Цитат от столичен вестник:В "А" група влизат Спартак ВН и Етър,а изпадат Левски,ЦСКА,Славия и Локо СФ"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
luxorus написа:Имам една мечта.
Цитат от столичен вестник:В "А" група влизат Спартак ВН и Етър,а изпадат Левски,ЦСКА,Славия и Локо СФ"![]()
![]()
![]()
luxorus написа:luxorus написа:Имам една мечта.
Цитат от столичен вестник:В "А" група влизат Спартак ВН и Етър,а изпадат Левски,ЦСКА,Славия и Локо СФ"![]()
![]()
![]()
Ех,ще бъде такъв живот,че само си викам "Дано,дано,дано"![]()
![]()
luxorus написа:Имам една мечта.
![]()
![]()
petrof написа:Шампион от София, кога?5 години сте без титли бе смешници. Провинциалните отбори ви мачкат, където ви хванат. Ама няма ги вече Добри Джуров, Милко Балев, Ангел Солаков, няма я Народната армия и Народната милиция да ви подаряват титли и купи. Отборите подлоги на всички власти вече не са никакъв фактор и никой не ги взима на сериозно. Това е най-доброто за футбола ни.
Lyubooo написа:когато чуя Левски или ЦСКА да реват истерично заради отсъждане на съдията, през мен започват да минават най-различни чувства, като се почне от:
- любопитство, кой е тоя неорентиран съдия, който ги е порязъл, дали не е пиян или дрогиран, че свири срещу "отборите на народа".
- втрисане, какви думи използват видни функционери на тези клубове и как раболепно биват списвани от журналистчетата в караката им.
- смях, как уж "грандове" се държат като деца в детска градина, достойното държание е захвърлено в ъгъла и ставаме свидетели на серия от латоноамериканска сапунка.
- почуда, как може точно тези два отбора, които са трупали десетки титли и купи, десетилетия наред точно чрез нефутболни приоми, сега да реват така силно, вместо да стоят с наведена глава в знак на извинение, приемайки това като една дребна вендета.
- яд, че все пак се е наложило съдията да става главно действащо лице, вместо футбола!
и т.н.
Мисля че Литекс даде началото, а Лудогорец затвърди мнението, че Левски и ЦСКА са туморите на БГ футбола и че те трябва да се преродят, за да може отново да трупат привърженици, а футбола ни като цяло да започне да се развива и догонва останалите евро-държави. Но едва ли с такова реване и УПРАВЛЕНИЕ това ще стане скоро! Тези отбори винаги ще бъдат фактори в първенството ни, но трябва и те и привържениците им да влязат в новия век. Комунизма падна преди 24 години и веке не се прави чрез връзки в правителството, а чрез здраво бачкане!!! Евала на Лудогорец!!!
ЕМИЛ написа:istesta написа:Докато има Левски и Цецка футбол в България няма да има
Добре че са сини и червени да дърпат футбола напред ,че иначе останалите няма да има от кого да гледате как се прави .
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта