Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.
Тази тактика с изчакването противникът сам да се победи май няма да стане, наистина сме гола вода в офанзивен план от няколко мача насам. Вижда се, че отборът е доста по-спокоен при наличието на типичен дефанзивен халф, било то дори и Микел. Рамирес-Лампард не могат да изкарат цял сезон опорна двойка халфове, при втория гол се видя Рамирес колко закъсня. Хубавото в този мач е, че Ето'о започва да трупа самочувствие с тези голове и че рекорда на Моу не падна. За пропуска на Ба нямам думи. Далеч сме от титлата все още. 

-
Спасихме серията на Баце Моу, ама другото ...
Това е 3-ти мач, в който нищо не играем.
Да, и срещу Шалке бяхме зле, ама добре че онези са спрели съвсем към момента.
Според мен има нещо сбъркано в нагласата на отбора...
Можеби и Жозе малко стресира играчите, като не им спестява нищо, когато са се представили лошо.
Имаме чудесни атакуващи играчи, но головите положения от началото на сезона са кът.
Не искам да давам съвети на Моуриньо, но е видно, че планът да се играе на макс само в определен отрязък от 90-те мин. не сработва.
Според мен загубихме точките заради пасивното 1-во полувреме и мин. та чак до времето когато ни поведоха.
Няма обаче смисъл от мрънкане.
Това е резултатът, вярвам, че това е последният негативен резултат през този месец.
Имаме играчи на световно равнище, трябва Мениджъра ни само да по-промени леко нещата в нагласата и тактиката.
Това е 3-ти мач, в който нищо не играем.
Да, и срещу Шалке бяхме зле, ама добре че онези са спрели съвсем към момента.
Според мен има нещо сбъркано в нагласата на отбора...
Можеби и Жозе малко стресира играчите, като не им спестява нищо, когато са се представили лошо.
Имаме чудесни атакуващи играчи, но головите положения от началото на сезона са кът.

Не искам да давам съвети на Моуриньо, но е видно, че планът да се играе на макс само в определен отрязък от 90-те мин. не сработва.
Според мен загубихме точките заради пасивното 1-во полувреме и мин. та чак до времето когато ни поведоха.
Няма обаче смисъл от мрънкане.
Това е резултатът, вярвам, че това е последният негативен резултат през този месец.
Имаме играчи на световно равнище, трябва Мениджъра ни само да по-промени леко нещата в нагласата и тактиката.
riak4 написа:Nomer_9 написа:Виждате ли какво става? Виждате ли какъв отбор а направил Моу, който никой няма правo да критикува... 100 милиона за трансфери и почти готов отбор а не можем да бием вече и у дома тимчета като Уест Бромич... но аз като кажа, че много неща се объркаха в отбора лятото, тука една групичка дето сигурно мисли, че на Моу даже лайна_а са му златни веднага се нахвърля срещу мене...
УБА не са случаен отбор. Победиха Юнайтед и направиха реми с Арсенал. Проблема според мен в днешния мач, а и мача с Нюкясъл е, че първото полувреме противниците ни нямат едно чисто голово положение, а след почивката просто спираме да играем и оставяме иниациятивата на противника. След, като допуснем гол започва да ги натискаме и да играем, като отбор. Не знам на какво се дължи това. Надявам се Моу да промени това, защото това не е проблем от този сезон.
А ние имахме ли чисто положение през първите полувреме на двата двубоя? Като изключим гредата след ъглов удар срещу Касъл,не се сещам за такова.Само дебнем противника и го чакаме да сгреши.И въпреки че вкарваме от нищото,не се опитваме да вкараме и втори,ами се връщаме в защита и пак ДЕБНЕМ,но този път за контри.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- blue_till_i_die
- Контакти:
Играхме адски зле.
При построяването на втория гол на Уест Бром имаше нарушение и Чех допусна супер тъпо да му се изплъзне топката, за нас нямаше дузпа, така че... Реферът беше адски зле днес.
При построяването на втория гол на Уест Бром имаше нарушение и Чех допусна супер тъпо да му се изплъзне топката, за нас нямаше дузпа, така че... Реферът беше адски зле днес.

[offtopic]

- Schleswiger...
- Контакти:
Пореден слаб мач от наша страна,но какво може да направим ние...освен да подкрепяме отбора до край.
За пореден път се убеждавам,че до този момент Оскар е по-полезен от Мата..Него го е страх да се бори за топката,но също така е и бавен.Мата би могъл да бъде титуляр само ако Оскар е дръпнат по-назад на мястото на Франки.Колкото и да обичам Лампс,просто вече не се получава..бавен е,извършва много фалове и губи много топки.Не знам за вас,но мен Ето'о този мач ми хареса или по-точно игра по-добре от миналите мачове,но нападението ни беше като цяло слабо.
Не мога да разбера защо вкарваме един гол и се оттегляме назад и след това почти винаги страдаме от това..
Не знам с какво би могъл да се оправдае този мач Моу
ПП:Ех този ноември месец...вървим супер и изведнъж през този месец ни става нещо..какво да кажа дано си изкарат поука от този мач момчетата
За пореден път се убеждавам,че до този момент Оскар е по-полезен от Мата..Него го е страх да се бори за топката,но също така е и бавен.Мата би могъл да бъде титуляр само ако Оскар е дръпнат по-назад на мястото на Франки.Колкото и да обичам Лампс,просто вече не се получава..бавен е,извършва много фалове и губи много топки.Не знам за вас,но мен Ето'о този мач ми хареса или по-точно игра по-добре от миналите мачове,но нападението ни беше като цяло слабо.
Не мога да разбера защо вкарваме един гол и се оттегляме назад и след това почти винаги страдаме от това..
Не знам с какво би могъл да се оправдае този мач Моу

ПП:Ех този ноември месец...вървим супер и изведнъж през този месец ни става нещо..какво да кажа дано си изкарат поука от този мач момчетата

0007 написа:riak4 написа:Nomer_9 написа:Виждате ли какво става? Виждате ли какъв отбор а направил Моу, който никой няма правo да критикува... 100 милиона за трансфери и почти готов отбор а не можем да бием вече и у дома тимчета като Уест Бромич... но аз като кажа, че много неща се объркаха в отбора лятото, тука една групичка дето сигурно мисли, че на Моу даже лайна_а са му златни веднага се нахвърля срещу мене...
УБА не са случаен отбор. Победиха Юнайтед и направиха реми с Арсенал. Проблема според мен в днешния мач, а и мача с Нюкясъл е, че първото полувреме противниците ни нямат едно чисто голово положение, а след почивката просто спираме да играем и оставяме иниациятивата на противника. След, като допуснем гол започва да ги натискаме и да играем, като отбор. Не знам на какво се дължи това. Надявам се Моу да промени това, защото това не е проблем от този сезон.
А ние имахме ли чисто положение през първите полувреме на двата двубоя? Като изключим гредата след ъглов удар срещу Касъл,не се сещам за такова.Само дебнем противника и го чакаме да сгреши.И въпреки че вкарваме от нищото,не се опитваме да вкараме и втори,ами се връщаме в защита и пак ДЕБНЕМ,но този път за контри.
Факт е, че и ние нямаме най-чистите положения, но поне играем по-добре от противника. Например днес Лампард и Оскар започнаха прилично мача, а в началото на второто полувреме просто ги нямаше.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE
- Keyser Soze
- Контакти:
Разочароващо беше, но точно такъв мач очаквах днес. Кой би помислил, че Торес ще липсва на Челси?

Късметлийската победа срещу Сити,закономерната загуба от Нюкасъл и несправедливото равенство днес...са все индикатори,че има някаква доста сериозна грешка в системата и колкото по-бързо се открие и изчисти,толкова по-добре за Челси.Дали е тактическа или психологическа...времето най-добре ще покаже,но пък и определно огромното его на Жозе Моуриньо,също оказва своето косвено(негативно) влияние.
Поздравления на УБА за смелата и изпълнена с тактическа грамотност игра днес,заслужаваха много повече от това равенство
Поздравления на УБА за смелата и изпълнена с тактическа грамотност игра днес,заслужаваха много повече от това равенство

-
Keyser Soze написа:Разочароващо беше, но точно такъв мач очаквах днес. Кой би помислил, че Торес ще липсва на Челси?![]()
Знаеш, че винаги съм го защитавал, но не мисля че и с него щеше да е кой-знае колко по различно днес.

Просто халфовете ни не създаваха положения...