suareshampion написа:Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .
Е,то това е нормално за всеки нападател.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .
gogovcite написа:suareshampion написа:Liverpool forever_95 написа:suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Докато големеца Суарес е в отбора ,аз ще прогнозирам само победи.Прогноза 0-2 с поредните два негови гола.
Аз пък викам 2 на Стъридж
Е ще видим![]()
Между другото ,това дуо ,за което се говори ,за мен е малко пресилено .Смисъл такъв ..те и двамата са егоисти пред гола. Ако Суарес и той излязат сами срещу вратаря ,Суарес няма да е подаде и ще я завърши сам ,същото е и за Стъридж ,той също няма да я подаде.
Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .
Аз предпочитам този вариант. По-лошо е когато се страхуват да поемат отговорност и в напечени мачове веднага си проличава липсата на лидер. В нашия случай ние имаме двама лидери, което си е предимство откъдето и да го погледнем.
gogovcite написа:suareshampion написа:Liverpool forever_95 написа:suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Докато големеца Суарес е в отбора ,аз ще прогнозирам само победи.Прогноза 0-2 с поредните два негови гола.
Е ще видим![]()
Между другото ,това дуо ,за което се говори ,за мен е малко пресилено .Смисъл такъв ..те и двамата са егоисти пред гола. Ако Суарес и той излязат сами срещу вратаря ,Суарес няма да е подаде и ще я завърши сам ,същото е и за Стъридж ,той също няма да я подаде.
Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .
Аз предпочитам този вариант. По-лошо е когато се страхуват да поемат отговорност и в напечени мачове веднага си проличава липсата на лидер. В нашия случай ние имаме двама лидери, което си е предимство откъдето и да го погледнем.
wu_dnica написа:gogovcite написа:suareshampion написа:Liverpool forever_95 написа:suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Е ще видим![]()
Лидери ,лидери ама има ситуации,в които тая лакомия ни изяжда главите....и аз забелязвам ,че има конкуренция при тях и никой не би подал на другия...чак е на кръв(в добрия смисъл)работата ,но това ще ни прецака в даден момент....
Alonso_Massa написа:Не говоря за това, че Стъридж не е вкарвал от 2 мача просто ми харесваше повече играта му когато беше сам в атака, но пък от друга страна когато Суарез има до себе си Стъридж играе много по-добре, така че не е проблем играта на Стъридж на този етап.
Karsa Orlong написа:Alonso_Massa написа:Не говоря за това, че Стъридж не е вкарвал от 2 мача просто ми харесваше повече играта му когато беше сам в атака, но пък от друга страна когато Суарез има до себе си Стъридж играе много по-добре, така че не е проблем играта на Стъридж на този етап.
Не съм съгласен изобщо. Стъридж не играеше по-добре в отсъствието на Суарез, просто отборът в атака беше много по-слаб и головете на Стъридж (които много често идваха с по 1 положение) тежаха много повече. След завръщането на Суарез, Стъридж пак си бележеше редовно, но като вкара 1 от общо 4-те гола за отбора в мача изглежда, че приносът му не е толкова съществен. Между другото предполагам, че сте забелязали как започнахме да бележим по повече от 1 гол в мачовете точно откакто се завърна Суарез. Подобри се играта и през второто полувреме, вече изглеждаме свежи през целия мач, в състояние сме да отбелязваме голове и през вторите 45 минути. Всичко това го отдавам на Суарез, който пасна идеално като последното парче от пъзела и най-хубавото е, че не загубихме много точки докато го нямаше (даже си се справихме прекрасно). Това трябва да бъде сериозен повод за размисъл и на всички, които го обиждаха и продаваха през лятото - Луис е най-важната част от отбора в момента, независимо дали ви харесва или не и първата лоша дума, която ще кажа за него ще бъде, когато го видя на терена с екипа на друг отбор.
P.S. Не съм съгласен с тренера, че не може да се говори за тандем - тандем са си и то какъв. Дори и да не си взаимодействат пряко във всяка една от атаките (а те в повечето го правят) самото присъствие на терена на единия влияе много добре върху играта на другия и обратно. Ама то това си се вижда, а не е на теория, както например глупостите на Боби Дебелото, че Керъл трябва да е на терена до Суарез, защото представлява едно голямо дърво и докато противниковите защитници го нарежат, нацепят и приберат за горене, Суарез, видиш ли, вкарал 2 гола. Това си бяха олигофренщини, но Суарес и Стъридж наистина се разбират прекрасно. Скоро не съм гледал Диема, но не бих се учудил, ако там този факт тактично се пропуска.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта