Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT

Мнениеот wolf » 03 ное 2013 21:57

Liverpool_EC написа:Да въпрос на време беше да го изкарате най-черния от всички и този НЕчовек,а икона–СТИВЪН ДЖЕРАРД :!: Вече някои и мърда го наричат.За човечето,с крехка психика,изрекло тази глупост аз съм му казъл отдавна къде е изходът за него :arrow: една терасата на седмия етаж и после право надолу!
Още предния кръг казвах,че схемата 3-5-2 е супер за домакински мачове със слаби отбори,ама вчера гостувахме на Арсенал...няма лошо нека се пробва,ама трудно ще стане така със тези бекове висящи постоянно на центъра,грамотен отбор естествено,че ще се възползва от това.Как може да плюете толкова по Джерард,а Сисоко просто се бил уплашил :shock: Абе,кво игра тоз' вчера бе-всяко докодване беше изгубена топка,постояно му бягаха с по 10 метра по крилото и Сако трябваше да му покрива зоната,какво направи при центрирането за първия гол,шпагат ли пробва,'кво,апък не е на 33 и не е легенда? Ами защо смениха него на почивката,НА ПОЧИВКАТА!!!!Не новобранката Фланагън,не Джерард или Хендерсън.Ми 'щото беше трагедия бе,отворете си очите.Лукас първото полувреме никъв го нямаше,второто влезе в час почна да отнема топки и хвърли няколко извеждащи паса по лявото крило,ама вече играехме с двама души повече!Нормално като сме с 3 халфа с/у 5 техни,нашите да изглеждат смешни.Ми кой по напред да спират,наляво ли,надясно ли първо да покриват.После след смените,нещата се понаредиха и взехме топката с Котиньо и Моузес...Както и да е,Роджърс се усети мнг добре и надали ще пробва пак да излезе така с/у Челси,Сити и Юнайтед като гост.
И айде вече да връщаме Агър,вместо Шкъртел,въпреки че второто взе доста топки 1:1,словака винаги е готов за издънка,всеки втори мач.
Нека някой спортен психолог да обясни,как на Суарез му е простено,от психологична гледна точка,като взе да хапе на посоки след два сезона,а на Джерард не можем да му простим,че вече няма сили да води отбора след 15 години.Ако може само от психологична гледна точка да е обяснението,не от физическа,тактическа и фактологическа :roll:
Направо нямам търпение да излезем с Алън/Алберто/Коуди/Койтощете вместо Джерард и да се посмеем след мача,нищо че ще ни се плаче.
Ясно е,че Джерард ще седна на пейката един ден,ама дайте да му намерим подходящ заместник първо,вместо да го плюем,щото няма кой !!!

Никога не съм си позволявал да хуля Джерард, да критикувам че не е във форма, че годините му тежат, че е за ПОЧИВКА - да. Но никога не съм говорил поне аз глупости от тези които спомена. Когато заслужава критика я отнася както всеки друг, факта че е легенда и най-влиятелния футболист в тоя отбор не го прави безгрешен. Но говорим за 1 мач, не за Джерард като цяло.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 ное 2013 03:21

wolf написа:
Liverpool_EC написа:Да въпрос на време беше да го изкарате най-черния от всички и този НЕчовек,а икона–СТИВЪН ДЖЕРАРД :!: Вече някои и мърда го наричат.За човечето,с крехка психика,изрекло тази глупост аз съм му казъл отдавна къде е изходът за него :arrow: една терасата на седмия етаж и после право надолу!
Още предния кръг казвах,че схемата 3-5-2 е супер за домакински мачове със слаби отбори,ама вчера гостувахме на Арсенал...няма лошо нека се пробва,ама трудно ще стане така със тези бекове висящи постоянно на центъра,грамотен отбор естествено,че ще се възползва от това.Как може да плюете толкова по Джерард,а Сисоко просто се бил уплашил :shock: Абе,кво игра тоз' вчера бе-всяко докодване беше изгубена топка,постояно му бягаха с по 10 метра по крилото и Сако трябваше да му покрива зоната,какво направи при центрирането за първия гол,шпагат ли пробва,'кво,апък не е на 33 и не е легенда? Ами защо смениха него на почивката,НА ПОЧИВКАТА!!!!Не новобранката Фланагън,не Джерард или Хендерсън.Ми 'щото беше трагедия бе,отворете си очите.Лукас първото полувреме никъв го нямаше,второто влезе в час почна да отнема топки и хвърли няколко извеждащи паса по лявото крило,ама вече играехме с двама души повече!Нормално като сме с 3 халфа с/у 5 техни,нашите да изглеждат смешни.Ми кой по напред да спират,наляво ли,надясно ли първо да покриват.После след смените,нещата се понаредиха и взехме топката с Котиньо и Моузес...Както и да е,Роджърс се усети мнг добре и надали ще пробва пак да излезе така с/у Челси,Сити и Юнайтед като гост.
И айде вече да връщаме Агър,вместо Шкъртел,въпреки че второто взе доста топки 1:1,словака винаги е готов за издънка,всеки втори мач.
Нека някой спортен психолог да обясни,как на Суарез му е простено,от психологична гледна точка,като взе да хапе на посоки след два сезона,а на Джерард не можем да му простим,че вече няма сили да води отбора след 15 години.Ако може само от психологична гледна точка да е обяснението,не от физическа,тактическа и фактологическа :roll:
Направо нямам търпение да излезем с Алън/Алберто/Коуди/Койтощете вместо Джерард и да се посмеем след мача,нищо че ще ни се плаче.
Ясно е,че Джерард ще седна на пейката един ден,ама дайте да му намерим подходящ заместник първо,вместо да го плюем,щото няма кой !!!

Никога не съм си позволявал да хуля Джерард, да критикувам че не е във форма, че годините му тежат, че е за ПОЧИВКА - да. Но никога не съм говорил поне аз глупости от тези които спомена. Когато заслужава критика я отнася както всеки друг, факта че е легенда и най-влиятелния футболист в тоя отбор не го прави безгрешен. Но говорим за 1 мач, не за Джерард като цяло.

Споко бе,не си ти-той си знае кой е,вечно не му издържат нервичките,като паднем на момченцето и псува на ред всички играчи,ама да каже за Джерард,че е мърда беше върхът на кощунството му :!:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 ное 2013 08:23

Айде кажи ми какво направи Джерард за тези 10 мача, като изключим двете отбелязани дузпи? Какво? Играе ми като мърда и това е, което си е така, не мога да го скрия.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 ное 2013 10:55

Liverpool forever_95 написа:Айде кажи ми какво направи Джерард за тези 10 мача, като изключим двете отбелязани дузпи? Какво? Играе ми като мърда и това е, което си е така, не мога да го скрия.

Малък ,критикувай,но не използвай обидни епитети срещу Стиви . Прав е човека.
Аз лично ,уважавам Джерард най много от всички в тоя клуб. Болно ми е ,че няма титла. Искам да има и вярвам ,че ще има до края на кариерата си ,но няма да е срамно ,ако я вземе и като резерва .
Нищо няма да му стане на Роджърс ,ако пробва един два мача ,да играем без него и да видим ,дали ще е по добре или същата работа или по зле . Ако е по зле ,още през януари ,да взима ,подходящия халф !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 ное 2013 13:17

Ся ,Сисоко си беше трагедия .Никой не му е спестил критиките ,нали така ? Сисоко може много повече ,но за мен ,слабата му игра се дължеше на някво напрежение у него и притеснителност. Поне по изражението на лицето му и действията ,това ми е извода.
Не сме били 3 срещу 5 халфа ?! Двамата бекове ,преливат и в халфове ,нали така ? Това са халф бекове .
Аз също ,не съм много доволен от схемата ,с която започна Роджърс ,обаче по други причини .
След като няма нужните бекове ,не трябваше да излиза с тая схема .
Фланагън ? Ся ако имаме Джонсон ок или Дани Алвеш ,ама Фланагън срещу Арсенал ?! И другия и той се насра ?! Но това не оправдава Джерард ,само да ти кажа ,нали ? Гледай пак мача и виж за какво става въпрос ?
За смяна на Шкъртел със Агер съм на 100 % съгласен . А защо и Илори да не се използва в някой мач ? Примерно срещу Норич.
На Суарес викаш му е простено ? Ха
Аз не мисля така. Достатъчно си го нахранихте вие ,айде моля ти се ? И още си го нареждат някои и палят свещички да напусне.
Който играе слабо ,трябва да се седне на пейката .Аз като треньор така процедирам и мисля ,че това е правилния начин. Не се съобразявам с имена.
Ситуацията с Джерард е сложна . Хубаво ни е носил на гърба си ,но пък като се замислиш ,къде е титлата ?
Няма незаменими играчи. Няма да умре някой ,ако Стиви седне на пейката . Недей толкова да драматизираш. Нека видим един мач без него и тогава да говориш ,кой ще плаче. Сега всичко е празни приказки. Аз не мсиля ,че младите Алън или Алберто примерно ,ще си позволят да се разхождат чак до такава степен ? Tи как мислиш ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 14:39

Добър мач стана, мойте хора биха - въобще , перфект :mrgreen: Сега се надявам и от Борусия да се вземе нещо ( точки, не 3-4 гола :lol: ). На Ливърпул пожелавам място в топ4 и ШЛ догодина, че ми писна да гледам фигуранти като Сити с по 200-300 млн. бюджети, дето Байерн срещу тях изглежда, че играят с ученици :mrgreen: Очаквах победа, даже и с баща ми спорехме преди мача ( той е ортодоксален фен - ЦСКА и Ливърпул :mrgreen: ), но просто Арсенал имаше повече аргументи да вземе мача - по-добра форма, домакинство, контузии на важни играчи в Ливърпул и най-вече много силната халфова линия, даже една от най-силните в Европа в момента ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 ное 2013 16:00

suareshampion , това е начина да се комуникира в един форум ! Ако продължаваш така ще има много по-малко писане на глупости. Споделяме си мнението без нарицателни към който и да е.

П.С. Джерард - почивка и то задължителна ! Трябва да седне на пейката срещу Фулъм, защото изнемогва. По-добър отбор не оставя това не наказано. Има нужда от една почивка, все пак не е на 20 години, нито е на позиция, в който не се изисква да се мърда кой знае колко(пример Тоти !).
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 ное 2013 17:15

suareshampion написа:Ся ,Сисоко си беше трагедия .Никой не му е спестил критиките ,нали така ? Сисоко може много повече ,но за мен ,слабата му игра се дължеше на някво напрежение у него и притеснителност. Поне по изражението на лицето му и действията ,това ми е извода.
Не сме били 3 срещу 5 халфа ?! Двамата бекове ,преливат и в халфове ,нали така ? Това са халф бекове .
Аз също ,не съм много доволен от схемата ,с която започна Роджърс ,обаче по други причини .
Фланагън ? Ся ако имаме Джонсон ок или Дани Алвеш ,ама Фланагън срещу Арсенал ?! И другия и той се насра ?! Но това не оправдава Джерард ,само да ти кажа ,нали ? Гледай пак мача и виж за какво става въпрос ?
За смяна на Шкъртел със Агер съм на 100 % съгласен . А защо и Илори да не се използва в някой мач ? Примерно срещу Норич.
Аз не мисля така. Достатъчно си го нахранихте вие ,айде моля ти се ? И още си го нареждат някои и палят свещички да напусне.
Който играе слабо ,трябва да се седне на пейката .Аз като треньор така процедирам и мисля ,че това е правилния начин. Не се съобразявам с имена.
Ситуацията с Джерард е сложна . Хубаво ни е носил на гърба си ,но пък като се замислиш ,къде е титлата ?
Няма незаменими играчи. Няма да умре някой ,ако Стиви седне на пейката . Недей толкова да драматизираш. Нека видим един мач без него и тогава да говориш ,кой ще плаче. Сега всичко е празни приказки. Аз не мсиля ,че младите Алън или Алберто примерно ,ще си позволят да се разхождат чак до такава степен ? Tи как мислиш ?

Абе критики,критики,ама не видях някой да му вика мърда,за сметка на С.Джерард,а за мен Сисоко направи далеч по слаб мач от Джерард.
Бековете трябва да преливат в халфове по принцип(затова и схемата е 3-5-2,а не 5-3-2) ама ти на практика видя ли го това нещо,затова в хода на мача останахме 3 с/у 5.Ти видя ли Джарард как побесня първото полувреме и ги приканваше да се изтеглят по напред защитниците за да помагат с пресата!Лукас и Сако постоянно трябваше да покриват зоната на Сисоко и от там идваше пълната дезорганизация пред и в наказателното ни поле първото полувреме.А на Арсенал халфовете,ако не се възползват-кой друг?Фланагън беше по-добре отколкото си представях,ама е далеч от Джонсън...
На Суарез ми е интересно,как му прости,щото бил темпераментен,а от Джарард искаш да ни поведе.Еми колко да ни води,той като не е темпераментен,да не е от желязо.Хем ревете,че бил за пейка,ама пък трябвало и да ни води? Еми другия мач,ако излезем с Алън,кой ще ни води,ако падаме?Ами кога другите лидери ще се нагърбят с отговорност?Драматизирам,защото почват с обиди и към този човек,не защото ще седне на пейката.Еи виж ся и ти 'кви неща пишеш-носил ни,ама къде е титлата :shock: Ами той ли е винивен,че не му намериха 5,6 читави съотборника за 15 г.Ами що я пишеш ся таз' глупост.Ами Суарез,като вкарва много къде е Шампионската Лига :?: То всеки може да напише 'квото си иска,въпроса е да имаш нерви и разум да се въздържаш,като знаеш че е глупост.Иначе всички щяхме да сме просто...темпераментни ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 ное 2013 23:03

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Ся ,Сисоко си беше трагедия .Никой не му е спестил критиките ,нали така ? Сисоко може много повече ,но за мен ,слабата му игра се дължеше на някво напрежение у него и притеснителност. Поне по изражението на лицето му и действията ,това ми е извода.

Абе критики,критики,ама не видях някой да му вика мърда,за сметка на С.Джерард,а за мен Сисоко направи далеч по слаб мач от Джерард.
Бековете трябва да преливат в халфове по принцип(затова и схемата е 3-5-2,а не 5-3-2) ама ти на практика видя ли го това нещо,затова в хода на мача останахме 3 с/у 5.Ти видя ли Джарард как побесня първото полувреме и ги приканваше да се изтеглят по напред защитниците за да помагат с пресата!Лукас и Сако постоянно трябваше да покриват зоната на Сисоко и от там идваше пълната дезорганизация пред и в наказателното ни поле първото полувреме.А на Арсенал халфовете,ако не се възползват-кой друг?Фланагън беше по-добре отколкото си представях,ама е далеч от Джонсън...
На Суарез ми е интересно,как му прости,щото бил темпераментен,а от Джарард искаш да ни поведе.Еми колко да ни води,той като не е темпераментен,да не е от желязо.Хем ревете,че бил за пейка,ама пък трябвало и да ни води? Еми другия мач,ако излезем с Алън,кой ще ни води,ако падаме?Ами кога другите лидери ще се нагърбят с отговорност?Драматизирам,защото почват с обиди и към този човек,не защото ще седне на пейката.Еи виж ся и ти 'кви неща пишеш-носил ни,ама къде е титлата :shock: Ами той ли е винивен,че не му намериха 5,6 читави съотборника за 15 г.Ами що я пишеш ся таз' глупост.Ами Суарез,като вкарва много къде е Шампионската Лига :?: То всеки може да напише 'квото си иска,въпроса е да имаш нерви и разум да се въздържаш,като знаеш че е глупост.Иначе всички щяхме да сме просто...темпераментни ;)

Да ти кажа ,мърда ми звучи мааалко по добре отколкото пут.а . И различавай нещата. Суарес кога ще го обидиш ,за това ,че се разкарва ? Никога. Щото никога не се разкарва а се раздава максимално . А не е ли това най важното ? Разбери бе човек ,трябва да забравиш за известно време ,легенди и имена ...и да търсиш тия играчи и треньори ,които ще ти носят победи . И оттам титлата . Това са много години бе човек.Цели 23 . Не те ли е срам поне малко ,като си говориш с някой фен на манафите примерно ? Не те ли бъзикат ,другите фенове ? Мен ме спукват от бъзик.
Щом е на терена Джерард е длъжен да ни води. Повечето млади играчи , се ръководят от действията на лидера в отбора.Говоря по принцип,не само в Ливърпул.Като намали лидера оборотите ,намалят ги и те .Влияят се ,малко или много от неговото поведение на терена. Като не е той на терена ,вече е друга ситуацията .
И не мисля ,че е глупост. Къде е титлата през тия 15 години ? Ето питам те ,бе човек ?Ние сме Ливърпул не Оксфорд Юнайтед ? Къде е титлата ? Ми няма я .Аз не я виждам.
Станахме за смях човек .За смях. А вие ми гледате тука ,некви второстепени неща. Суарес приказвал незнам си кво ,направил незнам си кво ..абе нали играе като луд и вкарва пък,кво те ебе кво казал.Дразнещо е да ,но чак пък толкова да драматизирате ,не го разбирам ?!
Другия пък легенда бил и за това ,трябвало да води отбора ,без значение ,че не чува петела ? Е явно аз съм по малко фен от вас ,може би .Незнам. Не мога да ги разбера аз тия неща . Вие явно искате просто да съществува тоя отбор ,аз искам обаче да печели титли .Това е разликата.
Сега ако взимахме титлата през 2-3 години или през година , щях да мисля ,като вас в момента ..но не я печелим.
И не ме разбирай погрешно. Обичам много повече Джерард ,отколкото Суарес и уважам изключително Кени Далглиш ,за това което е постигнал с тоя отбор ,преди много години.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 ное 2013 23:19

Предвид за период от 10 години какви нападатели се изредиха при нас е престъпление, че нямаме титла толкова години. Престъпление на ръководството от 90та насам и на треньорите, на практика единствения с който реално отбора беше равностоен на лидерите но никога не задържа постоянство беше при Улие до към 2002ра. Но там пък трофеи да искаш, Бенитез освен много силен 07/08 и 08/09 с друго общо взето не се отчете. Тая ШЛ прословута стана но заради неговия собствен инат за малко да го загубим тоя мач със забиването на Хаман на пейката и упорството защитната 4ка от кретени да играе постоянно заедно без един свестен трансфер за тая зона/нея 4ка от 2005та/. Дано от Сисоко да излезе нещо защото аз лично не съм намерил бек който да харесвам от Аурелио насам

Върни се в “Ливърпул”