Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doc_
Контакти:

Re: Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Мнениеот doc_ » 09 ное 2013 19:15

Тази тактика с изчакването противникът сам да се победи май няма да стане, наистина сме гола вода в офанзивен план от няколко мача насам. Вижда се, че отборът е доста по-спокоен при наличието на типичен дефанзивен халф, било то дори и Микел. Рамирес-Лампард не могат да изкарат цял сезон опорна двойка халфове, при втория гол се видя Рамирес колко закъсня. Хубавото в този мач е, че Ето'о започва да трупа самочувствие с тези голове и че рекорда на Моу не падна. За пропуска на Ба нямам думи. Далеч сме от титлата все още. :?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 ное 2013 19:16

Спасихме серията на Баце Моу, ама другото ...

Това е 3-ти мач, в който нищо не играем.
Да, и срещу Шалке бяхме зле, ама добре че онези са спрели съвсем към момента.

Според мен има нещо сбъркано в нагласата на отбора...
Можеби и Жозе малко стресира играчите, като не им спестява нищо, когато са се представили лошо.
Имаме чудесни атакуващи играчи, но головите положения от началото на сезона са кът. :|

Не искам да давам съвети на Моуриньо, но е видно, че планът да се играе на макс само в определен отрязък от 90-те мин. не сработва.
Според мен загубихме точките заради пасивното 1-во полувреме и мин. та чак до времето когато ни поведоха.

Няма обаче смисъл от мрънкане.
Това е резултатът, вярвам, че това е последният негативен резултат през този месец.
Имаме играчи на световно равнище, трябва Мениджъра ни само да по-промени леко нещата в нагласата и тактиката.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 09 ное 2013 19:19

riak4 написа:
Nomer_9 написа:Виждате ли какво става? Виждате ли какъв отбор а направил Моу, който никой няма правo да критикува... 100 милиона за трансфери и почти готов отбор а не можем да бием вече и у дома тимчета като Уест Бромич... но аз като кажа, че много неща се объркаха в отбора лятото, тука една групичка дето сигурно мисли, че на Моу даже лайна_а са му златни веднага се нахвърля срещу мене...

УБА не са случаен отбор. Победиха Юнайтед и направиха реми с Арсенал. Проблема според мен в днешния мач, а и мача с Нюкясъл е, че първото полувреме противниците ни нямат едно чисто голово положение, а след почивката просто спираме да играем и оставяме иниациятивата на противника. След, като допуснем гол започва да ги натискаме и да играем, като отбор. Не знам на какво се дължи това. Надявам се Моу да промени това, защото това не е проблем от този сезон.

А ние имахме ли чисто положение през първите полувреме на двата двубоя? Като изключим гредата след ъглов удар срещу Касъл,не се сещам за такова.Само дебнем противника и го чакаме да сгреши.И въпреки че вкарваме от нищото,не се опитваме да вкараме и втори,ами се връщаме в защита и пак ДЕБНЕМ,но този път за контри.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 09 ное 2013 19:20

Играхме адски зле.
При построяването на втория гол на Уест Бром имаше нарушение и Чех допусна супер тъпо да му се изплъзне топката, за нас нямаше дузпа, така че... Реферът беше адски зле днес.

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Schleswiger...
Контакти:

Мнениеот Schleswiger... » 09 ное 2013 19:24

Пореден слаб мач от наша страна,но какво може да направим ние...освен да подкрепяме отбора до край.
За пореден път се убеждавам,че до този момент Оскар е по-полезен от Мата..Него го е страх да се бори за топката,но също така е и бавен.Мата би могъл да бъде титуляр само ако Оскар е дръпнат по-назад на мястото на Франки.Колкото и да обичам Лампс,просто вече не се получава..бавен е,извършва много фалове и губи много топки.Не знам за вас,но мен Ето'о този мач ми хареса или по-точно игра по-добре от миналите мачове,но нападението ни беше като цяло слабо.
Не мога да разбера защо вкарваме един гол и се оттегляме назад и след това почти винаги страдаме от това..
Не знам с какво би могъл да се оправдае този мач Моу :)

ПП:Ех този ноември месец...вървим супер и изведнъж през този месец ни става нещо..какво да кажа дано си изкарат поука от този мач момчетата

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 09 ное 2013 19:25

0007 написа:
riak4 написа:
Nomer_9 написа:Виждате ли какво става? Виждате ли какъв отбор а направил Моу, който никой няма правo да критикува... 100 милиона за трансфери и почти готов отбор а не можем да бием вече и у дома тимчета като Уест Бромич... но аз като кажа, че много неща се объркаха в отбора лятото, тука една групичка дето сигурно мисли, че на Моу даже лайна_а са му златни веднага се нахвърля срещу мене...

УБА не са случаен отбор. Победиха Юнайтед и направиха реми с Арсенал. Проблема според мен в днешния мач, а и мача с Нюкясъл е, че първото полувреме противниците ни нямат едно чисто голово положение, а след почивката просто спираме да играем и оставяме иниациятивата на противника. След, като допуснем гол започва да ги натискаме и да играем, като отбор. Не знам на какво се дължи това. Надявам се Моу да промени това, защото това не е проблем от този сезон.

А ние имахме ли чисто положение през първите полувреме на двата двубоя? Като изключим гредата след ъглов удар срещу Касъл,не се сещам за такова.Само дебнем противника и го чакаме да сгреши.И въпреки че вкарваме от нищото,не се опитваме да вкараме и втори,ами се връщаме в защита и пак ДЕБНЕМ,но този път за контри.

Факт е, че и ние нямаме най-чистите положения, но поне играем по-добре от противника. Например днес Лампард и Оскар започнаха прилично мача, а в началото на второто полувреме просто ги нямаше.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 09 ное 2013 19:27

Разочароващо беше, но точно такъв мач очаквах днес. Кой би помислил, че Торес ще липсва на Челси? :shock: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 ное 2013 19:32

Късметлийската победа срещу Сити,закономерната загуба от Нюкасъл и несправедливото равенство днес...са все индикатори,че има някаква доста сериозна грешка в системата и колкото по-бързо се открие и изчисти,толкова по-добре за Челси.Дали е тактическа или психологическа...времето най-добре ще покаже,но пък и определно огромното его на Жозе Моуриньо,също оказва своето косвено(негативно) влияние.
Поздравления на УБА за смелата и изпълнена с тактическа грамотност игра днес,заслужаваха много повече от това равенство ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 ное 2013 19:42

Keyser Soze написа:Разочароващо беше, но точно такъв мач очаквах днес. Кой би помислил, че Торес ще липсва на Челси? :shock: :lol:

Знаеш, че винаги съм го защитавал, но не мисля че и с него щеше да е кой-знае колко по различно днес. ;)

Просто халфовете ни не създаваха положения...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 ное 2013 19:44

Всъщност дузпа нямаше нали?
Изображение[/center]

Върни се в “Архив”