Liverpool_EC написа:Да въпрос на време беше да го изкарате най-черния от всички и този НЕчовек,а икона–СТИВЪН ДЖЕРАРДВече някои и мърда го наричат.За човечето,с крехка психика,изрекло тази глупост аз съм му казъл отдавна къде е изходът за него
една терасата на седмия етаж и после право надолу!
Още предния кръг казвах,че схемата 3-5-2 е супер за домакински мачове със слаби отбори,ама вчера гостувахме на Арсенал...няма лошо нека се пробва,ама трудно ще стане така със тези бекове висящи постоянно на центъра,грамотен отбор естествено,че ще се възползва от това.Как може да плюете толкова по Джерард,а Сисоко просто се бил уплашилАбе,кво игра тоз' вчера бе-всяко докодване беше изгубена топка,постояно му бягаха с по 10 метра по крилото и Сако трябваше да му покрива зоната,какво направи при центрирането за първия гол,шпагат ли пробва,'кво,апък не е на 33 и не е легенда? Ами защо смениха него на почивката,НА ПОЧИВКАТА!!!!Не новобранката Фланагън,не Джерард или Хендерсън.Ми 'щото беше трагедия бе,отворете си очите.Лукас първото полувреме никъв го нямаше,второто влезе в час почна да отнема топки и хвърли няколко извеждащи паса по лявото крило,ама вече играехме с двама души повече!Нормално като сме с 3 халфа с/у 5 техни,нашите да изглеждат смешни.Ми кой по напред да спират,наляво ли,надясно ли първо да покриват.После след смените,нещата се понаредиха и взехме топката с Котиньо и Моузес...Както и да е,Роджърс се усети мнг добре и надали ще пробва пак да излезе така с/у Челси,Сити и Юнайтед като гост.
И айде вече да връщаме Агър,вместо Шкъртел,въпреки че второто взе доста топки 1:1,словака винаги е готов за издънка,всеки втори мач.
Нека някой спортен психолог да обясни,как на Суарез му е простено,от психологична гледна точка,като взе да хапе на посоки след два сезона,а на Джерард не можем да му простим,че вече няма сили да води отбора след 15 години.Ако може само от психологична гледна точка да е обяснението,не от физическа,тактическа и фактологическа![]()
Направо нямам търпение да излезем с Алън/Алберто/Коуди/Койтощете вместо Джерард и да се посмеем след мача,нищо че ще ни се плаче.
Ясно е,че Джерард ще седна на пейката един ден,ама дайте да му намерим подходящ заместник първо,вместо да го плюем,щото няма кой !!!
Никога не съм си позволявал да хуля Джерард, да критикувам че не е във форма, че годините му тежат, че е за ПОЧИВКА - да. Но никога не съм говорил поне аз глупости от тези които спомена. Когато заслужава критика я отнася както всеки друг, факта че е легенда и най-влиятелния футболист в тоя отбор не го прави безгрешен. Но говорим за 1 мач, не за Джерард като цяло.