КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Левски |16.11| 15:15ч.

Мнениеот Teo » 16 ное 2013 19:02

sin4ec написа:Трагичен мач, съжалявам дето не отидох на вилата и си загубих времето. Пълна девалвация на дербито, това на терена направо не се гледаше. Двата отбора са за втората седмица. Тотално бездарие по всички фронтове.

Един път да съм на същото мнение като Sin4ec ;)

Единственото хубаво бяха шествията!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 ное 2013 19:10

Доста посредствен мач, в който все пак не липсваха интересните ситуации пред двете врати. Редуваха се периоди с надмощие ти на единия, ту на другия отбор, като в голяма част от времето средата на терена сякаш просто липсваше и лесно даден отбор достигаше до наказателното поле на съперника и успяваше дълго да се задържи около него.
Реферът беше почти безупречен през първото полувреме, но през второто имаше някои колебливи отсъждания и в двете посоки (няма да се спирам на тях, тъй като вече бяха споменати) - трудно ми е да преценя дали даден отбор беше по-ощетен от другия.
Като цяло мисля, че в по-голямата част от мача ние имахме инициативата, но пък по-чистите ситуации сякаш бяха за "Левски". Като цяло мисля, че Х-ът е закономерен, макар че може би беше по-логично да е голово равенство. Аз съм доволен, че не се получи такова, защото като символичен домакин не допуснахме гол, и смятам, че в този смисъл резултатът е съвсем малко по-добър за нас. (А пък аз най-после познах резултата, след като в доста поредни дербита прогнозирах Х, но все не уцелвах. ;) )
Последна промяна от Udoji90 на 16 ное 2013 19:36, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 ное 2013 19:27

[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
Последна промяна от No Pyro No Fun на 16 ное 2013 19:33, променено общо 2 пъти.
Изображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 16 ное 2013 19:29

Пхахахаха ебати криминалната хореография. Тия букви от някоя книжарница ли ги взехте или пак сте обрали някой първокласник с буквар?
П.П. Уникално дебилен мач с много малко публика и още по - малко футбол в него.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 ное 2013 19:32

Udoji90 написа:Доста посредствен мач, в който все пак не липсваха интересните ситуации пред двете врати. Редуваха се периоди с надмощие ти на единия, ту на другия отбор, като в голяма част от времето средата на терена сякаш просто липсваше и лесно даден отбор достигаше до наказателното поле на съперника и успяваше дълго да се задържи около него.
Реферът беше почти безупречен през първото полувреме, но през второто имаше някои колебливи отсъждания и в двете посоки (няма да се спирам на тях, тъй като вече бяха споменати) - трудно ми е да преценя дали даден отбор беше по-ощетен от другия.
Като цяло мисля, че в по-голямата част от мача ние имахме инициативата, но пък по-чистите ситуации сякаш бяха за "Левски". Като цяло мисля, че Х-ът е закономерен, макар че може би беше по-логично да е голово равенство. Аз съм доволен, че не се получи такова, защото като символичен домакин не допуснахме гол и смятам, че в този смисъл резултатът е съвсем малко по-добър за нас. (А пък аз най-после познах резултата, след като в доста поредни дербита прогнозирах Х, но все не уцелвах. ;) )

Съгласен с оценката ти. Общо взето винаги си реален и прагматичен. Колкото до разколебаването на съдията второто, и аз забелязах такъв момент-но груби грешки не бяха допуснати, като цяло добро съдийство.
Но си мек към играчите. Толкова непредизвикани грешки и комични отигравания за срам за отбори с претенции за грандове. Двете защити, макар да бяха подсилени, си направиха вересиите и само некадърността на нападателите остави нулите на таблото. И добре, че дечицата отстрани подават няколко топки, щото ако беше само една щеше да се спука към 35 минута. ЦСКА на моменти изглеждаха по-свежи, след малко грохнали, после пак с импулс-неподготвена работа. Наште марди пък не желая и да коментирам, че се разстройвам и ще ми загорчи питието.
Ситуацията е безнадеждна. Като знам на този стадион какви сблъсъци съм гледал между сини и червени ми се реве. И да бяхме били, нямаше да ми е на кеф. Просто гледката долу е страшна. По едно време даже не се нервирах след поредното наше левашко отиграване, щото бях сигурен, че след секунди някой червен герой ще върне жеста.
И да-понеже гледам се коментира евентуална дузпа за игра с ръка на Илиев-бях с перфектна видимост на ситуацията-игра с гърди категорично! А че Мартин и Димов се държаха за фанелките пред вас , се видя и от Б сектор.
Не се нервирайте, толкова си можем . А на 19 декември в метър сняг и студ, не ми се мисли какъв спорт ще гледаме ...
Ай стига, че много черни окраски дадох. Наздраве!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 ное 2013 19:33

mtaraduda написа:Пхахахаха ебати криминалната хореография. Тия букви от някоя книжарница ли ги взехте или пак сте обрали някой първокласник с буквар?

Не, обрахме волейболна зала. :roll:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 16 ное 2013 19:36

Червени_шампиони написа:
mtaraduda написа:Пхахахаха ебати криминалната хореография. Тия букви от някоя книжарница ли ги взехте или пак сте обрали някой първокласник с буквар?

Не, обрахме волейболна зала. :roll:

Радвам се за вас.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 ное 2013 19:41

...
Последна промяна от Червени_шампиони на 16 ное 2013 21:04, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2013 19:51

Аз имах по-малки очаквания за тоя мач и ми хареса. Стана здрава битка с малко голови ситуации и малко повече брак от необходимото. Можеше и по-добре, но можеше и да е по-зле, великолепно съдийство без нито една грешка в нечий ущърб. :)

Бива за първи мач.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 16 ное 2013 19:53

Eminem написа:В 59 минута трябваше да останете с 10 футболисти. Съдията здраво ви подпря! Ако не беше той, губехте мача.

С коя ни подпря ? Че не даде чист червен картон на русия капут и играта с ръка на Мангамудер. Също и двоен удар и влизане отзад на Бадема !!!
Аре у леву бре.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Върни се в “Архив”