Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Разкриха как Герб яхва протеста

Мнениеот NOMER14 » 13 ное 2013 22:18

tprodanov написа:Един милиард кредит, южен поток, репресията на полицията и просташкото съсипване на образователната система са достатъчен повод за оставка.

...+ блокирането на интернет сайтовете за залагане

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 13 ное 2013 22:24

W84me написа:
dunavfc написа:
W84me написа:Кой ще оцени щетите на центъра на София, нанесени от тези "трошачи на кофи и пейки"??? Кой ще потърси отговорност на тези, които вчера трошаха и блъскаха кофи за смет и пейки, закупени с парите на данъкоплатеца???

През февруарските протести,такива неща нямаше,изобщо нали ? Трябва ли като малоумни деца да почнем да вадим снимки и видеоматериали или ще се сетиш,какви глупости говориш ?

Къде ще сравняваш многохилядните февруарски протести с тия отрепки? Разбирам това да се прави масово от хиляди хора, но когато 50 човека блокират центъра на София вече трети месец трябва да се вземат мерки!

50 човека ли бяха вчера бе ? А оправданието,че може да се чупи,ако са повече и не може,ако са по-малко са разсъждения на ученик в 2-ри клас...Нали пишищ,кой щял да оцени щетите в центъра на София ? Ако престъплението е извършено от 5 човека вместо 500 има ли някакво значение ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 ное 2013 22:31

tprodanov написа:Един милиард кредит, южен поток, репресията на полицията и просташкото съсипване на образователната система са достатъчен повод за оставка.

Репресия на полицията? Ама верно? И къде е тя, с факти, ако може.( шах!)
Милиард кредит, повечето от който отива ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА РЕЗЕРВА, КОЙТО ПО ЗАКОН НЕ МОЖЕ ДА Е ПОД 4 МЛРД? И вината за това е на...??? Но да оставим това, колко пъти в последните 15 години се взема кредит от правителство и кога това е било повод за оставка? ( шах и мат!)
Просташко съсипване на образователната система... За 5 месеца интересно как става това. Но когато божеството пращаше студенти на картофи и намаляваше бюджета за БАН и образование, овчиците къде бяха, да поизблеят поне?
Южен поток-повод за оставка... Интересно, наистина интересно. Аз мисля, че в този порядък обяваването на 30 декември за работен ден е повод за пет незабавни оставки. Както снощи по една тв на живо от площада един полупиян брадат задник искаше точно в този момент Орешарски да застане пред него с оставка в ръка.
Съвсем сте загубили чувство за реалност. Хората ви се смеят и ви се подиграват.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 13 ное 2013 22:34

А предните не взеха кредит, а не опоскаха резерва, а не окрадоха парите от ОП пътища, а не крадаха бизнеси, а не затриха дребният и почти средният бизнес. Ако мислиш, че образователната система е съсипана, защо подкрепяш този глупав и опасен за обществото протест на тези студенти, а как ще коментираш това, че в събота протест на ГЕРБ ще има в Пловдив, където гръмна скандала с назначенията в общината и очевидно ще се търси конфликт и ескалация на конфликта във физически сблъсъци с привърженици на Бареков. Мога да ти кажа , че ще се окървави този протест в Пловдив, защото Борисов по този начин ще дискредитира и ББЦ и управляващите , защото са допуснали сблъсъци. Надявам се организацията по охраната на шествието да е на ниво и да не се допускат провокации и да не се поддават опонентите , иначе ще стане мазало, а Борисов дори няма да е там до края..http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=629165..ето ти други студенти

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 ное 2013 22:39

Специален поздрав за онзи зомбираният с колажите....

Изображение

Айде,някой да излезе и да ми кажи,че тази снимка не казва всичко ?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?

Мнениеот DmG » 13 ное 2013 22:51

tprodanov написа:Що с една дума? Изводите са на всеки сам за себе си. Както казах - за мен е важна самата политика и идеята, а не името й. Нещо против логиката ми имаш ли? Имаш ли друга теория?

Е кажи я , ако не те е срам .

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 ное 2013 22:54

Синдикатите също готвели протест, национален при това. Защо за изминалите 5 години не организираха нито един, защо и през февруари не успяха да вдигнат нито един човек, защо не застанаха зад учените в БАН миналата есен, защо досега не съм чул за НИТО ЕДИН човек, защитен от синдикатите. Защо лекарите не излязоха на протест ппез февруари, когато парите за здравната каса отидоха при фермерите, защо днес се отразяват по телевизията кадри в които е подменен контекста .....Сбъркана работа. Мнението ми е за телевизиите: Наскоро изгониха едни журналисти от ДВ за нарушаване на журналистическата етика, в България няма такава етика, има хонорарна тротоарна публицистика.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 ное 2013 22:55

THE G.A.M.E написа:
Jürgen написа:Каква е тая мания по Светльо Витков? Любопитно ми е какво очаквате от него :roll: ?

За мен е циркаджия.

За мен също...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 ное 2013 22:56

Според теб,какъв е отговора на въпроса ти,защо всички излизат на протести сега ? Нали не застъпваш тезите на Станишев,че сега хората се чувствали по-свободни и от друга страна всички протестиращи от лекарите,минем през земеделците та чак през обикновените граждани са провокирани от ГЕРБ ?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 ное 2013 23:00

DmG написа:
tprodanov написа:Що с една дума? Изводите са на всеки сам за себе си. Както казах - за мен е важна самата политика и идеята, а не името й. Нещо против логиката ми имаш ли? Имаш ли друга теория?

Е кажи я , ако не те е срам .

Що да ме е срам, и що трябва да казвам нещо? Принципно, хората би трябвало да коментират идеи и политики. Само нещастниците коментират имена. Още чакам някой да коментира позицията ми относно ченгета, политики и тн, ама гледам форумните революционери и експерти се разсеяха изведнъж..

Върни се в “Архив”