Борисов, ЦСКА и Левски!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Борисов, ЦСКА и Левски!

Мнениеот tprodanov » 28 окт 2009 15:37

Бижутера написа:а кво против бойко имаш?Велик българин е, ще го пише в учебниците след години :geek:

ми то го пише в някои учебници. Все пак звездата му изгря по комунизма, като виден негов защитник, сега пълна промяна, нормално е да го пише. Виж, за велик, може да се поспори, ама е спортен форума...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2009 18:56

dindan написа:ами ще се пише за ЦСКА и левски защото те най редовно стават шампиони и предствят българия в европа,когато клубове като миньор,ботев,черно море,черноморец а и даже и литекс започнат редовно да стават шампиони и медиите ще им обърнат внимание,по цял свят е така,големи те са с предимство

И как стават шампиони-само с игра ли?Нали гледах какви съдийски подаръци ви правиха миналият шампионат, че е най-пресен.Ако трябва да се играе истински, май няма да са всяка година шампиони.Пък и за националните медии, които са си софийски, е много важно всички хубави неща в спорта ни да са само в София.Томислав орева орталъка за нова спортна зала, че да се преместят волейболистите от Варна в София.В Банско се провежда кръг от СК по ски.. ама искаме на Витоша да е.Рали "Албена-Златни пясъци" беше спряно от традиционният му маршрут и се премести в софийско, щото там е по-подходящ теренът.....Всичко трябва да е в София, а после пищите, че градът се е пренаселил-та вие сами, като управление и медии го постигате това.
Какво щеше да им стане на журналистите, ако бяха отделили повече внимание на "Миньор", на "Берое", когато победиха "грандовете?!?!?" в София, но не-това са срамни загуби, защото нашите не могат, нямат юридическото право да губят в София от провинциалните отбори;и се пише и плаче за нещастното стечение на обстоятелствата и злокобното подреждане на планетите по небето, спомогнали за този ужас-загуба на ЦСКА или Левски у дома, от "отборчета" :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 окт 2009 20:05

Кашчей написа:
dindan написа:ами ще се пише за ЦСКА и левски защото те най редовно стават шампиони и предствят българия в европа,когато клубове като миньор,ботев,черно море,черноморец а и даже и литекс започнат редовно да стават шампиони и медиите ще им обърнат внимание,по цял свят е така,големи те са с предимство

И как стават шампиони-само с игра ли?Нали гледах какви съдийски подаръци ви правиха миналият шампионат, че е най-пресен.Ако трябва да се играе истински, май няма да са всяка година шампиони.Пък и за националните медии, които са си софийски, е много важно всички хубави неща в спорта ни да са само в София.Томислав орева орталъка за нова спортна зала, че да се преместят волейболистите от Варна в София.В Банско се провежда кръг от СК по ски.. ама искаме на Витоша да е.Рали "Албена-Златни пясъци" беше спряно от традиционният му маршрут и се премести в софийско, щото там е по-подходящ теренът.....Всичко трябва да е в София, а после пищите, че градът се е пренаселил-та вие сами, като управление и медии го постигате това.
Какво щеше да им стане на журналистите, ако бяха отделили повече внимание на "Миньор", на "Берое", когато победиха "грандовете?!?!?" в София, но не-това са срамни загуби, защото нашите не могат, нямат юридическото право да губят в София от провинциалните отбори;и се пише и плаче за нещастното стечение на обстоятелствата и злокобното подреждане на планетите по небето, спомогнали за този ужас-загуба на ЦСКА или Левски у дома, от "отборчета" :evil: :evil:

Поздравявам те за мнението!Примерът със спортната зала е много точен.На мен ми е сто пъти по-лесно да отида на волейболен мач в София,отколкото във Варна,но съжалявам,че ще се налага националите да играят пред 1000 човека в столицата,за сметка на пълната варненска зала.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2009 21:24

Милан, това си е абсолютно точно.Вижда се, че София е преситена от събития и възможности, но се иска още и още...нищо, че може да няма посещаемост-важното е, да е в София.Какво пречеше някои от мачовете на националният отбор да се играят на друг стадион, извън София?Поне за това няма специални изисквания от ФИФА, като тези на УЕФА за турнирите.Обаче упорито се ползва само "Васил Левски" за тази цел, нищо, че срещу Грузия имаше по-малко и от на селски мач публика, и това в столицата на България, когато играе Националният отбор на България.Дали нямаше да са повече в Пловдив, Бургас, Варна....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 окт 2009 07:46

Кашчей написа:Милан, това си е абсолютно точно.Вижда се, че София е преситена от събития и възможности, но се иска още и още...нищо, че може да няма посещаемост-важното е, да е в София.Какво пречеше някои от мачовете на националният отбор да се играят на друг стадион, извън София?Поне за това няма специални изисквания от ФИФА, като тези на УЕФА за турнирите.Обаче упорито се ползва само "Васил Левски" за тази цел, нищо, че срещу Грузия имаше по-малко и от на селски мач публика, и това в столицата на България, когато играе Националният отбор на България.Дали нямаше да са повече в Пловдив, Бургас, Варна....

На мен много ми се иска стадионът ни в Стара Загора някога да бъде реконструиран,за да може да приеме мач на националния отбор.Гарантирам ти,че ще се пука по шевовете.Спомням си един мач със Словакия на 3 март 1999 г.,когато бихме 2-0,мисля,че Илиан Илиев и Христо Йовов вкараха головете,но не съм много сигурен,все пак бях на десет години :) Та тогава имаше над 20000 зрители,умишлено не казвам по-сериозна бройка,за да не бъда обвинен в грандоманщина :mrgreen: В Пловдив могат и 40 и 50 хиляди да се съберат.Във Варна и Бургас,особено през лятото,ще е претъпкан,който и да е стадион.Не ми се мисли колко хора ще отидат на контролата с Боливия на "Васил Левски" :shock: Аз,ако се възстановя от контузията дотогава,ще съм на стадиона :P
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”