Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 12 ное 2013 15:11

абе някой да го банира този бе :lol: :mrgreen:

ПП: Грийн не знам в каква форма е и доколко ще ни свърши работа...по добре да се налага някой като Боби Цонев :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 12 ное 2013 15:18

boabbb написа:
blue atak написа:Кога отваря зимният транферен прозоретс тая година:) ;) ще бъда благодарен да споделите

Мисля, както винаги - 1-ви януари :?

значи от тогава може да влизаме играчи :) според мен 3 4 човека ни трябват ляв бек класен халф нападател и класен ;) централен бранител но без пари едвали ще се намерат

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 ное 2013 15:19

blue atak написа:
boabbb написа:
blue atak написа:Кога отваря зимният транферен прозоретс тая година:) ;) ще бъда благодарен да споделите

значи от тогава може да влизаме играчи :) според мен 3 4 човека ни трябват ляв бек класен халф нападател и класен ;) централен бранител но без пари едвали ще се намерат

Ще има и изходящи трансфери - Гаджев и Гари като за начало :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2013 15:29

blue atak написа:
boabbb написа:

Вие свободни агенти може и сега да взимате, а Бората преди да е взел, няма да извади ;) . Като цяло се съмнявам да вземете повече от 1 играч с трансферна сума, ние - нито 1 :mrgreen: . А по отношение на врачуването - колегата от Юнайтед каза, че ще ви биеме 2:0 в събота :mrgreen: :lol: :mrgreen: - най-малко месец бан :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 12 ное 2013 15:40

ще ни биета два пати центара така по може

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 ное 2013 15:41

boabbb написа: А по отношение на врачуването - колегата от Юнайтед каза, че ще ви биеме 2:0 в събота :mrgreen: :lol: :mrgreen: - най-малко месец бан :mrgreen:

Ти си бил голяма клюкарка, бре :x АНАТЕМА!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 12 ное 2013 15:50

Мъри и Христо Йовов преговарят за назначението

Най-вероятният нов треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов, научи Livesport.bg. Двете страни са започнали да водят преговори, като от един месец насам Мъри и спортният директор на "сините" Христо Йовов са разговаряли на няколко пъти за възможността специалистът да се завърне на "Герена".

Мъри по всяка вероятност ще бъде освободен от треньорския пост в Ботев Пловдив. Негов наследник начело на "канарчетата" пък ще бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков (подробности ТУК!). Камата днес с половин уста призна, че може да акостира на "Колежа" (ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КАМАТА ТУК!).

По информация на нашата медия от сигурни източници, след като Станимир Стоилов бъде освободен от Ботев, именно той ще бъде човекът, който ще наследи Антони Здравков като старши треньор на Левски.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 12 ное 2013 15:54

blue atak написа:Мъри и Христо Йовов преговарят за назначението

Най-вероятният нов треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов, научи Livesport.bg. Двете страни са започнали да водят преговори, като от един месец насам Мъри и спортният директор на "сините" Христо Йовов са разговаряли на няколко пъти за възможността специалистът да се завърне на "Герена".

Мъри по всяка вероятност ще бъде освободен от треньорския пост в Ботев Пловдив. Негов наследник начело на "канарчетата" пък ще бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков (подробности ТУК!). Камата днес с половин уста призна, че може да акостира на "Колежа" (ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КАМАТА ТУК!).

По информация на нашата медия от сигурни източници, след като Станимир Стоилов бъде освободен от Ботев, именно той ще бъде човекът, който ще наследи Антони Здравков като старши треньор на Левски.

Аре нема нужда! Да си седи там на село.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2013 16:05

zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .

ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.

Разтрогнал е заради неизплатени заплати.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2013 16:07

W84me написа:
zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .

ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.

Разтрогнал е заради неизплатени заплати.

То като не играе остава и да му плащат :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”