YoTheReal написа:АХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА...
ТОВА Е WHITE DOVE НА SCORPIONS~! АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!
На Скорпионс парчето е кавър. Оригиналът е на ОМЕГА. /Унгарци от 70-те и 80-те години.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
YoTheReal написа:АХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА...
ТОВА Е WHITE DOVE НА SCORPIONS~! АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!
Ki Cho написа:Драги L_P_F_C 1936,
в предишния си коментар Ви препоръчах да научите историята си и след това да пускате теми във форума. Тогава обаче, не бях гледал клипчето, което сте прикачели.
Сега, след като го видях, мога само да кажа, че Вие сте истински РЕЗИЛ и СРАМ за черно-бялата фланелка. Клипчето показва каква трагедия сте почти всички фенове на този измислен отбор. ПРИ ТОВА ИЗМИСЛЕН НЕ ЗАЩОТО НА МЕН КАТО БОТЕВИСТ МИ СЕ Е ДА Е ТАКА, А ЗАЩОТО ВИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.
ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ НЯКОГАШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСТИНСКИЯ ЧЕРНО-БЯЛ ОТБОР от Пловдив. Отбор, който наистина е бил на феновете си и е истинския алтерБОТЕВ. За някои, които се чудят какво е алтер- ще кажа, че е един вид съкращение от алтернатива. Тази дума дори и БУФЕРИТЕ я знаят.
Извинявам се за "БУФЕРИТЕ", но само на истинските привърженици на Спортклуб-Пловдив. Останалите, които даже и не знаят що е то, само доказват правото ни да ги наричаме така или Велбъжд. Аман от аматьори, както на терена, така и на трибуните. Ако сте истински черно-бели фенове прочетете малко, попитайте, ако не можете да четете или ако искате пуснете тема: "Историята на черно-белия пловдивски отбор, та белким някой се реши да ви ограмоти.
ПРЕДИ ДЕН-ДВА прочетох откровение черно-бяло обиждащо ботевистите със звънкото"КАТОЛИЦИ"
. Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.
БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!
Ki Cho написа:Драги L_P_F_C 1936,
в предишния си коментар Ви препоръчах да научите историята си и след това да пускате теми във форума. Тогава обаче, не бях гледал клипчето, което сте прикачели.
Сега, след като го видях, мога само да кажа, че Вие сте истински РЕЗИЛ и СРАМ за черно-бялата фланелка. Клипчето показва каква трагедия сте почти всички фенове на този измислен отбор. ПРИ ТОВА ИЗМИСЛЕН НЕ ЗАЩОТО НА МЕН КАТО БОТЕВИСТ МИ СЕ Е ДА Е ТАКА, А ЗАЩОТО ВИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.
ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ НЯКОГАШНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ИСТИНСКИЯ ЧЕРНО-БЯЛ ОТБОР от Пловдив. Отбор, който наистина е бил на феновете си и е истинския алтерБОТЕВ. За някои, които се чудят какво е алтер- ще кажа, че е един вид съкращение от алтернатива. Тази дума дори и БУФЕРИТЕ я знаят.
Извинявам се за "БУФЕРИТЕ", но само на истинските привърженици на Спортклуб-Пловдив. Останалите, които даже и не знаят що е то, само доказват правото ни да ги наричаме така или Велбъжд. Аман от аматьори, както на терена, така и на трибуните. Ако сте истински черно-бели фенове прочетете малко, попитайте, ако не можете да четете или ако искате пуснете тема: "Историята на черно-белия пловдивски отбор, та белким някой се реши да ви ограмоти.
ПРЕДИ ДЕН-ДВА прочетох откровение черно-бяло обиждащо ботевистите със звънкото"КАТОЛИЦИ"
. Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.
БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!
Ki Cho написа:... Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.
БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!
fernando torres написа:БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА
Модератор ЛокоПД написа:Ki Cho написа:... Момче младо, зелено, черно-бяло по душа, ако има машина на времето и те прехвърли преди 1944 в квартала около днешната улица Капитан Райчо и къжеш, че си от Ботев е можело и да излезеш жив. Е жив със сигурност, но пък със нездрав.
БЕЗПАМЕТНИЦИ !!!
Кичо, в последния пасаж не разбирам точно какво искаш да кажеш. Интересно ми е,понеже съм израстнал в този квартал,на една улица която е пряка на "Кап.Райчо".Аз разбира се,не съм роден преди 1944 г,но все пак имам доста живи роднини,живяли по онова време.За какво става въпрос ? Иначе,за Омега си прав.Оригиналното парче се казва "Момичето с перлените коси".А за Спорт клуб - ти си единствения канар,който признава връзката ни със Спорт клуб.Болшинството жълти фенове подскачат като ужилени,само при споменаването,че имаме нещо общо.
o_yankov написа:Как може да качвате снимки от агитката ви, на които се вижда чаршаф: "Той умря"... 00:49
POPCORN написа:Един град-един отбор написа:POPCORN написа:като някой ми каже най-великите фенове и мноого се смея![]()
Е .. те във всичко са НАЙ-НАЙ
явно хаха.дано у неделя ги треснете се накефя![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта