Барселона - Реал Мадрид - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид - 2:1 FT

Мнениеот fcb_bg » 27 окт 2013 00:36

paceto написа:
fcb_bg написа:Дузпата.... Хмммм... свикнахте да ви свирят леки дузпи ми се струва.

Ти по-добре кажи имаше ли дузпа или не, а не с какво сме свикнали ние.

Ами, за мен няма дузпа. Ако искаш да поспорим, уре съм на линия. Роналдо да си беше си свършил работата, не да циври в центъра след 2-ия гол, че не му дали дузпа. Колкото Роналдо беше слаб днес, толкова наш Меско беше 4 пъти по-слаб.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 окт 2013 01:11

Някой ако може да пусне клипче или снимки на положението с дузпата ще е добре. :)

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 окт 2013 02:09

fcb_bg написа:
paceto написа:
fcb_bg написа:Дузпата.... Хмммм... свикнахте да ви свирят леки дузпи ми се струва.

По-добре си цъкай Фифичката и си играй на Ametuer :) А за леките дузпи нещо ти е много къса паметта ми се струва. Както и да е. Честита победа :)
Изображение

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 окт 2013 02:27

paceto написа:Някой ако може да пусне клипче или снимки на положението с дузпата ще е добре. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iR7WsEmoGwU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c7sKBSqLl3E[/youtube]
Изображение

gonzo123456
Контакти:

Мнениеот gonzo123456 » 27 окт 2013 09:50

EL clasiko
1.Съвременият Футбол вече е само едно шоу, а снощи ми липсваха шоумените като : Моуринио , Йозил , Иско ,Касилиас , Игуаин даже и МЕСИ....
2. Бейл - то само ако парите можеха да играят фудбол :))))
3.и Барселона и Реал не показаха очаквания от всички фудбол достоен за EL clasiko

ако Реал играеше с миналогодишния отбор , със сигурност щяха да бият Барселона..

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 окт 2013 10:06

При положението на Кедира за мен няма дузпа, вратар и защитник се сблъскват, няма как да се търси умисъл в действията на Адриано.
При Роналдо/Масчерано за мен има дузпа, аржентинеца закъснява, Роналдо го изпреварва и се получава блъскане в гърба.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 27 окт 2013 10:14

Майната и на загубата,можехме и да спечелим,но до края на сезона има много,и колкото и да не ми харесва Анчелоти до момента,рано е да го съдя,а и смятам че този отбор намери ли ритама може да печели трофеи.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 окт 2013 10:17

Според мен трябваше да се отсъди дузпа.
Реал Мадрид не играе на нивото на което трябва да играе.Барселона също са под нивото си от последните няколко години.
Според мен много страхлив подход към мача от страна на Реал Мадрид.Това беше проблема.Тази Барселона няма нищо общо с онова което беше допреди 2 години,и въпреки че отбора си играе сработено,почти по един и същи начин от преди,в защита има много големи проблеми. Отбор с проблеми в защита,трябва да го атакуваш и ти много масирано.Не знам защо трябва да ни поведат и да започнем да играем атакуващо и смело напред.
Аз лично не съм доволен от това как отбора играе от началото на сезона,и този мач беше продължение на тази несполучлива игра.Няма мач в който да играем с едни и същи футболисти.
Кедира е един от най-нескопосаните футболисти които съм гледал през живота си на това ниво.Раул Албиол естествено че е най-нескопосания,но Кедира го следва плътно.Защо по дяволите играят в Реал Мадрид такива футболисти не знам!?
От началото на сезона няколко футболисти показаха че заслужават титулярно място а те не са титуляри.Това са Мората,Касемиро и Иско.Защо не са титуляри,това е повече от смущаващо за според мен.
Касемиро във всичките си мачове в които е играл,показа че е прекрасен футболист,и не е правил абсолютно никакви грешки, напротив-той правеше разлика в няколко мача.
Мората трябва да е първи варинат за нападател,втори Хесе,и след тях ако те не могат да играят поради контузия да пуска Бензема в краен случай.
Мисля че привличането на Анчелоти е абсолютно грешен ход.Прави някакви нестандартни ходове,но отбора играе зле.
Това което в последните мачове се вижда е че Кедира в нападение е офанзивен халф,което за според мен е абсурдно.Според мен Каземиро е идеален вариант на тази позиция.
Ако приемем че схемата центъра на терена е триъгълник с двама по-офанзивни и един дефанзивен халф ( като в защита триъгълника се обръща с двама дефанзивни и един офанзивен халф),според мен този в триъгълник трябва категорично да присъстват Каземиро,Модрич и Иско.Като десен бек трябва да бъде Карвахал,а Бензема не трябва да бъде допускан и до разбора даже.
Някой ще каже: "Браво бе,големи разбирачи сте всички!Анчелоти си е специалист и той знае много по-добре от вас ( "разбирачите") какво да прави!" Ами хубаво де,като е специалист да го покаже,защото по нищо не си личи!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 окт 2013 10:18

Получи се равностоен мач, като според мен,с оглед игра и положения хикса си беше най-справедливия резултат. Все пак в предишни Класики, при равностойна игра, Реал Мадрид имаше повече късмет и печелеше, вчера се случи точно обратното. Крайно съм разочарован от Бейл - въздух под налягане. Но най-много от господин Анчелоти. Мисля, че всички фенове , а и футболисти на Реал Мадрид вместо да коментират съдийството, да насочат яда си към него. Объркан състав, объркана схема. Няма как да има сработване, след като ние всеки мач играем с различен титулярен състав, като голямо част от играчите играят и на различни позиции. Докато вижте при Барселона, всичко е сработено, там треньорите се сменят всеки сезон, но схема , постройка си остават непроменени. Честито на всички фенове на Барселона във форума на Гонг за победата ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 окт 2013 11:02

paceto написа:Някой ако може да пусне клипче или снимки на положението с дузпата ще е добре. :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dmYStvQf_Xs[/youtube]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Реал Мадрид”