ПП: Грийн не знам в каква форма е и доколко ще ни свърши работа...по добре да се налага някой като Боби Цонев
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
абе някой да го банира този бе
ПП: Грийн не знам в каква форма е и доколко ще ни свърши работа...по добре да се налага някой като Боби Цонев
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
boabbb написа:blue atak написа:Кога отваря зимният транферен прозоретс тая година:)ще бъда благодарен да споделите
Мисля, както винаги - 1-ви януари
значи от тогава може да влизаме играчи
blue atak написа:boabbb написа:blue atak написа:Кога отваря зимният транферен прозоретс тая година:)ще бъда благодарен да споделите
значи от тогава може да влизаме играчиспоред мен 3 4 човека ни трябват ляв бек класен халф нападател и класен
централен бранител но без пари едвали ще се намерат
Ще има и изходящи трансфери - Гаджев и Гари като за начало
blue atak написа:boabbb написа:blue atak написа:Кога отваря зимният транферен прозоретс тая година:)ще бъда благодарен да споделите
значи от тогава може да влизаме играчиспоред мен 3 4 човека ни трябват ляв бек класен халф нападател и класен
централен бранител но без пари едвали ще се намерат
Вие свободни агенти може и сега да взимате, а Бората преди да е взел, няма да извади
Леевски, оле
ще ни биета два пати центара така по може
boabbb написа: А по отношение на врачуването - колегата от Юнайтед каза, че ще ви биеме 2:0 в събота![]()
![]()
- най-малко месец бан
Ти си бил голяма клюкарка, бре
Мъри и Христо Йовов преговарят за назначението
Най-вероятният нов треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов, научи Livesport.bg. Двете страни са започнали да водят преговори, като от един месец насам Мъри и спортният директор на "сините" Христо Йовов са разговаряли на няколко пъти за възможността специалистът да се завърне на "Герена".
Мъри по всяка вероятност ще бъде освободен от треньорския пост в Ботев Пловдив. Негов наследник начело на "канарчетата" пък ще бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков (подробности ТУК!). Камата днес с половин уста призна, че може да акостира на "Колежа" (ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КАМАТА ТУК!).
По информация на нашата медия от сигурни източници, след като Станимир Стоилов бъде освободен от Ботев, именно той ще бъде човекът, който ще наследи Антони Здравков като старши треньор на Левски.
Най-вероятният нов треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов, научи Livesport.bg. Двете страни са започнали да водят преговори, като от един месец насам Мъри и спортният директор на "сините" Христо Йовов са разговаряли на няколко пъти за възможността специалистът да се завърне на "Герена".
Мъри по всяка вероятност ще бъде освободен от треньорския пост в Ботев Пловдив. Негов наследник начело на "канарчетата" пък ще бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков (подробности ТУК!). Камата днес с половин уста призна, че може да акостира на "Колежа" (ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КАМАТА ТУК!).
По информация на нашата медия от сигурни източници, след като Станимир Стоилов бъде освободен от Ботев, именно той ще бъде човекът, който ще наследи Антони Здравков като старши треньор на Левски.
blue atak написа:Мъри и Христо Йовов преговарят за назначението
Аре нема нужда! Да си седи там на село.
zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .
ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.
Разтрогнал е заради неизплатени заплати.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:zlobul написа:Патков ...опс Батков се разбрал с Грийн за привличането му на "герена" .
Сега ми кажете какво означава това ? Ще гледаме човек който не става и за Раднички или там къде игра за последно , как се влачи по терена ли ?
Нямам думи просто .
ПС: Тара е главния виновник за всичко станало през последните години. Всички кризи които преживя отбора се подготвят от мустакатия.
Разтрогнал е заради неизплатени заплати.
То като не играе остава и да му плащат
Леевски, оле