Мнениеот sl321 » 27 окт 2013 10:17
Според мен трябваше да се отсъди дузпа.
Реал Мадрид не играе на нивото на което трябва да играе.Барселона също са под нивото си от последните няколко години.
Според мен много страхлив подход към мача от страна на Реал Мадрид.Това беше проблема.Тази Барселона няма нищо общо с онова което беше допреди 2 години,и въпреки че отбора си играе сработено,почти по един и същи начин от преди,в защита има много големи проблеми. Отбор с проблеми в защита,трябва да го атакуваш и ти много масирано.Не знам защо трябва да ни поведат и да започнем да играем атакуващо и смело напред.
Аз лично не съм доволен от това как отбора играе от началото на сезона,и този мач беше продължение на тази несполучлива игра.Няма мач в който да играем с едни и същи футболисти.
Кедира е един от най-нескопосаните футболисти които съм гледал през живота си на това ниво.Раул Албиол естествено че е най-нескопосания,но Кедира го следва плътно.Защо по дяволите играят в Реал Мадрид такива футболисти не знам!?
От началото на сезона няколко футболисти показаха че заслужават титулярно място а те не са титуляри.Това са Мората,Касемиро и Иско.Защо не са титуляри,това е повече от смущаващо за според мен.
Касемиро във всичките си мачове в които е играл,показа че е прекрасен футболист,и не е правил абсолютно никакви грешки, напротив-той правеше разлика в няколко мача.
Мората трябва да е първи варинат за нападател,втори Хесе,и след тях ако те не могат да играят поради контузия да пуска Бензема в краен случай.
Мисля че привличането на Анчелоти е абсолютно грешен ход.Прави някакви нестандартни ходове,но отбора играе зле.
Това което в последните мачове се вижда е че Кедира в нападение е офанзивен халф,което за според мен е абсурдно.Според мен Каземиро е идеален вариант на тази позиция.
Ако приемем че схемата центъра на терена е триъгълник с двама по-офанзивни и един дефанзивен халф ( като в защита триъгълника се обръща с двама дефанзивни и един офанзивен халф),според мен този в триъгълник трябва категорично да присъстват Каземиро,Модрич и Иско.Като десен бек трябва да бъде Карвахал,а Бензема не трябва да бъде допускан и до разбора даже.
Някой ще каже: "Браво бе,големи разбирачи сте всички!Анчелоти си е специалист и той знае много по-добре от вас ( "разбирачите") какво да прави!" Ами хубаво де,като е специалист да го покаже,защото по нищо не си личи!