Цитат от столичен вестник:В "А" група влизат Спартак ВН и Етър,а изпадат Левски,ЦСКА,Славия и Локо СФ"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

luxorus написа:Имам една мечта.
Цитат от столичен вестник:В "А" група влизат Спартак ВН и Етър,а изпадат Левски,ЦСКА,Славия и Локо СФ"

luxorus написа:luxorus написа:Имам една мечта.

Ех,ще бъде такъв живот,че само си викам "Дано,дано,дано"

luxorus написа:Имам една мечта.

petrof написа:Шампион от София, кога?5 години сте без титли бе смешници. Провинциалните отбори ви мачкат, където ви хванат. Ама няма ги вече Добри Джуров, Милко Балев, Ангел Солаков, няма я Народната армия и Народната милиция да ви подаряват титли и купи. Отборите подлоги на всички власти вече не са никакъв фактор и никой не ги взима на сериозно. Това е най-доброто за футбола ни.
Lyubooo написа:когато чуя Левски или ЦСКА да реват истерично заради отсъждане на съдията, през мен започват да минават най-различни чувства, като се почне от:
- любопитство, кой е тоя неорентиран съдия, който ги е порязъл, дали не е пиян или дрогиран, че свири срещу "отборите на народа".
- втрисане, какви думи използват видни функционери на тези клубове и как раболепно биват списвани от журналистчетата в караката им.
- смях, как уж "грандове" се държат като деца в детска градина, достойното държание е захвърлено в ъгъла и ставаме свидетели на серия от латоноамериканска сапунка.
- почуда, как може точно тези два отбора, които са трупали десетки титли и купи, десетилетия наред точно чрез нефутболни приоми, сега да реват така силно, вместо да стоят с наведена глава в знак на извинение, приемайки това като една дребна вендета.
- яд, че все пак се е наложило съдията да става главно действащо лице, вместо футбола!
и т.н.
Мисля че Литекс даде началото, а Лудогорец затвърди мнението, че Левски и ЦСКА са туморите на БГ футбола и че те трябва да се преродят, за да може отново да трупат привърженици, а футбола ни като цяло да започне да се развива и догонва останалите евро-държави. Но едва ли с такова реване и УПРАВЛЕНИЕ това ще стане скоро! Тези отбори винаги ще бъдат фактори в първенството ни, но трябва и те и привържениците им да влязат в новия век. Комунизма падна преди 24 години и веке не се прави чрез връзки в правителството, а чрез здраво бачкане!!! Евала на Лудогорец!!!

ЕМИЛ написа:istesta написа:Докато има Левски и Цецка футбол в България няма да има
Добре че са сини и червени да дърпат футбола напред ,че иначе останалите няма да има от кого да гледате как се прави .

Ти си тотално неадекватен. Да, нямаше да има да видим от кого се пада от Иртишовци, Мури и т.н. Не е истина колко сте жалки. Да не говорим, че тая игра за първи път се появява във Варна.
 Ти си тотално неадекватен. Да, нямаше да има да видим от кого се пада от Иртишовци, Мури и т.н. Не е истина колко сте жалки. Да не говорим, че тая игра за първи път се появява във Варна.Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост