Sunway написа:Модератор ЛокоПД написа:Този мач ще е важен и за двата отбора.Независимо кой какво казва.Ако не бием,се засилваме към дъното.При положение,че италианците останат в Ботев,ще имат нужда от тези 3 точки,иначе и те са пътници.Така че ...работата е много "завързана".Не че миналата година положението беше по-различно.
Напротив аз мисля, че грешиш относно миналата година.Нещата бяха съвсем различни.Имаше други "футболисти", които играеха за Ботев, селяка беше на 100% в отбора и въобще нещата бяха доста предизвестени.Пък и вие направихте силен 2-ри полусезон.Сега нещата са доста различни, но нагласата ни за мача, зависи от развитието около сделката основно.Определено сега мисля, че с новите играчи ще е по-непредсказуемо дербито.Това е.Няма сравнение на ситуацията от миналата година и сега.Разликата е огромна.И аз бях миналага година по-млад ама сега не съм
Друго имах предвид.За Селския е ясно - спор няма.Но и двата отбора бяха в дъното на таблицата и разликата беше 1 точка,ако не се лъжа.И се получи здрав мач.Естествено има разлика в нагласата,както казваш.Ако има сделка,ще сте още по-надъхани.Това всички го знаем.Дано да имате късмет с тия италиански собственици.За мен лично,ситуацията Пловдив да остане с един отбор /или без отбор/ в А група е,меко казано неприемлива.