мили написа:Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
Седем грешки в един ред!!!
Защото не знаеш български

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
мили написа:Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
Mirolio написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Значи преди 10-тина години, фенове на Берое нахлуха в съдийската стая и набиха съдията Георги Нарлев.Тогава май не се състоя мача, и отнесоха служебна загуба и май точки им онеха...та мисълта ми е че в Стара Загора това си е нормално, те са си досущ като орките
Син император ли си или син гъзоблизец, не знам, но не се изказвай неподготвен! Съдията беше Светозар Маринов и никой не го е бил, а само някакви фенове му бяха крещали в коридорите на стадиона 2 часа преди мача да вниамва какво ще свири с ЦСКА. Той си беше същата подлога като оняденшния баничар Костадинов и поне наистина да го бяха набили! А той писна като евтина *****, че го е страх за здравето му. Гнусните чорбета това и чакаха, отказаха да излязат, защото някой им подшушна бързо, бързо, че ако не се играе мача служебната победа им е сигурна! Лудогорец и те що не опитат утре същото? Може пък да им върже! Че иначе не се знае Евробоеца да не духа!
dido77 написа:Пич, проблемът е защо се случва всичко това. На кого е нужна всичката тази истерия покрай мачовете, защо е необходимо преди и след всеки мач напрежението да се нагнетява до червено. След колко от мачовете се коментира играта, тактика, красиви изпълнения. Веднага се почва рев, съдията мръсната гад ограбил труда на момчетата и т.н. познати до болка клишета. А че отбора им не е създал едно свястно положение за цял мач, какво значение има, нали е намерен виновника.
dido77 написа:На полувремето в четвъртък Хубчев 2-3 минути не позволи на съдията да влезе в тунела, като му държеше реч, Само че, ти ако не си бил на мача няма как да го видиш, защото по телевизията не е показано.
dido77 написа:В деня след мача се продължи с истерията, пусна се декларация, цял ферман. И в нея имаше една основателна претенция, всичко друго беше смехории и бисери, които съм коментирал в темата за мача.
dido77 написа:И така съвсем естествено стигаме до днес.
dido77 написа:Абсолютно всички журналисти пресоляват манджата, то е ясно. Само че, ако футболните хора не се вземат в ръце и не се престане с цялата тази истерия, случаи като днешния ще станат практика. Едно забавление, каквото трябва да е футбола, се изражда в масова лумпенизация.
П.С. Не знам Вълчев и Тошев да са "автори" на тази новина. Върви попитай Блиц, кой се е добрал първи до нея и от къде според тях другите са преписали
zuekaa написа:мили написа:iliyan написа:мили написа:Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
"Бог забавя, но не забравя", нищо че не сте набожни. Набожния не краде, не лъжи.
![]()
![]()
Наистина ме
![]()
![]()
Май трябва да звъна на Слави да те взема във Вечерта на Клоуните
![]()
![]()
Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
хахах ахахахах аххахаха ГОЛЯМ СИ ИЗИКОВЕД : Тебе не мога да разбера аххаха ахахах пише се ТЕБ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,,
bigfish написа:
Като говориш за футболни хора и истерия. Нападката на Петричев към Хубчев нормална ли е? Може ли да изкараш треньор на един отбор виновен? С какво е виновен Хубчев, че си защитава тима ли?
subzero написа:И ква стана тя....лизачите Домусчиеви изтипосаха една новина на първа страница,а то се оказа полу-фишек.![]()
Аз продължавам да питам: Кой закара Лудогорец на този стадион ??? Защо няма охрана ???
Ако това са хора от щаба на Лудогорец,за къв чеп Берое трябва да обират негативите ??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта