Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2013 21:35

ralka_levskarka написа:Изображение

Някой левскар(съдя по ''мацането'' на картината :lol: ) е имал доста добро развито...въображение! :lol: Тва сигурно от третокласник е правено! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 21:39

На таз картинка може да се зададе въпроса: Колко триъгълника виждаш? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 03 ное 2013 21:42

Red_Girl написа:На таз картинка може да се зададе въпроса: Колко триъгълника виждаш? :lol: :lol:

Ако броим и твоя, и тоя в панталоните на футболистите - 10 :lol:
Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 ное 2013 21:46

delqnski47 написа:

Някой левскар(съдя по ''мацането'' на картината :lol: ) е имал доста добро развито...въображение! :lol: Тва сигурно от третокласник е правено! :lol:

Честно казано Ботевист го е пуснал, оправяйте се, грам няма се разправям 8-)
Image

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 03 ное 2013 21:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hvthT8dikeI[/youtube] Поздрав за Тройчо :lol:
Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2013 21:50

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

Честно казано Ботевист го е пуснал, оправяйте се, грам няма се разправям 8-)

Как се изниза мазно мазно.... :mrgreen: :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2013 21:53

Кви са тия чертежи бе :lol: Аз грам не разбирам от геометрия и гледам, че това е криво и неправилно.

За мен е вдигната засада, защото съдията не вижда футболиста на Черно Море, който е на една линия с Илиев, щото Вальо го "скрива", ако ме разбирате. Не е целенасочено, просто некадърност.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 21:55

rhaegar написа:Кви са тия чертежи бе :lol: Аз грам не разбирам от геометрия и гледам, че това е криво и неправилно.

За мен е вдигната засада, защото съдията не вижда футболиста на Черно Море, който е на една линия с Илиев, щото Вальо го "скрива", ако ме разбирате. Не е целенасочено, просто некадърност.

Аман от некадърници... Вън! Не трябва да им се дава да свирят. Убедена съм, че ако съдия свири мачове, няма да има недоволни. Ние сме перфектни във всяко едно отношение.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2013 21:55

rhaegar написа:Кви са тия чертежи бе :lol: Аз грам не разбирам от геометрия и гледам, че това е криво и неправилно.

Интересното е,че страничния вдига флага леко със закъснение!Явно се е чудел кво да направи!Така че по скоро го е видял,а и всичко е в движение...Вальо надали го е покривал в целия интервал на 100% :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2013 21:56

Red_Girl написа:

Аман от некадърници... Вън! Не трябва да им се дава да свирят. Убедена съм, че ако съдия свири мачове, няма да има недоволни. Ние сме перфектни във всяко едно отношение.

Еми вън де, вън. Миналата година като ги сменяха след нашите мачове, що не викахте "вън", а се смеехте?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”