BRF написа:То такова крадене е в тази държава,че ако тия пари не се дадат за стадион,някой ще ги открадне!
Ако си оправяте и гостуващия сектор,ОК!Та затова,трябва първо да има ПРОЕКТ,кое как ще изглежда и как ще се направи.Вярно,че доста неща се правиха на проекти и после нищо не ставаше,особено при нас,но все пак смятам,че това е начина!
Точно пък ти недей се отваря на тема "Гостуващ сектор", защото беше заедно с онези, заради които сега той изглежда по този начин. И после ги (се) защитаваше как само са (сте) се отбранявали с бомби и факли, защото някой си позволил да отвърне на залповете ви с пластмасова бутилка от 0.5 литра. Бях на стадиона и камъни прехвръкваха до мен, след края на мача за титлата 2011/2012. Детето в инвалидната количка, дето за малко не го взривихте и запалихте беше до мен, както и човекът на когото му пушеха панталоните, защото му гръмна бомбичка в краката. Шефът на охраната на ЦСКА беше на централната трибуна, и него уцелихте с прашка - автогол. После се пробвахте да нахлуете на терена, но не ви стискаше. На следващият мач бях отсреща, но видях поредното безумие.

Чух да се коментира, че след реконструкцията вече ще има плътни стени между гостуващи и домакински сектори.
И аз искам да има условия за гостите, но ми идва прекалено да ми се жалва някакъв защитник на крайната хулиганщина.