Поздрав за най-великите фенове в България!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Поздрав за най-великите фенове в България!

Мнениеот Ki Cho » 29 окт 2009 19:06

YoTheReal написа:АХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА...

ТОВА Е WHITE DOVE НА SCORPIONS~! АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!

На Скорпионс парчето е кавър. Оригиналът е на ОМЕГА. /Унгарци от 70-те и 80-те години.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 окт 2009 19:11

Ki Cho написа:Драги L_P_F_C 1936,

в предишния си коментар Ви препоръчах да научите историята си и след това да пускате теми във форума. Тогава обаче, не бях гледал клипчето, което сте прикачели.

Сега, след като го видях, мога само да кажа, че Вие сте истински РЕЗИЛ и СРАМ за черно-бялата фланелка. Клипчето показва каква трагедия сте почти всички фенове на този измислен отбор. ПРИ ТОВА ИЗМИСЛЕН НЕ ЗАЩОТО НА МЕН КАТО БОТЕВИСТ МИ СЕ Е ДА Е ТАКА, А ЗАЩОТО ВИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ НЯКОГАШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСТИНСКИЯ ЧЕРНО-БЯЛ ОТБОР от Пловдив. Отбор, който наистина е бил на феновете си и е истинския алтерБОТЕВ. За някои, които се чудят какво е алтер- ще кажа, че е един вид съкращение от алтернатива. Тази дума дори и БУФЕРИТЕ я знаят.

Извинявам се за "БУФЕРИТЕ", но само на истинските привърженици на Спортклуб-Пловдив. Останалите, които даже и не знаят що е то, само доказват правото ни да ги наричаме така или Велбъжд. Аман от аматьори, както на терена, така и на трибуните. Ако сте истински черно-бели фенове прочетете малко, попитайте, ако не можете да четете или ако искате пуснете тема: "Историята на черно-белия пловдивски отбор, та белким някой се реши да ви ограмоти.

ПРЕДИ ДЕН-ДВА прочетох откровение черно-бяло обиждащо ботевистите със звънкото :lol: "КАТОЛИЦИ" :lol: . Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.

БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!

ПРОЧЕТИ ПАК ПРЕДИ ДА ДАВАШ ОПРЕДЕЛЕНИЯ :idea: :arrow:

Истината за феновете на Ботев от г-н Славов........
"Днес около 10ч ми се обади Здравко Димитров да ме покани да ни подари 100 броя от книгата „Фуболните битки на Плодив“.Оставям всичко и в 11 съм пред кметството на „Западен“.За да е пълно шоуто виждам „милите“ „колеги“ от жълтият фен клуб(ако има официално такъв!?) на 20 метра от входа.Тръгвам навътре ,намирам кметският кабинет и влизам.Вътре пълно с журналисти,камери и „жълти“ легенди(П.Зехтински и М.Бакалов).Чакаме ,чакаме не започва „церемонията“.....Следва суматоха.РR-ки влизат-излизат,кметове също.Мълчание!Питам аз какво става?То каква била работата?Жълтите като видяли ,че ние влизаме решили да бойкотират себе си(това си го могат)!Започва „вълна“ от възмущение от жълтите легенди.Зехтински пита кои са тези,които не влизат?Той не ги познавал вече тяхната публика ,нас ни познавал всичките защото сме едни и същи от едно време...После разказва на всички как Чико и Ясен не били виждали толкова обич и внимание никъде през кариерата си както на Лаута!
Накрая Здравко Димитров ми казва:
- Аз съм от „Ботев“.Бях приготвил 2-3хиляди лева да ги дам по равно на 2-те школи ,но сега всичките ще ги дам на „Локото“!.......
.........Вечерта чета в сайтовете,че книгата била пълна с неточности и затова бойкотирали?!Те сами си я написаха(фондацията на М.Бакалов е главен спонсор) ......Мили жълти картинки!
Сега чакаме от Здравко парите!"
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 19:15

Ki Cho написа:Драги L_P_F_C 1936,

в предишния си коментар Ви препоръчах да научите историята си и след това да пускате теми във форума. Тогава обаче, не бях гледал клипчето, което сте прикачели.

Сега, след като го видях, мога само да кажа, че Вие сте истински РЕЗИЛ и СРАМ за черно-бялата фланелка. Клипчето показва каква трагедия сте почти всички фенове на този измислен отбор. ПРИ ТОВА ИЗМИСЛЕН НЕ ЗАЩОТО НА МЕН КАТО БОТЕВИСТ МИ СЕ Е ДА Е ТАКА, А ЗАЩОТО ВИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ НЯКОГАШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСТИНСКИЯ ЧЕРНО-БЯЛ ОТБОР от Пловдив. Отбор, който наистина е бил на феновете си и е истинския алтерБОТЕВ. За някои, които се чудят какво е алтер- ще кажа, че е един вид съкращение от алтернатива. Тази дума дори и БУФЕРИТЕ я знаят.

Извинявам се за "БУФЕРИТЕ", но само на истинските привърженици на Спортклуб-Пловдив. Останалите, които даже и не знаят що е то, само доказват правото ни да ги наричаме така или Велбъжд. Аман от аматьори, както на терена, така и на трибуните. Ако сте истински черно-бели фенове прочетете малко, попитайте, ако не можете да четете или ако искате пуснете тема: "Историята на черно-белия пловдивски отбор, та белким някой се реши да ви ограмоти.

ПРЕДИ ДЕН-ДВА прочетох откровение черно-бяло обиждащо ботевистите със звънкото :lol: "КАТОЛИЦИ" :lol: . Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.

БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!

Ти си пълен малоумник. Как можеш да кажеш, че Локомотив е алтернатива на Ботев. По голяма простотия от това не бях чувал, въпреки, че жълтите фенове са си организирали нещо като конкурс кой ще изсипе най-голямата тъпотия. Локомотив е всичко това, което Ботев не е, никога не е бил и никога няма да бъде.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 окт 2009 19:28

Ki Cho написа:... Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.

БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!

Кичо, в последния пасаж не разбирам точно какво искаш да кажеш. Интересно ми е,понеже съм израстнал в този квартал,на една улица която е пряка на "Кап.Райчо".Аз разбира се,не съм роден преди 1944 г,но все пак имам доста живи роднини,живяли по онова време.За какво става въпрос ? Иначе,за Омега си прав.Оригиналното парче се казва "Момичето с перлените коси".А за Спорт клуб - ти си единствения канар,който признава връзката ни със Спорт клуб.Болшинството жълти фенове подскачат като ужилени,само при споменаването,че имаме нещо общо.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 29 окт 2009 19:54

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 29 окт 2009 20:39

fernando torres написа:БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА :)

"Объркал си рейса,пич !" :lol:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 окт 2009 00:21

Модератор ЛокоПД написа:
Ki Cho написа:... Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.

БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!

Кичо, в последния пасаж не разбирам точно какво искаш да кажеш. Интересно ми е,понеже съм израстнал в този квартал,на една улица която е пряка на "Кап.Райчо".Аз разбира се,не съм роден преди 1944 г,но все пак имам доста живи роднини,живяли по онова време.За какво става въпрос ? Иначе,за Омега си прав.Оригиналното парче се казва "Момичето с перлените коси".А за Спорт клуб - ти си единствения канар,който признава връзката ни със Спорт клуб.Болшинството жълти фенове подскачат като ужилени,само при споменаването,че имаме нещо общо.

Това е стария католически квартал на Пловдив и едно от ядрата на Спортклуб. Колкото до връзката, познавах лека му пръст беше голям мъж, човек, който ми е разказвал и за Спортклуб и за Славия-Ченгелов и за по-ново време. Отделно познавам и други хора, които са много на ти с въпроса. Колкото до подскачащите от ужилване - че самите вие не признавате, че имате общо. Колчем видя графит с 1936 и ми става весело. За това и ви наричам безпаметници.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 30 окт 2009 04:01

o_yankov написа:Как може да качвате снимки от агитката ви, на които се вижда чаршаф: "Той умря"... 00:49

това им е радостта ,а не тяхните победи....

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 30 окт 2009 04:06

POPCORN написа:
Един град-един отбор написа:
POPCORN написа:като някой ми каже най-великите фенове и мноого се смея :lol: :lol:

Е .. те във всичко са НАЙ-НАЙ :lol:

явно хаха.дано у неделя ги треснете се накефя :lol: :lol: :lol:

абе вие у цецка форум нямате ли си за да се бъркаш постоянно в други ????

Върни се в “Локо Пловдив”