Георги Илиев призна:Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- desi_1234_1997
- Контакти:
Re: Георги Илиев призна:Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул
Браво моряци! Играхте доблестно и мъжки. На такива мачове трябва да сме зрители 
Само Черно море!!!!!!
Схемата е да се прецакат Локо Сф и Берое за седмото място, затова бутат гагаузите, ама го отнесе цска
za nas e toj religiq написа:krasen_g написа:za nas e toj religiq написа:lisynger написа:za nas e toj religiq написа:И за кво е тоя целия рев , сега гледах репортажа в тубата и не видях нито едно грешно отсъжданеФаул , за опасна игра при първия гол , 200% дузпа и абсолютна засада при отменения гол ! За кво точно са ви претенциите
Къде е тая 200% дузпа?Луд ли си,какъв си?
Ами гледай репортажа и ще я видишНе 200 , а 300 % може би , просто Илиев си ритна опорния крак на Райков
Сигирен ли си, че не е Тошко Янчев , а Илиев?!?!?! Нали си го гледал в някаква туба?!
Да сега като каза , видях че е Янчев ! Обърках се защото показа картон на ИлиевАма не казваш ритна ли го или не
При първия гол фал имаше според мен, дузпа не, играта с ръка от страна на защитника има и не я свири. Идентична ситуация в нападение за ЦСКА на Гъргоров ( топката го ударив ръката ) свири. Защо не е ясно. Засада няма. На една линия са. Това е от мен.
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
- Red Warrior
- Контакти:
Бреееей, даже Жоро Илиев си признава, че няма фаул срещу него но разбирачита твърдят, че има. Вашата дума срещу неговата казвате а?
Ако лекето Райков не беше женски полов орган и теленце, и той щеше да си признае, че изигра умиращия лебед от едноименното произведение на Пьотър Илич Чайковски.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
rebel написа:Схемата е да се прецакат Локо Сф и Берое за седмото място, затова бутат гагаузите, ама го отнесе цска
Мисля, че Локо Сф ще се справи по- добре.
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
- za nas e toj religiq
- Контакти:
1982 написа:Гледам го, никаква дузпа, и двамата играчи са в движение и си чукват краката, Райков обаче като усети крака на нашия, веднага се строполи.
Това ако е дузпа, на Сидибе е 1 000%-ова дузпа. Ама там не се свири, нали, папагалче ??!
Интересно ми е ако тръгнеш да бягаш и те "чукна" така по крака точно преди да стъпиш , дали ще съм те спънал или просто ще си стъпил на криво
za nas e toj religiq написа:
![]()
Райков е с гръб към Янчев , дори не го вижда ! А тва чукване (според теб) е по опорния му крак , с който трябва да стъпи на земята
На тая подсечка ако викаш "чукване"
![]()
Интересно ми е ако тръгнеш да бягаш и те "чукна" така по крака точно преди да стъпиш , дали ще съм те спънал или просто ще си стъпил на криво![]()
![]()
Чудесно, бе, пич, щом това е дузпа според теб, на Сидибе е още повече дузпа. Ама нея що не я свириха, я кажи ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Red Warrior написа:Бреееей, даже Жоро Илиев си признава, че няма фаул срещу него но разбирачита твърдят, че има. Вашата дума срещу неговата казвате а?Ако лекето Райков не беше женски полов орган и теленце, и той щеше да си признае, че изигра умиращия лебед от едноименното произведение на Пьотър Илич Чайковски.
Даже папата щеше да си признае че има заговор срещу вас
- za nas e toj religiq
- Контакти:
1982 написа:za nas e toj religiq написа:
![]()
Райков е с гръб към Янчев , дори не го вижда ! А тва чукване (според теб) е по опорния му крак , с който трябва да стъпи на земята
На тая подсечка ако викаш "чукване"
![]()
Интересно ми е ако тръгнеш да бягаш и те "чукна" така по крака точно преди да стъпиш , дали ще съм те спънал или просто ще си стъпил на криво![]()
![]()
Чудесно, бе, пич, щом това е дузпа според теб, на Сидибе е още повече дузпа. Ама нея що не я свириха, я кажи ??
Първо за трети път ти казвам , че мача не съм го гледал , а такова повторение с дузпа за вас на клипа не виждам
И второ не ми отговори , ако аз те ритна така , дали ще съм те спънал , или сам ще си паднал
- mertezaker
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:И за кво е тоя целия рев , сега гледах репортажа в тубата и не видях нито едно грешно отсъжданеФаул , за опасна игра при първия гол , 200% дузпа и абсолютна засада при отменения гол ! За кво точно са ви претенциите
дано и на вас така правилно ви свирят...
Върни се в “Футбол - България”