Евертън - Ливърпул 23.11.2013 | 14:45 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Евертън - Ливърпул 23.11.2013 | 14:45

Мнениеот HoUs4oOL » 13 ное 2013 18:59

suareshampion написа:Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .

Е,то това е нормално за всеки нападател.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 ное 2013 19:37

gogovcite написа:
suareshampion написа:
Liverpool forever_95 написа:
suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Докато големеца Суарес е в отбора ,аз ще прогнозирам само победи.Прогноза 0-2 с поредните два негови гола.

Аз пък викам 2 на Стъридж :)

Е ще видим :)
Между другото ,това дуо ,за което се говори ,за мен е малко пресилено .Смисъл такъв ..те и двамата са егоисти пред гола. Ако Суарес и той излязат сами срещу вратаря ,Суарес няма да е подаде и ще я завърши сам ,същото е и за Стъридж ,той също няма да я подаде.
Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .

Аз предпочитам този вариант. По-лошо е когато се страхуват да поемат отговорност и в напечени мачове веднага си проличава липсата на лидер. В нашия случай ние имаме двама лидери, което си е предимство откъдето и да го погледнем.

Не е много вярно, че от всички страни е добре, защото ясно се вижда, че формата на Стъридж спадна като се върна Суарез..
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 ное 2013 19:55

:)[/quote]
Между другото ,това дуо ,за което се говори ,за мен е малко пресилено .Смисъл такъв ..те и двамата са егоисти пред гола. Ако Суарес и той излязат сами срещу вратаря ,Суарес няма да е подаде и ще я завърши сам ,същото е и за Стъридж ,той също няма да я подаде.
Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .[/quote]
Аз предпочитам този вариант. По-лошо е когато се страхуват да поемат отговорност и в напечени мачове веднага си проличава липсата на лидер. В нашия случай ние имаме двама лидери, което си е предимство откъдето и да го погледнем.[/quote]
Не е много вярно, че от всички страни е добре, защото ясно се вижда, че формата на Стъридж спадна като се върна Суарез..[/quote]
Чак за спад във формата не можем да говорим. По-скоро Суарез изпъква много, което естествено няма как да не ни радва. Другия мач може ситуациите да се отворят пред Стъридж и той да е в заглвията на вестниците. Това, че Дани не е вкарал 2 мача не е някаква драма. Не е възможно да бележи във всеки един мач, в който участва. Затова мисля, че е добре да имаме двама такива играчи .- не сме прекалено зависими от всеки от тях поотделно. Иначе по темата, аз залагам победа за Пуул 0:2.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 ное 2013 20:14

Никаква форма на Стъридж не е паднала. Просто Суарес е по добрия и вкарва повече. Но в това няма нищо лошо. Стъридж също е страхотен нападател и аз се радвам ,че играе за Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 ное 2013 21:22

Самия факт че половината точки досега в актива ни ги дължим на Стъридж е показателен, щяхме да видим 1-0 след 1-0 всеки кръг през крив макарон ако не беше той при отсъствието на Суарез

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 ное 2013 21:31

Не говоря за това, че Стъридж не е вкарвал от 2 мача просто ми харесваше повече играта му когато беше сам в атака, но пък от друга страна когато Суарез има до себе си Стъридж играе много по-добре, така че не е проблем играта на Стъридж на този етап. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 13 ное 2013 23:22

gogovcite написа:
suareshampion написа:
suareshampion написа:Взимаме дербито. По добри сме от тях. Дано всички са здрави само след националните отбори.
Докато големеца Суарес е в отбора ,аз ще прогнозирам само победи.Прогноза 0-2 с поредните два негови гола.

Вярно е ,че си я подават понякога ,но пак казвам,като цяло ,за мен са си егоисти и всеки от тях ,предпочита гола пред головия пас .

Аз предпочитам този вариант. По-лошо е когато се страхуват да поемат отговорност и в напечени мачове веднага си проличава липсата на лидер. В нашия случай ние имаме двама лидери, което си е предимство откъдето и да го погледнем.

Лидери ,лидери ама има ситуации,в които тая лакомия ни изяжда главите....и аз забелязвам ,че има конкуренция при тях и никой не би подал на другия...чак е на кръв(в добрия смисъл)работата ,но това ще ни прецака в даден момент....
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 14 ное 2013 08:35

wu_dnica написа:
gogovcite написа:
suareshampion написа:

Лидери ,лидери ама има ситуации,в които тая лакомия ни изяжда главите....и аз забелязвам ,че има конкуренция при тях и никой не би подал на другия...чак е на кръв(в добрия смисъл)работата ,но това ще ни прецака в даден момент....

Реално погледнато играят двамата заедно на върха на атаката от няколко мача. Трудно е да преценим какво можем да загубим в конкретни ситуации заради "лакомия" на единия или другия. Факт е обаче, че конкуренцията винаги води до прогрес и това е, от което ни всички, като фенове на Ливърпул печелим. Иначе, че ще има положения, в които опцията да се подаде вместо да се шутира ще е очевидна, но все пак те ще предпочетат да бият във вратата е сигурно. Но и това си е част от играта ;)
Hala Madrid

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 14 ное 2013 10:06

Alonso_Massa написа:Не говоря за това, че Стъридж не е вкарвал от 2 мача просто ми харесваше повече играта му когато беше сам в атака, но пък от друга страна когато Суарез има до себе си Стъридж играе много по-добре, така че не е проблем играта на Стъридж на този етап. :)

Не съм съгласен изобщо. Стъридж не играеше по-добре в отсъствието на Суарез, просто отборът в атака беше много по-слаб и головете на Стъридж (които много често идваха с по 1 положение) тежаха много повече. След завръщането на Суарез, Стъридж пак си бележеше редовно, но като вкара 1 от общо 4-те гола за отбора в мача изглежда, че приносът му не е толкова съществен. Между другото предполагам, че сте забелязали как започнахме да бележим по повече от 1 гол в мачовете точно откакто се завърна Суарез. Подобри се играта и през второто полувреме, вече изглеждаме свежи през целия мач, в състояние сме да отбелязваме голове и през вторите 45 минути. Всичко това го отдавам на Суарез, който пасна идеално като последното парче от пъзела и най-хубавото е, че не загубихме много точки докато го нямаше (даже си се справихме прекрасно). Това трябва да бъде сериозен повод за размисъл и на всички, които го обиждаха и продаваха през лятото - Луис е най-важната част от отбора в момента, независимо дали ви харесва или не и първата лоша дума, която ще кажа за него ще бъде, когато го видя на терена с екипа на друг отбор.
P.S. Не съм съгласен с тренера, че не може да се говори за тандем - тандем са си и то какъв. Дори и да не си взаимодействат пряко във всяка една от атаките (а те в повечето го правят) самото присъствие на терена на единия влияе много добре върху играта на другия и обратно. Ама то това си се вижда, а не е на теория, както например глупостите на Боби Дебелото, че Керъл трябва да е на терена до Суарез, защото представлява едно голямо дърво и докато противниковите защитници го нарежат, нацепят и приберат за горене, Суарез, видиш ли, вкарал 2 гола. Това си бяха олигофренщини, но Суарес и Стъридж наистина се разбират прекрасно. Скоро не съм гледал Диема, но не бих се учудил, ако там този факт тактично се пропуска.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 ное 2013 19:58

Karsa Orlong написа:
Alonso_Massa написа:Не говоря за това, че Стъридж не е вкарвал от 2 мача просто ми харесваше повече играта му когато беше сам в атака, но пък от друга страна когато Суарез има до себе си Стъридж играе много по-добре, така че не е проблем играта на Стъридж на този етап. :)

Не съм съгласен изобщо. Стъридж не играеше по-добре в отсъствието на Суарез, просто отборът в атака беше много по-слаб и головете на Стъридж (които много често идваха с по 1 положение) тежаха много повече. След завръщането на Суарез, Стъридж пак си бележеше редовно, но като вкара 1 от общо 4-те гола за отбора в мача изглежда, че приносът му не е толкова съществен. Между другото предполагам, че сте забелязали как започнахме да бележим по повече от 1 гол в мачовете точно откакто се завърна Суарез. Подобри се играта и през второто полувреме, вече изглеждаме свежи през целия мач, в състояние сме да отбелязваме голове и през вторите 45 минути. Всичко това го отдавам на Суарез, който пасна идеално като последното парче от пъзела и най-хубавото е, че не загубихме много точки докато го нямаше (даже си се справихме прекрасно). Това трябва да бъде сериозен повод за размисъл и на всички, които го обиждаха и продаваха през лятото - Луис е най-важната част от отбора в момента, независимо дали ви харесва или не и първата лоша дума, която ще кажа за него ще бъде, когато го видя на терена с екипа на друг отбор.
P.S. Не съм съгласен с тренера, че не може да се говори за тандем - тандем са си и то какъв. Дори и да не си взаимодействат пряко във всяка една от атаките (а те в повечето го правят) самото присъствие на терена на единия влияе много добре върху играта на другия и обратно. Ама то това си се вижда, а не е на теория, както например глупостите на Боби Дебелото, че Керъл трябва да е на терена до Суарез, защото представлява едно голямо дърво и докато противниковите защитници го нарежат, нацепят и приберат за горене, Суарез, видиш ли, вкарал 2 гола. Това си бяха олигофренщини, но Суарес и Стъридж наистина се разбират прекрасно. Скоро не съм гледал Диема, но не бих се учудил, ако там този факт тактично се пропуска.

Да така е ,от както се върна Суарес,станахме по резултатни и създаваме много повече положения от началото до края на мача ! Това е така ,защото Луис е много раздвижен нападател ,който постояно търси топката и тормози защитниците .Също така ,притежава техника и нестандартни идеи и това води до изненадващи ходове ,които объркват и затрудняват защитниците .Експлузивен е,бърз .Рязко сменя посоката. Стъридж започна да играе по освободено ,защото вече цялата отговорност за головете не пада само на него.
Освен това ,както и ви казах,физическата форма ще настъпи от октомври нататък .. и така и стана !

Виж сега ,аз съм изключително радостен ,че Брендън сложи за партньор на Луис ,точно Стърдиж ,който е технически добре и много бърз футболист .
Луис винаги се е нуждаел от подобен партньор в атака ,за да може още повече да му се улесни играта и да се забавлява на терена а не да се измъчва,както беше с ония некадърник Керъл.
Когато градим атаката ,те се търсят и комбинират . Но аз казах ,в случаите ,когато ще излезнат примерно двамата сами срещу вратаря ,и двамата няма да я подадат и ще я завършат сами .А по принцип ,за по сигурно е хубаво да се подаде топката. Мисълта ми е ,че в определени моменти си личи ,че са егоисти и искат славата за себе си . Това не означава обаче ,че не са тандем. Те са двойката ни нападатели ,с които излизаме всеки мач . И двамата са много силни играчи и направо си е стряскащо за противниците да играят срещу тях .
Аз искам от тях ,единствено ,да си я подават дори и в ситуациите двама на един ...и също така ми се иска да играят ,по силно и срещу конкурентите ни . Искам да са по ефиктивни и срещу арсенал,манафите,сити ,тотнъм и челси . Нормално е срещу тия отбори ,да създаваме по малко положения ,но аз искам да се реализират . А те играят някак си припряно срещу тия отбори. Не са толкова концентрирани,спокойни и хладнокръвни пред гола ,както срещу останалите отбори.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”