ralka_levskarka написа:
Някой левскар(съдя по ''мацането'' на картината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:На таз картинка може да се зададе въпроса: Колко триъгълника виждаш?![]()
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:
Някой левскар(съдя по ''мацането'' на картината) е имал доста добро развито...въображение!
Тва сигурно от третокласник е правено!
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:
Някой левскар(съдя по ''мацането'' на картината) е имал доста добро развито...въображение!
Тва сигурно от третокласник е правено!
Честно казано Ботевист го е пуснал, оправяйте се, грам няма се разправям
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Кви са тия чертежи беАз грам не разбирам от геометрия и гледам, че това е криво и неправилно.
За мен е вдигната засада, защото съдията не вижда футболиста на Черно Море, който е на една линия с Илиев, щото Вальо го "скрива", ако ме разбирате. Не е целенасочено, просто некадърност.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:Кви са тия чертежи беАз грам не разбирам от геометрия и гледам, че това е криво и неправилно.
За мен е вдигната засада, защото съдията не вижда футболиста на Черно Море, който е на една линия с Илиев, щото Вальо го "скрива", ако ме разбирате. Не е целенасочено, просто некадърност.
Red_Girl написа:rhaegar написа:Кви са тия чертежи беАз грам не разбирам от геометрия и гледам, че това е криво и неправилно.
Аман от некадърници... Вън! Не трябва да им се дава да свирят. Убедена съм, че ако съдия свири мачове, няма да има недоволни. Ние сме перфектни във всяко едно отношение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта