БАТЕ ще се окаже оправна кака!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- petrof
- Контакти:
Re: БАТЕ ще се окаже оправна кака!
Евала на пичовете от БАТЕ. Аз много им се кефя. Един смотон коментатор, който коментира мача с Левски, май се казваше Явор Недев ги изкара някакви селяци, трактористи, олигофрени... Абе кой си тръгнал да обиждаш бе вуйчо, не виждаш ли че по големи селяни от нашите "грандове" ЦСКА и Левски няма.

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
						Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- INZAGHI_99
- Контакти:
al_ex1 написа:INZAGHI_99 написа:аз в момента го гледам, чесно на шега ще взема да се съмоубия. тия направо ме убиват с футбол от преди 20 години, играят с либеро лелелеллелеелелле. ще се гръмна.
Ами направо се гръмни,защото тея дето играят футбол от преди 20 години ви направиха за смях!

ми аз за това го казвам.
Защото много пъти го споменавам , че това с което не подигравате 1:17 можеше да се продотврати, но не и при малумника Мъри, понеже той тръгна да се надиграва с Акулите, а не видя каква мишка е той, защото ако си бе затворил играта и контри, далеч се съмнявам за 1:17, да боли ме и ми става още по болно, като гледам какво правят смешните отбори, а ние и вие седим и играем с беласица, а в европа мачове се печелят не с открит футбол а с тактика и хитрост, която липсва при ония бездарник Стоилов. има едно ако беше ги затворил, да ама АКОто цапа и мирише
					Последна промяна от INZAGHI_99 на 21 окт 2008 21:06, променено общо 1 път.

БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
						- blue magic
- Контакти:
По добре да ритне ат, отколкото магаре. Това не е въпрос на гледна точка, а народна мъдрост. Но за ужас на феновете на ЦЕЦА, БАТЕ се оказва много стойностен отбор. Или сега трябва да обяснявам какво представляват Зенит, Ювентус и Андерлехт.

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
						- POPCORN
- Контакти:
Eвала на хората с мачовете от Левски не впечатлиха с нищо обаче играят със сърце и това им помага много!Пък и според мене бая отбори ги подценяват!Евала пак им правя!Такива отбори имат място в Шампионската лига!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
						дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- nostradamus
- Контакти:
http://www.justin.tv/psnx3
НИЕ ВСЕ НЯКОГА ПАК ЩЕ ИГРАЕМ И ТОГАВА ЩЕ ВЗЕМЕМ ТОЧКИ,ЦЕЦА НИКОГА НЯМА ДА ИГРАЕ,ЗАЩОТО ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ Я ЗАКРИЯТ ЗАЕДНО С КРЕМИКОВЦИ

rostheboss написа:Куцо и сакато взе точки в ШЛ , само ПФК"Калъфка" се радва на 006 1:17.
НИЕ ВСЕ НЯКОГА ПАК ЩЕ ИГРАЕМ И ТОГАВА ЩЕ ВЗЕМЕМ ТОЧКИ,ЦЕЦА НИКОГА НЯМА ДА ИГРАЕ,ЗАЩОТО ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ Я ЗАКРИЯТ ЗАЕДНО С КРЕМИКОВЦИ
Батков вън!
						- INZAGHI_99
- Контакти:
понеже много ме питате на лс, къде го гледам мача, дават го по руската тв и в нета през myp2p.eu - там мачове на живо

БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
						- rostheboss
- Контакти:
blue magic написа:По добре да ритне ат, отколкото магаре. Това не е въпрос на гледна точка, а народна мъдрост. Но за ужас на феновете на ЦЕЦА, БАТЕ се оказва много стойностен отбор. Или сега трябва да обяснявам какво представляват Зенит, Ювентус и Андерлехт.
Все пак не забравяй , че в Мадрид ги нарекоха "футболна карикатура - най-слабия отбор на света ".

- INZAGHI_99
- Контакти:
- Lord of memories
- Контакти:
- rostheboss
- Контакти:
nostradamus написа:http://www.justin.tv/psnx3rostheboss написа:Куцо и сакато взе точки в ШЛ , само ПФК"Калъфка" се радва на 006 1:17.
Мечтай и сънувай говедце . След нова година взимаме Благо Георгиев . Аре на бас .

Върни се в “Футбол - България”