Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Мнениеот tsonpen » 12 ное 2013 00:03

BRF написа:То такова крадене е в тази държава,че ако тия пари не се дадат за стадион,някой ще ги открадне :mrgreen: !
Ако си оправяте и гостуващия сектор,ОК!Та затова,трябва първо да има ПРОЕКТ,кое как ще изглежда и как ще се направи.Вярно,че доста неща се правиха на проекти и после нищо не ставаше,особено при нас,но все пак смятам,че това е начина!

Точно пък ти недей се отваря на тема "Гостуващ сектор", защото беше заедно с онези, заради които сега той изглежда по този начин. И после ги (се) защитаваше как само са (сте) се отбранявали с бомби и факли, защото някой си позволил да отвърне на залповете ви с пластмасова бутилка от 0.5 литра. Бях на стадиона и камъни прехвръкваха до мен, след края на мача за титлата 2011/2012. Детето в инвалидната количка, дето за малко не го взривихте и запалихте беше до мен, както и човекът на когото му пушеха панталоните, защото му гръмна бомбичка в краката. Шефът на охраната на ЦСКА беше на централната трибуна, и него уцелихте с прашка - автогол. После се пробвахте да нахлуете на терена, но не ви стискаше. На следващият мач бях отсреща, но видях поредното безумие.
Изображение
Изображение
Чух да се коментира, че след реконструкцията вече ще има плътни стени между гостуващи и домакински сектори.
И аз искам да има условия за гостите, но ми идва прекалено да ми се жалва някакъв защитник на крайната хулиганщина.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 ное 2013 00:37

tsonpen написа:
BRF написа:То такова крадене е в тази държава,че ако тия пари не се дадат за стадион,някой ще ги открадне :mrgreen: !
Ако си оправяте и гостуващия сектор,ОК!Та затова,трябва първо да има ПРОЕКТ,кое как ще изглежда и как ще се направи.Вярно,че доста неща се правиха на проекти и после нищо не ставаше,особено при нас,но все пак смятам,че това е начина!

Точно пък ти недей се отваря на тема "Гостуващ сектор", защото беше заедно с онези, заради които сега той изглежда по този начин. И после ги (се) защитаваше как само са (сте) се отбранявали с бомби и факли, защото някой си позволил да отвърне на залповете ви с пластмасова бутилка от 0.5 литра. Бях на стадиона и камъни прехвръкваха до мен, след края на мача за титлата 2011/2012. Детето в инвалидната количка, дето за малко не го взривихте и запалихте беше до мен, както и човекът на когото му пушеха панталоните, защото му гръмна бомбичка в краката. Шефът на охраната на ЦСКА беше на централната трибуна, и него уцелихте с прашка - автогол. После се пробвахте да нахлуете на терена, но не ви стискаше. На следващият мач бях отсреща, но видях поредното безумие.
Изображение
Изображение

Чух да се коментира, че след реконструкцията вече ще има плътни стени между гостуващи и домакински сектори.
И аз искам да има условия за гостите, но ми идва прекалено да ми се жалва някакъв защитник на крайната хулиганщина.

Ей тея четиримата да влязат в гостуващите проблемни агитки на Левски и ЦСКА и всичко ще приключи ;)
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 12 ное 2013 10:29

Само искам да кажа, че в Борисов също няма летище, но това не пречи на БАТЕ да си строят стадион за 4-та категория.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 ное 2013 11:10

ivan56 написа:
PFC Litex написа:Я кажете Домусичев, каква вина има в случая, че така яростно го нападате? :lol:

Почти никаква :) ама е малко неуместно да излезе да каже че ще помага да се строят терени за школата на ЦСКА а да не иска сам да си вдигне стадиона.Ако сега скочат всички отбори да искат 4 милиона да си дооправят стадионите кво правим. :?:

Поредните тъпи конспирации на много разбиращите. ПФК Лудогорец има договор с Община Разград, където ясно и точно се конкретизира, кой какъв процент средства ще влага. Стадиона е общински а 80% от разходите се поемат от клуба. Нормално е общината да вземе участие, при условие, че е собственик на стадиона. Държавата не ги дава на клуба, а ги дава на Общината. Отделен е въпроса, че държавата дължи на Общината неизплатени средства за минали периоди от други дейности, и като няма своевременно изплащане на средствата, Общината изпитва затруднение да изпълни ангажимента си по договора. Така или иначе държавата не ги подарява тези пари а ги дължи!! Много повърхностно и елементарно гледате на нещата, и веднага тръгват едни конспирации и грешно тълкуване на нещата. Относно защо държавата не помагала на другите отбори, ще ви напомня, че има държавни отбори и помага! Другите, които не са на държавна хранилка си имат собственици, които също са сключили договори с дадени контрагенти и там сами са си договорили начините на финансиране. Никой не им е виновен, че нямат нюх или меко казано не са достатъчно гъвкави! Не търсете под вола теле!!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 ное 2013 12:04

Аз ли се жалвам,бе!Изразявам си мнението!Да не говорим,бе в случая имам и право да искам да ми е комфортно на стадион,за който ще плащам за построяването му!Все пак част от парите ще дойдат и от моя джоб!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 12 ное 2013 12:37

Всички трябва да млъкнат, защото като се дадоха десетки милиони за околовръстното на София, за естакади в Бургас, за булеварди във Варна и Русе, За магистрала, която масово населението на северна България не ползва ние мълчахме! Сега е ред и на Разград! Това е начина и мисля че на никой няма да се откаже субсидия при осигурено 80% финансиране!
Аз съм от Микре Юнайтед

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 12 ное 2013 15:21

Това е все 1 да ти кажа, Айде да си купим апартамент, аз давам 8о хиляди, ти даваш 2о, аз ще живеятам 5 години(и ще ти плащам наем през това време доакто живея там) и после апартамента остава за тебе.. :д Дори като го купим ще бъде на твоето име. :Д И ти видиш ли.. да ми кажеш че не искъш.. е как да стане ?! ;д Да го кажа по друг начин.. идвам ти на гости, и решавам да ти сменя мебелите у вас, понеже са стари.. и ти нося нови и ти ги слагам БЕЗ ПАРИ ;д и ти да ми кажеш че не искаш.. ;ддд е нема как да стане.. ;д

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 ное 2013 18:58

mozart написа:Всички трябва да млъкнат, защото като се дадоха десетки милиони за околовръстното на София, за естакади в Бургас, за булеварди във Варна и Русе, За магистрала, която масово населението на северна България не ползва ние мълчахме! Сега е ред и на Разград! Това е начина и мисля че на никой няма да се откаже субсидия при осигурено 80% финансиране!

Русе и Варна са в Северна България!Колкото до нещата,които си изброил,се ползват от всички българи!Въпросната естакада в Бургас помага на гостите на моя град и е от национално значение,както и магистралата!Всичко това не означава,че съм против това за стадиона,ако се направи хубав гостуващ сектор!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 12 ное 2013 19:07

BRF написа:
mozart написа:Всички трябва да млъкнат, защото като се дадоха десетки милиони за околовръстното на София, за естакади в Бургас, за булеварди във Варна и Русе, За магистрала, която масово населението на северна България не ползва ние мълчахме! Сега е ред и на Разград! Това е начина и мисля че на никой няма да се откаже субсидия при осигурено 80% финансиране!

Русе и Варна са в Северна България!Колкото до нещата,които си изброил,се ползват от всички българи!Въпросната естакада в Бургас помага на гостите на моя град и е от национално значение,както и магистралата!Всичко това не означава,че съм против това за стадиона,ако се направи хубав гостуващ сектор!

Аз не съм казал, че съм против! Районите трябва да се развиват равномерно обаче! Бургас похарчи поне 5 пъти повече държавна пара спрямо Варна примерно, само защото някой си лидер беше така решил! Какво общо имам аз с естакадата на Бургас, като примено пътуван всеки ден през зверско задръстване на околовръстното на Варна? Ето че всеки може да реве и да намери за какво, но си казваш днес за Бургас утре за Русе в други ден за Варна. Не бива да се изтърве възможност да се изгради такова съоръжение само за 4 000 000 лв! Даже е задължително да се отпуснат тези средства пък нека ревльовците реват, че не са дали пак за техния регион!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 ное 2013 13:17

mozart написа:
Аз не съм казал, че съм против! Районите трябва да се развиват равномерно обаче! Бургас похарчи поне 5 пъти повече държавна пара спрямо Варна примерно, само защото някой си лидер беше така решил! Какво общо имам аз с естакадата на Бургас, като примено пътуван всеки ден през зверско задръстване на околовръстното на Варна?

Подкрепям напълно - при последното управление поради факта че Бургас и София бяха визитните картички на ГЕРБ се вложиха маса пари, и превърнаха Варна в това което е в момента, и въобще цяла Северна България. Всичко бе пренасочено за Южна България, да могат Софиянци да ходят бързичко до морце, до Гърция или Турция !
Малките градове и селца трябва да се развиват( даже с по големи суми) от големите градове, за да не мрънкат гражданята из големите градове ,че им било пренаселено !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”