Георги Илиев призна:Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Re: Георги Илиев призна:Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул

Мнениеот desi_1234_1997 » 03 ное 2013 19:15

Браво моряци! Играхте доблестно и мъжки. На такива мачове трябва да сме зрители :)
Само Черно море!!!!!!

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 03 ное 2013 19:15

Схемата е да се прецакат Локо Сф и Берое за седмото място, затова бутат гагаузите, ама го отнесе цска

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Мнениеот krasen_g » 03 ное 2013 19:17

za nas e toj religiq написа:
krasen_g написа:
lisynger написа:
za nas e toj religiq написа:И за кво е тоя целия рев , сега гледах репортажа в тубата и не видях нито едно грешно отсъждане :? Фаул , за опасна игра при първия гол , 200% дузпа и абсолютна засада при отменения гол ! За кво точно са ви претенциите :)

Къде е тая 200% дузпа?Луд ли си,какъв си?

Ами гледай репортажа и ще я видиш ;) Не 200 , а 300 % може би , просто Илиев си ритна опорния крак на Райков ;)

Сигирен ли си, че не е Тошко Янчев , а Илиев?!?!?! Нали си го гледал в някаква туба?!

Да сега като каза , видях че е Янчев ! Обърках се защото показа картон на Илиев ;) Ама не казваш ритна ли го или не :?

При първия гол фал имаше според мен, дузпа не, играта с ръка от страна на защитника има и не я свири. Идентична ситуация в нападение за ЦСКА на Гъргоров ( топката го ударив ръката ) свири. Защо не е ясно. Засада няма. На една линия са. Това е от мен.
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 ное 2013 19:18

Бреееей, даже Жоро Илиев си признава, че няма фаул срещу него но разбирачита твърдят, че има. Вашата дума срещу неговата казвате а? :lol: Ако лекето Райков не беше женски полов орган и теленце, и той щеше да си признае, че изигра умиращия лебед от едноименното произведение на Пьотър Илич Чайковски.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Мнениеот krasen_g » 03 ное 2013 19:21

rebel написа:Схемата е да се прецакат Локо Сф и Берое за седмото място, затова бутат гагаузите, ама го отнесе цска

Мисля, че Локо Сф ще се справи по- добре.
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 ное 2013 19:23

1982 написа:Гледам го, никаква дузпа, и двамата играчи са в движение и си чукват краката, Райков обаче като усети крака на нашия, веднага се строполи.

Това ако е дузпа, на Сидибе е 1 000%-ова дузпа. Ама там не се свири, нали, папагалче ??!

:lol: :lol: Райков е с гръб към Янчев , дори не го вижда ! А тва чукване (според теб) е по опорния му крак , с който трябва да стъпи на земята :lol: На тая подсечка ако викаш "чукване" :mrgreen:
Интересно ми е ако тръгнеш да бягаш и те "чукна" така по крака точно преди да стъпиш , дали ще съм те спънал или просто ще си стъпил на криво :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 ное 2013 19:25

:lol: :lol: Райков е с гръб към Янчев , дори не го вижда ! А тва чукване (според теб) е по опорния му крак , с който трябва да стъпи на земята :lol: На тая подсечка ако викаш "чукване" :mrgreen:
Интересно ми е ако тръгнеш да бягаш и те "чукна" така по крака точно преди да стъпиш , дали ще съм те спънал или просто ще си стъпил на криво :lol: :lol:

Чудесно, бе, пич, щом това е дузпа според теб, на Сидибе е още повече дузпа. Ама нея що не я свириха, я кажи ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 ное 2013 19:25

Red Warrior написа:Бреееей, даже Жоро Илиев си признава, че няма фаул срещу него но разбирачита твърдят, че има. Вашата дума срещу неговата казвате а? :lol: Ако лекето Райков не беше женски полов орган и теленце, и той щеше да си признае, че изигра умиращия лебед от едноименното произведение на Пьотър Илич Чайковски.

Даже папата щеше да си признае че има заговор срещу вас :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 ное 2013 19:27

1982 написа:

Чудесно, бе, пич, щом това е дузпа според теб, на Сидибе е още повече дузпа. Ама нея що не я свириха, я кажи ??

Първо за трети път ти казвам , че мача не съм го гледал , а такова повторение с дузпа за вас на клипа не виждам :?
И второ не ми отговори , ако аз те ритна така , дали ще съм те спънал , или сам ще си паднал :lol: :lol:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 03 ное 2013 19:29

za nas e toj religiq написа:И за кво е тоя целия рев , сега гледах репортажа в тубата и не видях нито едно грешно отсъждане :? Фаул , за опасна игра при първия гол , 200% дузпа и абсолютна засада при отменения гол ! За кво точно са ви претенциите :)

дано и на вас така правилно ви свирят...

Върни се в “Футбол - България”