Кашчей написа:Милан, това си е абсолютно точно.Вижда се, че София е преситена от събития и възможности, но се иска още и още...нищо, че може да няма посещаемост-важното е, да е в София.Какво пречеше някои от мачовете на националният отбор да се играят на друг стадион, извън София?Поне за това няма специални изисквания от ФИФА, като тези на УЕФА за турнирите.Обаче упорито се ползва само "Васил Левски" за тази цел, нищо, че срещу Грузия имаше по-малко и от на селски мач публика, и това в столицата на България, когато играе Националният отбор на България.Дали нямаше да са повече в Пловдив, Бургас, Варна....
На мен много ми се иска стадионът ни в Стара Загора някога да бъде реконструиран,за да може да приеме мач на националния отбор.Гарантирам ти,че ще се пука по шевовете.Спомням си един мач със Словакия на 3 март 1999 г.,когато бихме 2-0,мисля,че Илиан Илиев и Христо Йовов вкараха головете,но не съм много сигурен,все пак бях на десет години

Та тогава имаше над 20000 зрители,умишлено не казвам по-сериозна бройка,за да не бъда обвинен в грандоманщина

В Пловдив могат и 40 и 50 хиляди да се съберат.Във Варна и Бургас,особено през лятото,ще е претъпкан,който и да е стадион.Не ми се мисли колко хора ще отидат на контролата с Боливия на "Васил Левски"

Аз,ако се възстановя от контузията дотогава,ще съм на стадиона

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.