Udoji90 написа:Доста посредствен мач, в който все пак не липсваха интересните ситуации пред двете врати. Редуваха се периоди с надмощие ти на единия, ту на другия отбор, като в голяма част от времето средата на терена сякаш просто липсваше и лесно даден отбор достигаше до наказателното поле на съперника и успяваше дълго да се задържи около него.
Реферът беше почти безупречен през първото полувреме, но през второто имаше някои колебливи отсъждания и в двете посоки (няма да се спирам на тях, тъй като вече бяха споменати) - трудно ми е да преценя дали даден отбор беше по-ощетен от другия.
Като цяло мисля, че в по-голямата част от мача ние имахме инициативата, но пък по-чистите ситуации сякаш бяха за "Левски". Като цяло мисля, че Х-ът е закономерен, макар че може би беше по-логично да е голово равенство. Аз съм доволен, че не се получи такова, защото като символичен домакин не допуснахме гол и смятам, че в този смисъл резултатът е съвсем малко по-добър за нас. (А пък аз най-после познах резултата, след като в доста поредни дербита прогнозирах Х, но все не уцелвах.

)
Съгласен с оценката ти. Общо взето винаги си реален и прагматичен. Колкото до разколебаването на съдията второто, и аз забелязах такъв момент-но груби грешки не бяха допуснати, като цяло добро съдийство.
Но си мек към играчите. Толкова непредизвикани грешки и комични отигравания за срам за отбори с претенции за грандове. Двете защити, макар да бяха подсилени, си направиха вересиите и само некадърността на нападателите остави нулите на таблото. И добре, че дечицата отстрани подават няколко топки, щото ако беше само една щеше да се спука към 35 минута. ЦСКА на моменти изглеждаха по-свежи, след малко грохнали, после пак с импулс-неподготвена работа. Наште марди пък не желая и да коментирам, че се разстройвам и ще ми загорчи питието.
Ситуацията е безнадеждна. Като знам на този стадион какви сблъсъци съм гледал между сини и червени ми се реве. И да бяхме били, нямаше да ми е на кеф. Просто гледката долу е страшна. По едно време даже не се нервирах след поредното наше левашко отиграване, щото бях сигурен, че след секунди някой червен герой ще върне жеста.
И да-понеже гледам се коментира евентуална дузпа за игра с ръка на Илиев-бях с перфектна видимост на ситуацията-игра с гърди категорично! А че Мартин и Димов се държаха за фанелките пред вас , се видя и от Б сектор.
Не се нервирайте, толкова си можем . А на 19 декември в метър сняг и студ, не ми се мисли какъв спорт ще гледаме ...
Ай стига, че много черни окраски дадох. Наздраве!