LIMASSOL написа:Някой преди беше казал че Хендо ще е следващият капитан на отбора, ако продължава така нищо чудно

Явно повиквателната за национала му подейства добре.
Дано да вземем мача с Евертън, после имаме сравнително лесни мачове и да натрупаме точки преди тежкия период през декември.
Бог да пази Луис от контузии

Какъвто и да стане ..и в 5 национала да го викат ..за мен ще си остане дърводелец ! И никога няма да харесвам играта му . Защото знам ,че той мач не може да ми реши .Защото не ме кефи как я спира как я подава. Не ме кефят и психиката му и неувереноста му .Ще се окаже пак в някой ключов момент за топ 4 в удобна позиция и той няма да я вкара.
Вчера предпочитах ,да играе Алън или Алберто . И ако играеха те ,резултата нямаше да е по различен . Но поне щеше да гледам нещо различно .Особено от Алберто винаги може да се очаква нещо креативно .
Хендерсън се опита пред наказателното да играе с едно докосване .Отбелязвам го като напредък.
Евъртън ще ги бием ,има израстване в играта им ,но ще ги бием . В интерест на истината ,очаквах по слабо представяне от тях при тоя треньор ,но те ме изненадват приятно . Саутхямтън също надскачат себе си до тоя момент. А отборите от долната половина на таблицата пък са станали още по слаби от миналата .
Няма никакъв смисъл да спорим ,повече за Хендерсън . Във всеки един отбор ,има фенове ,които не харесват даден играч и фенове ,които го харесват .
Това е нормално. Важното е ,че Ливърпул върви в правилната посока ,благодарение най вече на големиците Брендън и Луис .
Ако отворя ,обаче комантарите за Луис и Брендън преди година ,ще се спукам от смях .

Роджърс бие малките отбори а предните треньорчета не можеха . Това са изключително важни точки по пътя към целта.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.