tprodanov написа:Един милиард кредит, южен поток, репресията на полицията и просташкото съсипване на образователната система са достатъчен повод за оставка.
...+ блокирането на интернет сайтовете за залагане
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:Един милиард кредит, южен поток, репресията на полицията и просташкото съсипване на образователната система са достатъчен повод за оставка.
W84me написа:dunavfc написа:W84me написа:Кой ще оцени щетите на центъра на София, нанесени от тези "трошачи на кофи и пейки"??? Кой ще потърси отговорност на тези, които вчера трошаха и блъскаха кофи за смет и пейки, закупени с парите на данъкоплатеца???
През февруарските протести,такива неща нямаше,изобщо нали ? Трябва ли като малоумни деца да почнем да вадим снимки и видеоматериали или ще се сетиш,какви глупости говориш ?
Къде ще сравняваш многохилядните февруарски протести с тия отрепки? Разбирам това да се прави масово от хиляди хора, но когато 50 човека блокират центъра на София вече трети месец трябва да се вземат мерки!
tprodanov написа:Що с една дума? Изводите са на всеки сам за себе си. Както казах - за мен е важна самата политика и идеята, а не името й. Нещо против логиката ми имаш ли? Имаш ли друга теория?
THE G.A.M.E написа:Jürgen написа:Каква е тая мания по Светльо Витков? Любопитно ми е какво очаквате от него?
За мен е циркаджия.
DmG написа:tprodanov написа:Що с една дума? Изводите са на всеки сам за себе си. Както казах - за мен е важна самата политика и идеята, а не името й. Нещо против логиката ми имаш ли? Имаш ли друга теория?
Е кажи я , ако не те е срам .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта