БАТЕ ще се окаже оправна кака!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- petrof
- Контакти:
Re: БАТЕ ще се окаже оправна кака!
Евала на пичовете от БАТЕ. Аз много им се кефя. Един смотон коментатор, който коментира мача с Левски, май се казваше Явор Недев ги изкара някакви селяци, трактористи, олигофрени... Абе кой си тръгнал да обиждаш бе вуйчо, не виждаш ли че по големи селяни от нашите "грандове" ЦСКА и Левски няма.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- INZAGHI_99
- Контакти:
al_ex1 написа:INZAGHI_99 написа:аз в момента го гледам, чесно на шега ще взема да се съмоубия. тия направо ме убиват с футбол от преди 20 години, играят с либеро лелелеллелеелелле. ще се гръмна.
Ами направо се гръмни,защото тея дето играят футбол от преди 20 години ви направиха за смях!![]()
![]()
ми аз за това го казвам.
Защото много пъти го споменавам , че това с което не подигравате 1:17 можеше да се продотврати, но не и при малумника Мъри, понеже той тръгна да се надиграва с Акулите, а не видя каква мишка е той, защото ако си бе затворил играта и контри, далеч се съмнявам за 1:17, да боли ме и ми става още по болно, като гледам какво правят смешните отбори, а ние и вие седим и играем с беласица, а в европа мачове се печелят не с открит футбол а с тактика и хитрост, която липсва при ония бездарник Стоилов. има едно ако беше ги затворил, да ама АКОто цапа и мирише
Последна промяна от INZAGHI_99 на 21 окт 2008 21:06, променено общо 1 път.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- blue magic
- Контакти:
По добре да ритне ат, отколкото магаре. Това не е въпрос на гледна точка, а народна мъдрост. Но за ужас на феновете на ЦЕЦА, БАТЕ се оказва много стойностен отбор. Или сега трябва да обяснявам какво представляват Зенит, Ювентус и Андерлехт.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- POPCORN
- Контакти:
Eвала на хората с мачовете от Левски не впечатлиха с нищо обаче играят със сърце и това им помага много!Пък и според мене бая отбори ги подценяват!Евала пак им правя!Такива отбори имат място в Шампионската лига!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- nostradamus
- Контакти:
http://www.justin.tv/psnx3
НИЕ ВСЕ НЯКОГА ПАК ЩЕ ИГРАЕМ И ТОГАВА ЩЕ ВЗЕМЕМ ТОЧКИ,ЦЕЦА НИКОГА НЯМА ДА ИГРАЕ,ЗАЩОТО ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ Я ЗАКРИЯТ ЗАЕДНО С КРЕМИКОВЦИ
rostheboss написа:Куцо и сакато взе точки в ШЛ , само ПФК"Калъфка" се радва на 006 1:17.
НИЕ ВСЕ НЯКОГА ПАК ЩЕ ИГРАЕМ И ТОГАВА ЩЕ ВЗЕМЕМ ТОЧКИ,ЦЕЦА НИКОГА НЯМА ДА ИГРАЕ,ЗАЩОТО ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ Я ЗАКРИЯТ ЗАЕДНО С КРЕМИКОВЦИ
Батков вън!
- INZAGHI_99
- Контакти:
понеже много ме питате на лс, къде го гледам мача, дават го по руската тв и в нета през myp2p.eu - там мачове на живо
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- rostheboss
- Контакти:
blue magic написа:По добре да ритне ат, отколкото магаре. Това не е въпрос на гледна точка, а народна мъдрост. Но за ужас на феновете на ЦЕЦА, БАТЕ се оказва много стойностен отбор. Или сега трябва да обяснявам какво представляват Зенит, Ювентус и Андерлехт.
Все пак не забравяй , че в Мадрид ги нарекоха "футболна карикатура - най-слабия отбор на света ".

- INZAGHI_99
- Контакти:
- Lord of memories
- Контакти:
- rostheboss
- Контакти:
nostradamus написа:http://www.justin.tv/psnx3rostheboss написа:Куцо и сакато взе точки в ШЛ , само ПФК"Калъфка" се радва на 006 1:17.
Мечтай и сънувай говедце . След нова година взимаме Благо Георгиев . Аре на бас .

Върни се в “Футбол - България”