Ливърпул - Фулъм 09.11.2013 | 17:00| 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Ливърпул - Фулъм 09.11.2013 | 17:00

Мнениеот wu_dnica » 10 ное 2013 00:12

Pupper_ написа:Ливърпул си има треньор - Брендън Роджърс. Именно този човек, гласува доверие на Хендерсън във всеки един мач от ВЛ до момента. Ако някой от този форум, се чувства по-голям от треньора на Ливърпул, сериозно трябва да се замисли!

За никакъв не се мисля.....,но не го понасям тоя,това е!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 ное 2013 01:16

iliev72 написа:
wolf написа:
iliev72 написа:Само така ! Нищо ,че малко ме боли заради Бербо ! Не гледах мача , но вероятно ще потърся торент за да го гледам ;)
Лошо , че няма гол за Стърижд , но и така бива ;)

Заради тоя дето цял живот не се научи че да стане някой трябва да почне да пресира и да показва малко агресия ли? Няма такъв меланхолик, сравняващите го със Стоичков трябва да спрат да гледат футбол.

Няма как да ги сравняване ! Различен темперамент , различен манталитет , различно поколение , различен пост в отбора ! Няма място за сравнение ! Освен , че двамата са българи !

Имаше хора ги сравняваха.. Единия е великан, другия си остана мишка и *****.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 10 ное 2013 10:23

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 10 ное 2013 10:38

Pupper_ написа:Ливърпул си има треньор - Брендън Роджърс. Именно този човек, гласува доверие на Хендерсън във всеки един мач от ВЛ до момента. Ако някой от този форум, се чувства по-голям от треньора на Ливърпул, сериозно трябва да се замисли!

Много добре казано. Хендерсън през целият сезон има само един слаб мач този с Арсенал

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 ное 2013 11:30

The Crow написа:

Много добре казано. Хендерсън през целият сезон има само един слаб мач този с Арсенал

Срещу Арсенал нямаше играч който да игра силно.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 ное 2013 11:34

Някой преди беше казал че Хендо ще е следващият капитан на отбора, ако продължава така нищо чудно :) Явно повиквателната за национала му подейства добре.
Дано да вземем мача с Евертън, после имаме сравнително лесни мачове и да натрупаме точки преди тежкия период през декември.
Бог да пази Луис от контузии :idea:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 ное 2013 12:16

LIMASSOL написа:Някой преди беше казал че Хендо ще е следващият капитан на отбора, ако продължава така нищо чудно :) Явно повиквателната за национала му подейства добре.
Дано да вземем мача с Евертън, после имаме сравнително лесни мачове и да натрупаме точки преди тежкия период през декември.

Какъвто и да стане ..и в 5 национала да го викат ..за мен ще си остане дърводелец ! И никога няма да харесвам играта му . Защото знам ,че той мач не може да ми реши .Защото не ме кефи как я спира как я подава. Не ме кефят и психиката му и неувереноста му .Ще се окаже пак в някой ключов момент за топ 4 в удобна позиция и той няма да я вкара.
Вчера предпочитах ,да играе Алън или Алберто . И ако играеха те ,резултата нямаше да е по различен . Но поне щеше да гледам нещо различно .Особено от Алберто винаги може да се очаква нещо креативно .
Хендерсън се опита пред наказателното да играе с едно докосване .Отбелязвам го като напредък.
Евъртън ще ги бием ,има израстване в играта им ,но ще ги бием . В интерест на истината ,очаквах по слабо представяне от тях при тоя треньор ,но те ме изненадват приятно . Саутхямтън също надскачат себе си до тоя момент. А отборите от долната половина на таблицата пък са станали още по слаби от миналата .
Няма никакъв смисъл да спорим ,повече за Хендерсън . Във всеки един отбор ,има фенове ,които не харесват даден играч и фенове ,които го харесват .
Това е нормално. Важното е ,че Ливърпул върви в правилната посока ,благодарение най вече на големиците Брендън и Луис .
Ако отворя ,обаче комантарите за Луис и Брендън преди година ,ще се спукам от смях . :)
Роджърс бие малките отбори а предните треньорчета не можеха . Това са изключително важни точки по пътя към целта.
Последна промяна от suareshampion на 10 ное 2013 13:05, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 ное 2013 12:54

LIMASSOL написа:Някой преди беше казал че Хендо ще е следващият капитан на отбора, ако продължава така нищо чудно :) Явно повиквателната за национала му подейства добре.

Евертън доста изненадщо завършиха 0:0 с Кристал Палас мисля,че ще ги бием!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 10 ное 2013 13:40

Фулъм са пътници. Много са зле завалийките. Напълно очаквана победа, трябваше още да им вкараме. Сега остава да смачкаме и Евертън.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 10 ное 2013 19:38

Pupper_ написа:Честита победа! Сега Свраките да отнемат точки от АБВ :roll:

Като съм тръгнал с пожеланията (гледам, че ми се получават), а дано мача в момента завърши така (1:0), или в краен случай Арсенал се доберат до равенство. Максимум :twisted:

Върни се в “Ливърпул”