliyan » 16 ное 2013 23:37

мили написа:Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
Седем грешки в един ред!!! :)

Защото не знаеш български ;) Не мога да пиша на капански :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 23:39

Мисля че мнението на колегата dido77 казва всичко...
Изписахме 40 страница, да се обясняваме кой какво написал, кой кого ударил,че не му била сцепена главата, а леко бил ударен, не били 30, били 5 (както казват Господари на Ефира "Не е сигурно) а не се замислихме защо се случва това ....

Разбира се няколкото беройски пубери, които не спряха да цапат подофрума ни, няма да го разберат !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 ное 2013 23:40

Mirolio написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Значи преди 10-тина години, фенове на Берое нахлуха в съдийската стая и набиха съдията Георги Нарлев.Тогава май не се състоя мача, и отнесоха служебна загуба и май точки им онеха...та мисълта ми е че в Стара Загора това си е нормално, те са си досущ като орките :lol:

Син император ли си или син гъзоблизец, не знам, но не се изказвай неподготвен! Съдията беше Светозар Маринов и никой не го е бил, а само някакви фенове му бяха крещали в коридорите на стадиона 2 часа преди мача да вниамва какво ще свири с ЦСКА. Той си беше същата подлога като оняденшния баничар Костадинов и поне наистина да го бяха набили! А той писна като евтина *****, че го е страх за здравето му. Гнусните чорбета това и чакаха, отказаха да излязат, защото някой им подшушна бързо, бързо, че ако не се играе мача служебната победа им е сигурна! Лудогорец и те що не опитат утре същото? Може пък да им върже! Че иначе не се знае Евробоеца да не духа!

Стойне Манолов си свърши тогава работата. Раздуха случката в тунела и мач тогава не се игра.
Мислех да не му връщам на синьото форумистче, защото като не си сигурен за нещо, по-добре не се изказвай ама важното е да се плюе.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 16 ное 2013 23:41

dido77 написа:Пич, проблемът е защо се случва всичко това. На кого е нужна всичката тази истерия покрай мачовете, защо е необходимо преди и след всеки мач напрежението да се нагнетява до червено. След колко от мачовете се коментира играта, тактика, красиви изпълнения. Веднага се почва рев, съдията мръсната гад ограбил труда на момчетата и т.н. познати до болка клишета. А че отбора им не е създал едно свястно положение за цял мач, какво значение има, нали е намерен виновника.

Това, че не е създал положение не е вярно. Ти вероятно си бил на мача и не знаеш какво каза Стойчо Стоев след мача по телевизията. За първи път видях треньор да си позволи да дава съвет на съдиите как да свирят в следващия мач и кои са правилните отсъждания. Само няколко часа след "идеята на Лудогорец" (цитат Петричев) отборите да се разберат да не нападат съдиите преди изиграването на мачовете поне.

dido77 написа:На полувремето в четвъртък Хубчев 2-3 минути не позволи на съдията да влезе в тунела, като му държеше реч, Само че, ти ако не си бил на мача няма как да го видиш, защото по телевизията не е показано.

Това го знам. Но чувал ли си Хубчев след мач пред медиите да говори за ощетяване от съдия. Ако си - посочи ми в кой мач. Винаги когато е искал обяснение е на този, който трябва - конкретния съдия или съдийската комисия, чрез жалба.

dido77 написа:В деня след мача се продължи с истерията, пусна се декларация, цял ферман. И в нея имаше една основателна претенция, всичко друго беше смехории и бисери, които съм коментирал в темата за мача.

Не знам кое е смехотворен бисер, нямал съм честта да чета темата. Вероятно ще кажеш това за добавеното време на първата част. Има обаче едни спуснати от ФИФА препоръки към съдиите и там пише точно това - добавеното време на първата част да не се удължава, а това да се сложи към добавеното на втората. На мача ЦСКА - Лудогорец така съдията не позволи на домакините да изпълнят втори корнер, а прекрати мача вместо да удължи.

Истината е че декларацията, която визираш е придружена от видеоматериал. В същата статия са пуснати и още три други мача, в които Берое е бил ощетен. Ако това беше твоя отбор съм сигурен, че щеше и ти да се ядосваш.

dido77 написа:И така съвсем естествено стигаме до днес.

Това от днес не е никак естествено и не трябва да се случва никъде.

dido77 написа:Абсолютно всички журналисти пресоляват манджата, то е ясно. Само че, ако футболните хора не се вземат в ръце и не се престане с цялата тази истерия, случаи като днешния ще станат практика. Едно забавление, каквото трябва да е футбола, се изражда в масова лумпенизация.

П.С. Не знам Вълчев и Тошев да са "автори" на тази новина. Върви попитай Блиц, кой се е добрал първи до нея и от къде според тях другите са преписали :lol:

Статията на БЛИЦ впрочем е най-близка до реалността и явно наистина е писана след информация от очевидец. Сравни им първата статия с тези на Веско и Бисер - няма и ред за болници и допълнителни драми - отбелязва се, че има инцидент, че има удари и бомбичка. Това доколкото разбрах в крайна сметка са все факти. Или не са?

Като говориш за футболни хора и истерия. Нападката на Петричев към Хубчев нормална ли е? Може ли да изкараш треньор на един отбор виновен? С какво е виновен Хубчев, че си защитава тима ли?

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 16 ное 2013 23:41

zuekaa написа:
мили написа:
iliyan написа:
мили написа:Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
"Бог забавя, но не забравя", нищо че не сте набожни. Набожния не краде, не лъжи.

:lol: :lol: :lol: Наистина ме :) :) :) Май трябва да звъна на Слави да те взема във Вечерта на Клоуните :lol: :lol: :lol:

Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
Седем грешки в един ред!!! :)

хахах ахахахах аххахаха ГОЛЯМ СИ ИЗИКОВЕД : Тебе не мога да разбера аххаха ахахах пише се ТЕБ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,,

http://kaksepishe.com/tebe-teb/
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 23:42

Илияне, не са хаби, мой човек..Нали знаеш че си пълен ИГНОР от нас !
Сега се присъединявам към групата ...
ЛУДОГОРЕЦ

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 16 ное 2013 23:50

ахаха, снейк, този го бях забравил, че съществува. Приветствам решението ти за игнор :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 23:52

bigfish написа:
Като говориш за футболни хора и истерия. Нападката на Петричев към Хубчев нормална ли е? Може ли да изкараш треньор на един отбор виновен? С какво е виновен Хубчев, че си защитава тима ли?

Пак едностранно бе пич....като Стоев защитава футболситите и тяхното здраве, като иска да се вземат мерки против грубостите е лош ! Когато Хубчев иска обяснение от съдията - защитава футболистите си !

Когато ти се дава пресилена дузпа (срещу Левски), когато правиш нарушение подобно като на Моци (срещу Милисавлевич) , всичко е наред ! Когато се свири продължение за лежане, не е редно, а в Загреб бе редно нали ! Няма правило за непродължение на първото полувреме, откъде го измислихте ???.Лежали са три-четири минути , ще се играят три-четири минути !
Последна промяна от snakebite на 16 ное 2013 23:53, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 ное 2013 23:53

И ква стана тя....лизачите Домусчиеви изтипосаха една новина на първа страница,а то се оказа полу-фишек. :mrgreen:
Аз продължавам да питам: Кой закара Лудогорец на този стадион ??? Защо няма охрана ???
Ако това са хора от щаба на Лудогорец,за къв чеп Берое трябва да обират негативите ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 23:55

subzero написа:И ква стана тя....лизачите Домусчиеви изтипосаха една новина на първа страница,а то се оказа полу-фишек. :mrgreen:
Аз продължавам да питам: Кой закара Лудогорец на този стадион ??? Защо няма охрана ???
Ако това са хора от щаба на Лудогорец,за къв чеп Берое трябва да обират негативите ??

Призовавам субзеро да е следващия номиниран за игнор, на всяка манджа мерудия и той... !
ЛУДОГОРЕЦ

Върни се в “Лудогорец”